love

lite sjukt snygga saker från ginatricot!

no one can bring me down!

haha dog lite av den...

tjobre!
idag har jag varit ute nästan hela dagen och "arbetat" höhö nej men eldade en förtidig maj brasa bärde ris osv, börjar bli skapligt där ute! Blir mysigt i sommar då det kommer att gå och sova över och även kanske bada. Och har varit och tagit ut pengar och fyllt på busskortet för i morgon åker jag inte till örebro och klipper mig, sköööönt! Sen efter det åker jag hem och drar till lina för att fira valborg med massa vänner, blir toppen, puss och kram skumbanan!

i hate acting like i don't care when it's tearing me up inside.

dålig kvalle vet men var tvungen så gullig med mini som slickar på min kind haha!

Hej Har bara varit hemma idag och suttit vid datorn HELA dagen, skulle igentligen ner på stan och äta med mamma och pappa men förljde inte med, kände inte för det. Skulle värkligen behöva göra läxor men orkar  inte så sjukt lat... Nu säger jag godnatt, upp tidigt (enligt mig) imorron och åka ut till bengstorp, Kyssar!



living on the run

Måste bara säga att erik grönwall är så sjukt bra på att sjunga!!! och sjukt bra låt med för den delen.

hola fellas!

Var sista dagen på interflora idag lite synd faktiskt, vi fick göra varsit arrangemang idag ocg sen fick vi ta med det hem super snällt! så mitt är på bilden ovan! Men efter praoen gick jag till mamma och där köpte vi noraglass o lite sånnt, och nu är jag här hemma och ska kolla sista avsnittet av the walking dead säsong 2! puss och kramskumbanan!

näst sista prao dagen!

hejsan!
Har inte gjort mycket idag först var jag på praoen med Jonna, sen slutade vi vid 2 och då gick jag hem trog en promenad med Mini i ca 1 timme, sen gick jag med Jonna i typ en timme med. Det är vad jag har gjort idag haha borde igentligen göra en massa läxor och sådant men orkar värkligen inte det! Vill bara skriva lite så ni inte tror jag är död. puss hej

in tha yard

hola!
Just nu sitter och chillar ute med Mini, fast börjar bli ganska kallt så ska nog dra mig innåt , har även försökt tränat mina armar med vikter ska bli biff i mina armar haha, kan jag ju drömma om. Sen gått en lite snabb promenad med Mini runt kvarteret. Och det var så sjukt skönt med praoen idag med, vi fick sluta redan kl 2 och vi börjar ju halv 10, plus en timmes lunch, hur najs som helst! Men nu ska jag gå in!
just nu

.

I don't know what it is that makes me love you so
I only know I never want to let you go
Cause you started something
Oh can't you see
Ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you

prao

hejsan!
Tänkte att det var dax att skriva lite, har varit på prao idag med Jonna, vi var på interflora, najs ställe! Sen följde även hon med mig hem och vi satt mest vid datan och pratade. Har även varit ute och gått i ca 45 min med mamma och hennes vän, riktigt skönt att få röra lite på sig! Och nu snart ska jag lägga mig, inte speciellt trött men är så skönt att sova haha. Hejs



örebro

Halloj.
Har varit i örebro men Lina, Linnea, Emma och Josse idag. Fick med mig en blå tjocktröja hem. Sen efteråt stannade jag hos Linnea med Lina en stund och vi kollade mest på youtube klipp och spelade kort, har vart en bra dag! Har nyss ätit lite grillat med mammsen och pappsen och just nu har jag ingen aning om vad jag ska göra vill gå ut och gå, få försöka ragga nån kompis som får följa med.
Och förresten är det bara jag som stör mig så jädra mycket på folk som säger att dom lägger ut outfit bilder, sen syns bara deras ansikte och lite på halsen, det är ingen outfit bild för då visar man hela sig. Tycker det är så sjukt störande iallafall om man bara ser ansiktet är det ju som en vanlig bild eller en facelook. Typ som att jag skulle säga att bilden ovan är min outfit bild senser man bara lite av mitt linne. Var bara tvungen att säga det, så jobbigt haha!

