Tacatá

Hej!
Idag har min klass och 2 andra klasser varit på "studiebesök" i lindeskolan, vi fick kolla runt lite på dom olika programen, en helt okej skola om man vill går bygg eller elektriker osv. Men jag vill heldre gå i Örebro! haha sen van jag även en T-shirt, såklar vinner man om man inte vill... Sen kom jag hem och då var Lina här en stund och vi gjorde inte så mycket åt lite mat och kollade på nickelodeon. Sen kom Linus och Manne hit som en lite suprise. Ja vad ska man säga? haha. Puss och hej!

On my ipad

Tjena, har intenmycket att skriva men harf haft en bra dag idag. Först matte omprov som gick super, sen en gratis glass på willys, fått B i betyg i bild och sen efter skolan var jag med Lina och Linnea sen även Edvin och Linus en kortis :) good day!


fml

Kom just på att smash into pieces ska spela på min skola just när jag är i Cypern, typiskt har väntat i över ett år på att få se dom, missa dom förra året med. Inte det att jag inte vill utomlands för det kommer bli bäst med Jonna! men så typiskt bara, åhhhhhhh morr
äckligt bra!

H&M

beställt!

instagram pic

såhär såg jag ut under eurovision haha, sjukt att sverige vann! Bra jobbat Loreen!
_____________________________________________________________________________________________
Känner mig ganska så duktig var iväg och gymade igår på NKK med Kajsa, jätte roligt faktiskt skulle gärna vilja fortsätta med det. Skolan idag sög som bara den, hade världens huvudvärk och fick omprov i matte och måste göra det i morgon för betygen sätts på onsdag WOOP WOOP eller inte. Nu vill jag bara ha helg för efter helgen väntar bara roliga saker, klass dagar, body and brain m.m :D

lite härliga bilder från när jag var liten


lördag

Hej
Haft en riktigt bra kväll igår började med att linnea jag och lina gick ner på stan och köpte godis mm. Sen träffade vi josse och emma och dom följde med hem och vi kollade på big brother och new girl, och bara hade det mys. Sen sov lina och linnea här med ♥
Sen kanske jag ska till linnea senare men måste duscha så hejs!


riktigt bra!!!

i want summer NOW!

Sitter just nu och pratar med lina i skype och sitter och garav åt bellman skämt ahah. Sen längtar jag bara till sommaren, att sluta 8an för det här har vart det värsta året på länge, bara massa bråk och tjafs, jobbigt i skolan mm. skit helt enkel! så nu taggar jag sommar! men ska inte klaga sommar snart så. godnatt!

/trött

hej.
Blev ingen uppdatering igår, för somnade redan kl 5 och vaknade nu?!? tänkte bah wtf har hänt, somnade med linser smink ja hela köret. Har ingen aning om vad jag ska göra såhär tidigt när alla är lediga och troligen sover. Få väl kolla nån film, hejs!

you're perfect boy!

HALLOJ!
Skolan idag har vart chill inte haft en enda läxa, sen i morgon har vi utedag halva dagen och ska "ta hand om" 7orna haha. Var hos optikern idag med och gjorde syntest för moppe kortet, gick super. Ska snart lägga mig blivit aldeles för sent hela veckan... inte bra blir som en zombie med pms. Nej men godnatt nu!

tror jag målade mina ögonbryn liiite för mycket...

detta är vad jag roar mig med ikväll


söndag..

hej sötnosar!
gick upp för ett tag sen och ska äta frulle aldeles strax, sen åker mamma och jag till Bengtstorp för pappa är redan där, blir väll att plocka ris och pinnar osånt sen städa inne i huset FuN. Sen senare ikväll tror jag att jag ska träna lite, pumpa muskler med mina 5kilos hantlar haha ;)
-haha sött

orebo

tjena!
Min föräldrar hade inge lur för sig, vi åkte in till örebro och shoppade, vi åt även på o'learys sjukt gott. Ska snart dejta sängen, kommer bli extra mysigt idag för är nybäddat och har städat hela rummet i kanske 3.5 timmar?? så nu är det rent kan jag lova. Måste gå upp tidigt i morgon med ska ut till Bengtstorp och gör något. Puss hej!

