damdamdamdam

halojj!!!
Inte haft internet på hela eftermiddagen/kvällen men nu funkar det äntligen,är så teknisk och lyckas lösa det själv *blink* haha or not! Ska nog lägga mig om en stund är sjukt trött + att vi har matte prov direkt på morgonen och vill värkligen ha med än E... Har även bestämt att jag ska ha godisstop nu har sagt det 100 ggr förut och det har hållit max 2 månader men nu jäklar nu ska jag hålla det till sommaren iallafall. Wish me luck! haha
Good night boys and görls

a thousand miles

Hemma från tråk skolan nu fast den var hyffsad idag, hade roligaste gumpan på länge iaf! Vi dansade just dance med xbox kinect. Riktigt kul, har stor lust att köpa det spelet. Nu ska jag bara chilla, läsa ut boken,äta träna spanska och se på nån film kanske :) Och nu är snän borta igen, mysko väder!!!!
och en liten ful bild med :)

haha sitter och småskrattar åt gamla bilder...

fast den här bilden är ju då inte seriös (som tur är!!!)

snö dö!

Inte på bra humör just nu asså, först så börjar det snöa och jag som trodde det höll på att bli vår... Sen kollade jag på one tree hill och dör lite av vad som händer i det kan knappt vänta på nästa avsnitt som kommer ut på torsdag eller något!!! Sen hjälper det väl inte att jag är trött heller... usch. Här har ni iaf lite snygga kläder från ginatricot:



ge mig, älskar nitar!



dödens

Godmorgon
Är så sjukt trött så kommer somna idag, pallar inte fixa mig heller tog tjockiströja och ett linne det vanliga haha. Snart kommer jonna med och hämtar mig eller ja hennes pappa, skönt att slippa gå. Känns värkligen som det börjar blir vår nu det är ju knapp någon snö och när jag gick upp kvart i 7 så var det typ ljust ute, hur skönt som hellst!!! Gör en mycket gladare gillar våren :) Och nu ska jag borsta tänderna hejdå!

...

beskriver mig exakt på kvällen tänker bara ska gå och lägga mig om en stund sen så blir jag uppe till typ 3 på natten ist, skönt att det inte bara är jag som är sån!

good music.


It's always times like these When I think of you And I wonder If you ever think of me

Hej igen :)
Känner mig ganska så duktig, har fixat det sista på fysiken, letat på mer fakta till so:n (tror deet räcker) och läst 50 sidor i boken fast kommer inte hinna klart med den tills i morgon har bara läst halva hehe, men får duga. Sen har jag även haft ansikt mask,målat naglarna m.m. Skönt! Så blir att chilla resten av kvällen nu. Har lite skolångst, vill inte dit!!! men men nu är det bara att längta tills påsklovet! Hare bra nu!

"godmorgon" eller snarare godeftermiddag

vaknade nu och hänger typ som en säck man blir nästan tröttare av att sova länge, lite skummt. Ska ta lite frulle snart, then i gonna reda my fucking book :) Ska även leta på mina föräldrar som är spårlöst försvunna, hoppas dom inte åkt till rero eller något för då blir jag sur... puss och kram
jag och jonna, längtaar till sommaren!!!!!!!!

2.20

Hejs
Lite sent inlägg men bättre än aldrig eller hur? ;) Gick hem från farmor och farfar själv vid 7 för jag fick så ont i magen, har aldrig haft så ont förut var hemskt. Men som tur var gick det över! Och i morgon när jag vaknar blir det att läsa bok ca sisodär 200 sidor och den ska vara klar tills på måndag, panik! Men får väl lida lite. Nej nu ska jag ta och sova, puss och kram skumbanan.




l.o.v.e

Nu ska jag iväg till farmor och farfar, äta lite mat och ha det mysigt. Älskar att vara där :) Men nu måste jag skynda miggg, Puss och kram skumbanan!



oh helloooo

Ska ta en dusch aldeles strax sen fortsätta med simset och nu funka rdet att ladda upp bilder hehe :) Sen i morgon ska vi fira min farfar som fyllt 74 eller nått sånnt är osäker hehe 73 kanske det är? ingen aning, är ett dåligt barnbarn jag vet...
dagens mys outfit

bild löst

HEJ :D
Är på toppen humör är finally klar med fysiken, blir glad bara av och tänka på det! Nu ska jag nog spela lite sims och äta glass,  och roligt att det inte går att ladda upp bilder, ellr så är det min data som är seg jaja nu får klara er :)

godmorgon

Som ni säkert ser så har jag fixat ny design (om ni inte ser uppdatera sidan), vart bra tycker jag, gillar inte massa svart hehe. Tänker börja skriva på fysiken idag but i have no idea vad jag ska skriva om. Men nu får ni ha en super bra dag, puss och kram skumbanan!