va va voom

tjolahopp!
Äntligen är det fredag hur gött som helst, den bästa känslan är når man går hem på fredagr och vet att man är ledig i en hel helg. Ikväll elelr snart? vet inte riktigt ska jag till linnea där lina, emma, och josse är tror jag, sen kommer nog jonna med! toppen. Men först ska jag vila lite är sjukt trött. Puss hej



las vegas nights

Kan inte sluta lyssna, beroende. Ni borde lyssna!

pictures through the day

lite halv tråkiga bilder jag tagit idag, köpt nya sommar skor, tagit spruta mot hepatit A och B sen vart och handlat på nya willy's som öppnat. Sen såklart varit i skolan. Har inte mycket mer och säga så hejdå!

tjobre





Har beställt hem lite saker idag nämligen en ny bikini och en ögonbryns plockare från ginatricot. Den är väl helt okej snygg bikinin, för sjukt svårt att hitta en som finns i min storlek hehe... Sen har farmor och farfar varit här och firat mamma som fyller år idag, så åt vi lite smörgås tårta oså, jag fick även min "månads peng" av dom /lycklig! Men nu ska jag snart lägga migpuss o hej

bildlöst

hej
Har världens huvudvärk och har haft nästn hela dagen, och blir inte bättre pricis, usch! Idag har jag bara varit hemma efter skolan och kollat på the walking dead och journey to the center of the earth sen somnade jag haha. I skolan idag hade vi även bip test, kom till "level 5" och jag som knappt har nån kondis så är det ju skapligt! :) Nej men nu ska jag gå och lägga mig o läsa. Puss och godnatt

åhhhh

har damp just nu o då menar jag värkligen pms damp, blir så trött när man förklarar hur saker ska vara eller ska bli sen får man till baka en konstig min och typ "okeeej" som man vorre värsta retardet, fyfan stör mig så på det kan inte bara folk fatta? måste va nått fel på mig asså... sen försöker jag ta en bil men är ful som fan så det går ju inte heller och kameran ladda ur, kul liv jag har just nu. var bara tvungen att skriva det hörs när jag är på bättre humör

spotify

checka min spotify lista --> It's spring in the air

some die young


Idag har jag bara varit hemma och sen var vi uppe en sväng hos marmor och morfar, har gjort klart min inlämning och det som är kvar nu är att jag ska läsa lite bok. Lugn dag, puss hej!

american pie reunion

halloj,
Har vart och sett nya american pie på bion i örebro med jonna idag, mys! Kom hem för ungefär en timme sen, och nu sitter jag och äter tacos, mums! Ska snart lägga mig och i morgon blir det plugg som gäller! puss och kram!
________________________________________________________________________________________________
btw måst berätta världens bästa bus jag gjorde för nån vecka sen jag drack upp vår sista påskmust sen hällde jag kaffe,soja och pressad citron i flaskan för det ser ut som påskmust, sen har jag glömt att den stått där i typ en vecka och så dricker pappa av det idag eller ja han fick det iallafall i munnen, HAHA så kul!

hola,hej,hello

Sitter och väntar på jonna, vi ska gå ner på stan och möta lina och linnea i think. Tror dom skulle äta pizza, men skippar det har inga pengar. Men nu måste jag blåsa mitt hår annars kommer det ta evigheter att bli klar, puss hej!


min lilla sötis

fredagen den 13:e

Har haft en awesome dag idag med lina och linnea, vi har kollat på friday 13th 1 och 2, och köpt godis och bbara pratat och så, och i morgon blir det lika dant fast med jonna med! nu säger jag godnatt, puss!

