Bäst


Hade en sån himla bra kväll igår med klassen i Kumla. Kunde inte blivit en bättre början på sommarlovet. Kärlek!

Skolavslutning



Idag var det skolavslutning och det är alltid lika skönt. Nu är det äntligen sommar!!! Det firas med en klassfest senare ikväll, så kul. Ha det bra! 

Drömskor



Kollat på dessa godingar i evigheter nu och dom är ju sååå snygga så jag dör. Fast skulle helst vilja ha dom i beige, men gröna var galet snyggt med. Åh ge mig pengar !!!

Gårdagen

Lite bilder från igår kväll med massa bra människor. Var även nere och kollade på Lindeskolans bal, alla var så himla fina och längtar ännu mer tills jag får gå på bal och ta studenten. Fyyy kan man inte bara spola fram livet 2 år??? skulle vara awesome. 
 
 

ny bikini

 
Införskaffat mig årets första bikini, älskar att kolla på nya bikinis. Men kan endast köpa underdelar tyvärr, eftersom mina tuttar inte tillåter bandeu eller triangel överdelar. Och finns det bh liknande så finns det bara till c-kupa ungefär. Det suuuger, men köpt en vanlig svart överdel som jag tänkt matcha med fina underdelar istället. Ända allternativet haha. Överdelen kommer från Twilfit och underdelen New yorker. 

Stilren sommaroutfit

 summeroutfit
//Blus-vila/Shorts-H&M/Ballerinaskor-Tory Burc/Clutch-malene Birger/Örhängen-Marc Jacobs/Armband-Sophie by Sophie//
 
Enkel och stilren outfit tills i sommar, funkar både till shopping dagen och festligheter. Det är också skit snyggt att ha en färgglad blus till en fin sommar bränna. Shortsen är påväg hem till mig just nu, längtar så tills dom kommer. Gillar inte jeansshorts, tycker det inte är så fint på mig och verkligen inte skönt. 

Söndagsångest hello

Tjingeling! 
Eftermiddagen/kvällen har jag spenderat hos Albin, vi pluggade lite och åt pizza. Kom hem för nån timme sedan och har sen dess försökt plugga lite till. Noll motivation och noll koncentration. Lov tankarna tar över. Lyssnar bara på massa sommarmusik och drömer mig bort... Måste ta tag i livet haha, peace! 




RSS 2.0