new in

1. iphone skal, 60:- 2. make up store ögonskugga färgen "powdery nut", 140:- 3. make up store puder vitt som bara mattar ner, 249:- 4. Converse helvita, 699:- 5. anskitsmask 20:- 6. fyra ringar man har irad på fingrarna, 129:- 7. linne, 149:- 8. linne, 199:-
+ en t-shirt jag kanske ska ha på skolavslutningen så det får ni inte se, hehe vet ute i god tid!



stockholm

hejsan :)
Ledsen för dålig uppdatering men har varken haft tid eller något att skriva om så. Igår var jag iaf med leo och linnea.
Och idag åkte jag och jonna in till stockholm sjäälva, har haft hur kul som helst och nu är jag pank, visar det jag köpt snart eller i morgon. Är sjukt trött sovit max 3 timmar inatt så energin idag gick endast på vilja, och den var stark haha! Har haft en undar bar dag med den bästa! ♥ Men nu ska jag pluppa ur linserna sen ta kort på allt jag köpt, puss hej.

mitt liv är över i filmväg..

tankafetast har laggts ner hur dåligt är inte det??? Kommer inte kunna kolla på några mer filmer ju :( eller jo finns ju andra sidor men den var ju typ bäst, bajs också.. Men nu ska jag inte deppa för mitt sims funkar ÄNTLIGEN, behövde ingen kod :D nördat i 2 timmar, känns lite läskigt för känns som typ 5 min.Skriver nått inlägga till innan jag lägger mig puss och kram skumbanan

zombiezzzzzz

blev ni rädda? ;)

waiting

väntar på att jonna ska komma hit och sova här, vet inte riktigt vad vi ska göra men nått kommer vi säkert på! :) Blir säkert en skräckis (om jag får bestämma hehe). Men nu ska jag leta på en tjocktröja för fryser ihjäl/istid på rummet!

cupcakes

bakat lite idag blev cupcakes med blåbärs frosting, super goda blev dom!

dryg?

cha cha cha cha cha cha
sitter och pratar skype med henkis och patrik, det vanliga typ på lov att sitta uppe hela natten och prata! härligt. Sitter även och kollar runt på lite olika kläd sidor, är så sjukt sugen på och shoppa, och på fredag åker jonna och jag till sthlm kommer bli BÄST! ♥
Men ska nog gå och sova snart, godnatt puss :)

love the way you lie



sushi

idag för första gången i mitt liv testade jag att äta sushi, det var väl inte jätte äcklig och inte jätte gott heller var väl sådär.
och det gröna är inte snor hahah typ wasabi eller nått!

har lite panik

MÅSTE köpa nya skor snart för mina vita convers älsklingar har gått hål i och är typ brun grå... men kan inte bestämma mig för vilka, men vill ha vita!
lutar nog mot dom hel vita i tyg..
var bara tvungen att visa dom här, sjukt snygga enligt mig! Fast skulle aldrig kunna ha dom varje dag som jag har mina nu.

fruktflöjt

haha åh är det bara jag som tycker den här reklamen är så jädrans kul? ica reklamerna är ju dom bästa!

testade något nytt

körde på en fläta genom hela luggen ikväll, var så jädra trött på min lugg som hängde ner över hela ansiktet. Och sen i vår ska jag färga mitt hår brunt, vill inte vara mörkblond längre trött på det! Men nu ska jag snart gå och lägga mig, natti!

Lördag

hola amigos!
Vaknade för ett tag sen eller ja en timme sen, skönt att gå upp tidigt med. Idag ska jag bara ta det chill tror jag mamma och pappa ska åka till bengstorp senare och kolla lite, sen ikväll ska vi bort till mamma och pappas kompisar och äta! :) Blir en bra lördag.
och jonna du får krya på dig,puss bästa!♥

sims kan dö.

åhh är så arg skulle spela sims sen måste man nån registreringskod som står på fodralet eller på det där pappret i, och så klart har jag säker slängt det KUL... bra start på lovet. Blir så trött på det man ska väl inte behöva ha en kod är dom rädda att nån ska sno skivan eller? fuck. Så får väl spela nå ponny spel och jag hatar hästar, önska man kunde slakta dom i spelet men nej för det är från 3 år jippiee.