marilyn monroe-nicki minaj

"godmorgon"
Snart kommer Lina och Linnea hit, länge sen jag träffa dom brudarna. Vet inte vad vi ska hitta på, gå ner på "stan" och köpa godis kanske! Och känns som denhär lov veckan gått aldrles för fort, var ju nyss måndag?!?! aja det som är meningen med lov, att man knappt ska hinna blinka förens dom är slut. Men nu ska jag leta på en tröja att ta på mig fryser så jag ser ut som en plockad höna i skinnet. Puss o kram skumbanan

cute

Kolla vilka gulliga shorts som finns på h&m, fatta dom till sommaren till bara ett vitt linne eller nått sånnt, mega sött! skulle sitta fin just nu!

rubrik

har sjukt tråkigt just nu och då menar jag värkligen tråkigt! Och det ska ju inte bli roligare för måste skriva inlämning men helldre det än prov så! :) Har även tappat bort min mobil, haha kanske städat bort den, nej men den ligger säkert på världens dummaste ställe, och ja jag har fortf. tråkigt så skriver om min mobil woho, Roligt inläggh!

nytt in

jeans-rut m fl, randigt knyt linne, trosor, stjärn linne- ginatricot, bh- twilfit

Det var det hela.

Har städat mitt rum idag som en galning i 2 hela timmar, så nu är det rent och fint eller skapligt hehe. Och har just nu väldigt stor lust att träna så ska nog göra det!

tjoolahopp

maten jag åt idag på pacos
haft en awesome dag i örebro och kväll med fina vänner! från örebro fick jag med mig 2 par jeans, 1 linne, underkläder och en tuptopp/linne, super bra :) Och nu ska jag bara chilla, och försöka haffa nån som vill prata skype med mig. Puss och kram skumbanan!

Dip dye!

Blir nog till sommaren blev riktigt sugen nu när jag testa med vattenfärg!


beez in the trap

Längtar så tills i morron, först så ska mamma och jag in til örebro för lite shopping, evigheter sen bara hon och jag gjorde något tillsammans! Sen senare på kvällen ska jag till Jonna för lite film kväll, toppen dag! för har bara varit hemma sen lovet började.
take care- rihanna, drake
beez in the trap- nicki minaj, 2 chainz
calling-dead by april
savior-rise against

några låtar värda att lyssna på!

me ghosta

Ska skrämma upp mig riktigt mycket nu, för ska kolla på det okända när dom var på bodaborg som jag igentligen skulle åka till med lite vänner idag men är ju så förchyld. Men är säkert 2-3 år sen jag såg ett sånnt program för det förstör mig helt, kan inte sova själv på flera veckor och inbillar mig massa, MEN nu jäklar! / skakar

give me!

bild från google
så snygg!!! skulle sitta perfa när jag och jonna ska till cypern, men kommer väll ta slut på nån dag för är ju sånhär speciell kollektion... men men får väll hoppas på de bästa :)

scary

Kolla den här videon på Lindsay Lohan , fatta vad mycker droger kan göra och hur fin hon kunde ha varit om hon inte hade tagit dom, sjukt vidrigt ren ut sagt!

hot

bilder från google

Sitter och dreglar lite just nu haha Anton hysen är så sjukt snygg! Skit samma om han är gay, så HOT!

anchor, cross and leopard

vet inte hur det här ska sluta har ännu mer feber nu... hoppas det blir bättre i morron, siter just nu och kollar på nalle puh, älskar det! Här är även lite "vill ha" kläder:

värre

är ännu sjukare nu än förut her 38,5 graders feber och ont i huvet och fryser, det vanliga när jag är sjuk. Men har iallafall fårr berra burra mat och godis så klarar mig fint. Och jag vet att min blog just nu suger, men har värkligen inget roligt att skriva om det ända jag gör är att sova hur länge som hellst sen sitta vid datan resten av dagen/kvällen, typiskt lov haha! Men ni får gärna komma med ideér om vad jag ska blogga om, bara att skriva en komentar! hoppas ni mår bättre än mig, Hejdå! <3

fever

Kul start på lovet med att ha feber och ont i halsen, roligt! Just typiskt att sånt här ska hända mig... men men hoppas det är borta snart, vill inte var sjuk! Jag mamma och pappa skulle igentligen bort till några vänner ikväll men blir att jag stannar hemma. Jaja får väll ladda upp med film och massa godis tills ikväll! får bli bra. Nu ska jag sätta leta på nått och äta. Puss hej leverpastej



glad påsk! :)