-just nu

hon va en han

haha älskar, bästa repliken är iaf "ja tror hon heter Aûdan" skrattar varje gång dom säger den!

love u

hejhejehejehej!
Håller på att fixa mig nu för ska åka nån stans med mamma och pappa, och dom säger att dom inte vet var vi ska, dom har nått lur för sig... Ja får se vart vi hamnar då haha. Ha en bra dag puss och kram skumbanan!



i'm at a payphone trying to call home

Hello!
Äntligen fredag dör lite vad skönt det är, även fast det känns som mina tänder ska trilla ut för hade som en gummiskena över dom inatt som jag inte haft på evigheter, och den passade inte mina tänder längre så det känns som dom är helt omflyttade och lösa... usch! never again! Nu ska jag ta och skriva klart min bok recension som jag inte sparade på svenskan, så jävla klantig. Men men hörs amigos!



i die if i don´t get you

Är inte på humör idag eller ja har inte vart det på hela veckan, sitter här och fryser som ett as och är almänt depp, så har inget kul att skriva blir bara en massa tråkiga saker men ni får stå ut. Här har ni 3 låtar iallafall så blir det kanske lite roligare!

nu jävlar!

Tjenis
Mina lår dog nyss lite haha kommer nog inte kunna gå i morron, träna dom med nån tryck sak vet inte vad det heter. Men helt klart värt det! Och nu ska jag bara träna spanska sen kan jag lägga mig haha.
grrrrr

bitch back off!!!

Tjena!
Idag så har jag varit hemma hos Linnea hela eftermiddagen, sen när jag kom hem gick mamma och jag ut på en lång promenad, älskar att gå med mamma och bara få prata! Och nu snart drar jag in i duschen men först ska jag kolla lite mer på moppar, har ju bokat tid för teori kursen 28 juni så längtar ihjäl mig. Nej nu ska jag dra,, höres!

When I think of you I get butterflies in my stomach and smiling like a fool

hola fellas!
Är inte ett dig taggad för skola i morron har mest ångest över att vi skulle vara klara med en bild till bilden och jag har inte ens börjat, hello F. Nej men jag som älskar bild? fan. Och om jag försöker hemma att jobba på den får dator helt plötsligt adhd blir så trött på det. Men nu ska jag sova, godnatt! och räkna inte med så mycket uppdaterande den här veckan har fullt upp med massa saker.



through the demons back to hell

åhh gud vad jobbigt hade gjort ett inlägg sen klicka jag bort det, så sjukt störande. Men kom hem från lina för en stund sen, haft det bäst. Och ska börja läsa lite nu så jag har det gjort, hejdå!
ojojoj gamalt ahha

du är den mest jobbigaste personen i mitt liv just nu så ge dig bara orkar inte.

gick upp tidigt idag redan vid 9 väckte mamma mig och så åkte hal familjen ut till sommarhuset och fira mormor som fyllt år och även mina kusinger och så var där, mys! Sen senare ikväll får vi se vad som händer om jag ska sova hos linnea eller hur det blir, blir toppen det med om det blir nått! puss och hej så länge!

så mig haha

you are the only one i think of ♥


bad girl

Tycker ni borde lyssna, annars missar ni något! så sjukt bra och att dom komemr här ifrån lilla nora också lite sjukt. BÄST är dom!

i want you to know

Har solat idag 2 timmar efter skolan, och se just nu ut som en kräfta helt ill röd hahha, efter det cykla jag till mamma och va där en stund och efter det kom pappa och våkte till statoil och köpte solkort ÄNTLIGEN, eftersom jag är världens klump och tappat det andra. Sen mötte jag upp jonna och linnea och vi gick ner till ängarna och såg lite fotboll sen kom leo dit med. Typ min eftermiddag haha kul och veta, men nu ska jag duscha och smörja in min höft med tigerbalsam!!!
hade lite kul igår kväll, vad tycks jonna? ;)

glad cheyy

Hej hej hej hej!
Sitter här och har super ont i höften, vet inte vad det är jätte skummt brukar få det när jag går ganska lång eller springer mycket, jätte läskigt men går över. Är på super bra humör iallafall är ju så sjukt bra väder känns som sommar, and i like it! Sen hade vi även fysik prov idag som känns som det kommer gå bra hoppas på ett D-C! Sen har jag gått några kilometer med mamma idag och även vart ute med jonna och linnea ett bra tag, därav min höft. Men inget kan göra mig på dåligt humör nu, INGET :D Håller även på att leta moppe snart dax att köpa en eller ja fyller i juli men vill ha en nu och köra med ändå, år ta körkort senare. Nej men nu ska jag dejta sängen lite hörs!
bild från ikväll ♥

pink

cubus 199:-
ginatricot 99:-
kicks 59 :-
haha kom på mig själv att allt var i rosa, men vad gör man? allt var ju så fint! eller ja hur kan en deo va fin...

Mobil blogg

Sitter just nu i bilen påvög hem från örebro, fick med mig en jätte söt tjocktröja. Och nu när jag kommer hem blir det att rå plugga fysik!

Dagens outfit:


Valborg

Ligger just nu på en madrass hos lina, har vart en super bra valborg orkar inte berätta allt men vi va i stribergs badet och grilla marsmallows och massa super mysigt och vi kom nyss hem. Och ska väl snart sova eller nej haha!


RSS 2.0