LOV ♥

Just nu är livet bäst, att veta att man inte behöver gå till skolan förens om en vecka! Det här lovet ska jag bara chilla, ska kanske till stockholm och shoppa även åka till romme eller något sånnt, så jag äntligen får testa mina nya skidor! Men nu ska jag nörda the sims heeeela kvällen, puss och kram skumbanan!

just nu.

abduction

Hej och glad alla hjärtans dag!♥
Idag har jag bara tagit det lungt efter skolan, kollat på film,ätit choklad och gele hjärtan och kännt mig lite forever alone haha ;) Men jag vill bara tipsa om filmen "abduction" sjukt bra och Taylor Lautner spelar huvudrollen kan typ inte bli bättre! Har även fixat lite med läxor fast fysiken tror jag jag lämnar in efter lovet för är inte riktigt klar vill att allt ska vara perfekt! :)

det här åt jag idag

intet ätit något speciellt lite mackor och potatis gratäng haha, intresseklubben antecknar!

yooo

har nada att skriva, har super tråkigt och försöker skriva fysik men hittar inget bra.. Men får kämpa lite med det nu! puss o hej
bara jag som har en hund som älskar att öppna paket?

mystery

Haft en liten spa kväll här hemma, badat bubbel bad, målat naglarna och snart ska jag ha ansiktsmask härligt!
Gick inte så bra med läxorna men läste en stund iaf. Sen kan jag inte sluta lyssna på dead by april-mystery heller, beroende hehe.
tänk fall nått skulle hännt?? då skulle allt vara mitt fel, klarar inte av tanken av det skulle inte kunna leva då.

om mig själv

har ingen aning om vad jag ska skriva men iallafall jag är 14 år blir 15 i juli och jag bor i en byhåla, jag har även en pudel som heter mini haha och han är jätte liten därför han fått det namnet. Jag har även världens bästa vänner, dom betyder värkligen allt! och sen är jag värkligen ingen sport människa även fast jag gått på fotboll,ridning och tror jag gick på gumpa när jag var kanske 4-5, och nu idag är jag bollrädd,hatar hästar och kan inte ens göra en kullerbytta HAHA. Sen mina favorit ämnen i skolan är engelska,bild och syslöjd fast det jag har bäst betyg i är geografi. Sen har jag jätte svårt för att prata med nya människor och sånna jag typ inte känner blir helt tyst vet inte varför,har ju igentligen jätte mycket att säga, är ju inte blyg så utan går typ inte och prata jätte jobbigt faktiskt... Föresten nu kom jag på nån sport eller ja sport o sport men jag älskar att åka slalom, det är det bästa som finns på vintern, även fast jag inte är så bra! ja här har nu lite om mig inte så kul kanske men men :)


hehe gör en sån igen :)

dag 1 -om mig själv
dag 2 -det här åt jag idag
dag 3 -något jag inte gillar
dag 4 -min favorit film
dag 5 -den frisyr jag trivs bäst i
dag 6 -mina favorit skor
dag 7 -en plats jag vill besöka
dag 8 -favoritmotto
dag 9 -min favorit årstid
dag 10 -senaste lyssnade låten
dag 11 -vad jag hade på mig idag
dag 12 -fem sanningar om mig
dag 13 -tre saker som finns i närheten
dag 14 -tre tv-serier du älskar
dag 15 -mitt senaste SMS
dag 16 -vad jag helst klär mig i
dag 17 -mitt smeknamn
dag 18 -senaste inköpet
dag 19 -något jag är beroende av
dag 20 -senaste nytagna bild av mig


oh hello

skrev nyss ett as lång inlägg sen försvan bara allt åhhhh orkar inteeeee, men idag blire PLUGGPLUGGPLUGG! musik prov,fysik inlämning,bokläsning och biologi läxa.. allt bara denhär veckan, juste so fakta sak med FML. men men bara att börja, puss och kram skumbanan!





så moa haha :)

hemma,home.

Började med att jag gick till jonna vid 4, sen var vi hos henne typ en halv timme eller så, givk vi upp på stan och mötte rasse sen gick vi ner till gårn och där kom även vendela, och vi bakade semlor haha, som blev jääätte fina ;')
Efter det åt vi på babylon, sen drog jag,jonna,rasmus,patrik och anton hem till jonna och där kollade vi på gladiatorerna,bakade muffins och spela bass :) härlig kväll!!!  Men nu ska jag kolla om nån är inne på skype annars lägger jag mig nog! puss och kram skumbanan!


haha bara för att göra er sugna på tårta :) instagram bild btw och för er som vill följa mig heter jag rylander97 känner mig litte mobbad hara bara 3 följare :')

beställt!