Idag så har mormor och morfar, mina brorsor och kajsa varit hemma hos oss och ätit påsk mat, och så har vi letat ägg mm. mys! Så nu vet jag inte vad jag ska hitta på, är helt fast vi dead by aprils låt "calling" sjukt bra! Men nu får ni ha en fortsatt bra påsk, puss på er!

bild från förra veckan.

längtar ihjäl mig!

Nu är resa bokad men jonna och hennes mamma och pappa till cypern! kommer bli så jädra kul. Vi missar även skolavslutningen, men gör inte ett piss för då slipper jag ju bara köpa kläder till det :D åhh Det kan gärna bli juni NU tack!
en bild innan jul på mig och jonna♥

sista avsnittet av one tree hill föralltid...

Sitter just nu och är lite små ledsen kommer aldrig mer få se ett nytt avsnitt av one tree hill, såg nyss på sista avsnittet, man blir så lycklig att alla fick det bra tillslut och så ser man när jamie går i high school och spelar basket och har sin tröja upphängt på väggen, hur gulligt som hells nej men nu ska jag inte snacka mer om det. Ska bara ha en tråk dag idag, och sen senare ikväll komemr min brorsa hem, typ det. Puss hej!

så sjukt skön kille!

Sitter och skrattar sör mig själv, för det han säger är ju värkligen värkligehten, hahaha så kul :')

kaniner och påskkärringar

hello everybody!
Sitter just nu och äter godis har sovit en stund med så nu komemr jag väl inte kunna sova i kväll men shit the same det är LOV! :D Gick inte så bra idag på påska tävlingarna vi kom 4:a av 6 klasser men vi var bäst ändå. Vet inte vad jag ska hitta på nu ska nog knäppa på nån bra film, vi höres!

lånad lite bilder från vendelas facebook!

påsk lov!

Hejsan!
Idag har vi "påsk dag" i skolan då alla ska klä ut sig och vi ska göra olika tävlingar inom spåren, och jag ska vara kanin hehe. Sen efter det är det LOV! Hur skönt som hellst :) Och igår var vi och kollade på småstjärnorna och vi får ju igentligen inte kolla för det är bara dom "anhöriga" som får det men vi fick så lite vid kanten, och alla var ju hur gulliga och duktiga som hellst, kommer ihåg när jag var med i det där haha guud. Men nu ska mamma och jag snart åka och hämta upp jonna så drar vi till skolan, puss och kram skumbanan!!!



utvecklingssamtal

Ska snart iväg på lite samtal, kollat mina omdömen lite oså inte särklit bra. Men ska börja fixa mig lite nu måste ta på mig byxer haha har gumpa shorts på mig nu, det vore nått att åka ner med? ;)
Skriver kanske senare puss hej!



melt snow melt!

Skulle inte sitta helt fel med somma nu!!!

Trodde du skulle börja bli varmare och snart sommar men då börjar det snöa.. känns helt värdelöst just nu. Men får sitta o längta till juni istället, kommer bli bäst! :) Har nyss målat naglarna mörkrosa, och ska snart lägga mig. Har inte gjort mycket idag sovit och ätit typ haha skönt det, men i morgon ska jag nog träna vad vet jag inte, kanske springa? får se. Godnatt

ge mig


äckel utväxt

INTE OKEJ!



RSS 2.0