Saluhallen

 
Idag hade jag och Rebecca ett hål på 2 timmar efter en dabatt vi hade inför klassen. Så då passade vi på att gå och kolla i affärer och även ta en smoothie på saluhallen. Väldigt gott, hallon, blåbär, jordgubbar och vaniljyoughurt var det i min. 

Gårdagen

(Bild på mig och Lina från i sommras)
 
Hade en sån bra dag igår. Började att jag åkte hem till lina på förmiddagen och vi fixade oss och busade med alla söta små barn. Sedan drog vi vidare på fest. 
Kom nyss hem och resten av dagen ska spenderas framför filmer och mat haha. Blir perf, skulle behöva plugga lite. Men det kommer bli ytterst lite. Ha en bra och solig söndag så hörs vi!
 
 

klickat hem

 
 
Beställde precis hem denna kimono. Har kollat på den länge och vill ha den att mysa runt med på morgonen istället föt att ta på mig kläder direkt. 199:- från H&M, billigt och bra! 
 

örhängen

 
Var nere på stan med mamma i söndags och fick med de här hem. 72 kr för båda så var ett triktigt kap. Behövde några guldiga örhängen och pärlor kan man inte få för många av hehe. Super bra, köpta på Thomas kläder.

The wolf of wall street






Var somsagt inne på bio igår, vi åt på Saigon innan och vi såg The wolf of wall street. Jag tyckte filmen var riktigt bra så det är ett tips verkligen! Och Leonardo Dicaprio gör den ju inte sämre ;) Mums.

2 senaste dagarna

 
Igår var sista praktik dagen på Da capo, så tråkigt. Har trivts så bra där och kommer sakna det så! Men nu är det bara att ta nya tag till skolan vilket jag känner att jag knappt orkar...
 
 
Igår så kom Emma och Lina hit och vi kollade på Let´s dance och mös. Idag ska vi på bio och äta innan, blir så kul. Har även övningskört lite idag, småläskigt men kul. Ha en bra lördag!
 

White blazer





naglar

 
Gjorde mina naglar i morse, tog ca 1.5 timmar och jag är väl gnaska nöjd. Har igentligen inte tålamod till sånthär och det krånglar alltid. Men det duger, måste endå ta bort dom imorgon p.g.a praktiken.
 
Använde mig av depends nageltippar sedan var "gelenagellacket och sprayen" slut så tog mitt depend nagelack som man har under uv lampa som lager över. Det funkade som tur var!
 

Helg!

 
Hej på er!
 
Äntligen helg, så skönt. Är så taggad för imorgon, kommer bli en sån bra dag. Idag var jag hos tandis igen och nu är äntligen rotfyllningen klar, SÅ skönt. Ska dock dit i maj någon gång för att göra klart själva lagningen, alltså inget viktigt nu för nu är tanden "död". Är dock väldigt öm efter sprutorna och känner mig lite svullen. Men inget konstigt. 
 
Denna kväll spenderas med mamma och pappa. Skönt att bara vara hem och mysa. Men ha en bra kväll allesammans!
 

smoothie

 
Gjorde en sång god och enkel smoothie idag. Frysta hallon och mango sen bara lätt youghurt. Älskar även när man har frysta bär för smoothisen blir nästan som glass då, hur gott som helst, sen lite rån och apelsin till det. Perfekt mellis. Mums!

skön dag idag.

 
Efter apl:en idag så gick jag direkt till farmor och farfar, hjälpte farfar med hans surfplatta och att lägga in lite grejer. Sedan fikade vi även lite. Dom är typ de sötaste någonsin. Så nu kom jag precis hem och ska kanske ta en promenad med Emma sen. Är ju så fint väder ute så man får passa på. Ska tydligen bli snö i veckan...Blä. 

undies

Var iväg igår med mamma och pappa till Marieberg. Var i stort behov av nya bh:ar. Alla jag hade gått sönder så den där stålkanten hade kommit upp och skavde, gör förbannat ont. Så då fick det bli dessa godingar på Lindext. Aldrig haft såhär fina bh:ar förut. Alltid vart svart och vit inge mer. Men dom här är ju hur fina som helst.

dagens

Jeans-dr denim / Linne-Bikbok / Jacka-H&M / Solglasögon-Ray ban
 
Såhär gick jag klädd i dagens vårväder med converse till det. Älskar att det är ljust ute hela dagarna och att det börjar bli varmare. Bojkotta vintern och alla dunjackor. Är även lycklig över att man får fotfäste på marken när man går och slipper halka. 

dream cars

 
 
 Okej här är 3 av mina dröm bilar, tänker inte fläska på med någon lamborgini nu, för det vet jag att jag aldrig kommer kunna köpa haha. Men en svart volvo xc60, åhh. Vi hade ju en sådan för några år sen och den är såå snygg och ja perfekt. Svarta bilar ska det vara. Ge mig när jag får körkort!

massa fint

Två blusar från Lager 157. Dom hade vi dock beställt och jag fick dom i namnsagspresent! (hade namnsdag igår) 150 kr/st.
Två Linnen från Bikbok, 179kr/st.
Kavaj från H&M, 299kr.
Blus från Kappah, 299kr.
Halsband från Lindex, 149kr. 
 
Efter praoen igår tog jag bussen till Örebro för att träffa Emma. Vi gick och kollade i massa affärer och det slutade med att jag handlade upp näst intill alla mina pengar. Ovanligt, eller hur? haha. 
Men köpte massa fina grejer och jag är jätte nöjd. Det är väl de som är huvudsaken. Så nu behöver jag inte shoppa på ett tag, möjligt vis ett par jeans. Men det är inget jag vill lägga pengar på själv. 
 
 

loka brunn

Idag tog vi en utflykt till Loka Brunn för att mamma skulle köpa en bodylotion som tydligen bara finns där haha. Men fick en också för dom luktar himelskt. Så vi kollade runt där lite och bestämde att vi måste åka dit någon gång för spa. Sedan åkte vi till Karlskoga för att äta hamburgare. Mysig dag på ställden där jag aldrig är annars. 
Sedan har jag spenderat resten av dagen med att hjälpa mamma att städa butiken och skylta lite. Sedan framför Farmen och Äntligen helg. 
Hoppas ni haft en skön helg. Det har jag :)

q/a

Hur har dina föräldrar råd med allt?

Det undrar jag med ibland. Nej men min pappa har ett väldigt bra jobb så han tjänar rätt mycket. Han har slitit så hårt för det och gör idag med. Mamma har egen affär, som hon dock ska lägga ner om nån månad. Så pappa försörjer båda oss. För mammas lön är väl inte den bästa.
 
Sen kanske det verkar som jag får väligt mycket, och ja det får jag. Men jag är pappas enda barn och han gillar när jag vill ha lite finare grejer, så då kan jag få något ibland. Sedan så betalar jag väldigt mycet själv med, om jag t.ex. ska fika eller äta ute med vänner betalar jag ofta själv och om jag sprat till något osv. 
 
Känner att det går många rykten om att "vi är så rika bla bla" Men det handlar om prioritering. Vi åker aldrig utomlands eller sådant. Så där får vi massa pengar till skillnad mot om vi skulle det och min familj gillar att lägga mycket pengar på kläder och hem-inredning. Så enkelt är det. Alla gillar olika saker och vissa kanske brinner för något och lägger alla pengar på det, fast det inte syns. Har jag nya kläder märker folk det. Ni fattar. 

RSS 2.0