Lite kul med färg nu till våren för min garderob består endas av svart,grå och mörkblå typ. Hoppas bara jag kan ha dom nu för är en vild gissning med storleken...

usch pusch

fryser och fick världens fetaste huvevärk nyss, inte kul kom på typ i sekund :( kanske håller på o bli sjuk, nej det kan ju inte komma på nån timme... apa men får se senare hur det är.

wild ones

Är så sjukt lättad, gick toppen på engelska redovisningen! Känns riktigt bra, och jag som nästan dog för jag var så nervös hehe. Så nu är det äntligen helg!
Ska bara slappa resten av dagen, riktigt riktigt skönt, sen i morgon ska vi fira pappsen som fylde i onsdags sen senare på kvällen ska jag kanske till gårn och baka semlor haha. Sen efter ska jag nog till jonna ♥
Det är typ min helg, puss och kram skumbanan!

En liten halv gullig bild jag tog i sommras!


it's alright, it's OK

han sova i 25 min typ, sen väckte pappa mig och jonna ringde, vi skulle tydligen till mammas kompis för hon hade fyllt 50, så åkte dit runt 6 och kom hem halv tio typ, så engelskan kommer gå åt helvete... aja får fixa det på håltimmen vi har i morgon! bajs. aja Puss och kram skumbanan!



ett fett jävla duck face!

orkar snart inte hålla mig uppe känns som jag har två stora sandpåsar hängandes under ögonen och en stor jädra vikt på skallen. Och måste värkligen skriva klart engelska redovisningen som är i morgon, stressigt. Börjar med det snart, ska bara däcka lite först, ha det gött igelkött!

Chillar i skolan/ mobil blogg

Vi har inställd spanska så sitter i kafeterian och gör precis ingenting haha.

Manne och jag:


tjolahopp

Har varit med patrik idag, vi gjorde inte så mycket kolla på hitta nemo och glee haha. Och kom på lite i panik att vi har spanska läxa till i morron och vår lärare hänger sig (bokstavligt) om man inte kan sånna ord... på,i,bakom,brevid m.m. Sen kom Christoffer och kajsa hem idag med, dom har varit utomlands/ avis. Så fick massa fint och gott av dom slänger ut lite bilder efter det här på det :) Men nu måste jag RÅ plugga spanska gloser, puss och kram skumbanan!

klocka från madison N.Y

4 små mini body lotions!

och som nu ser massa bilarrr.

i'm in the friend zone

hola hola!
Sitter och säckar halft ihopp av trötthet.. Men orkar samtidigt inte sova för det vill jag ju göra ikväll. Vi fick till baka våra so prov odag med, sjukt nöjd, hade inte tränat ett dugg och fick ändå ett C/ nöjd tjej. Orkar inte skriva så mycket mer, puss och kram skumbanan!
är bara tvungen att visa får några kanske undrar hur det är att se om man har ett syn fel så gjorde en bild:
så suddigt är det ungefär och ändå har inte jag något stort fel.

cha cha bloggen!

Ska snart lägga mig, kan inte gör engelskan för går inte och gå in på skolmailen så det blev ju lyckat... får försöka i morgon igen, annars så vettefasiken.
Men här får ni iallafall en låt som jag nördar nu, eller nu får 2 st haha!
osen måste bara säga en sak, är det bara jag som HATAR att ha skal på min mobil??? Den känns som en stor fet sten klump och bära med sig haha, fast är tvungen och ha på ett skal för jag är den klumpigaste och tappar den 24/7, råkat suttat in den i väggar, sten golv, data stols kanter så den flyger all världens väg haha. Intressant jag vet haha...

new

body butter med kokos lukt-the body shop
mjukisar-cubus
silvrigt linne-cubus
+ 2 BHar från twilfit!
thats all :)

keep calm and hug a pug

hej!
Åkte hem ifrån lina vid 2 tiden och sen dess har jag bara åtit lite fajitas och duschat. Ska nog måla naglarna och sen kolla på engelska redovisningen jag tror är i veckan, nervös... Hatar att prata inför mycket folk särslit när man måste prata på engelska usch usch! Bara det jag ville säga, lägger upp bilder snart på det jag köpte igår med!
puss och kram skumbanan

defying gravity

Hemma från örebro nu, vart en lyckad resa fick med mig massa bra hem! Sen snart ska vi äta tacos sen bäsr det av till lina, ska även sova där blir toppen!
är jag en dissare? ok, men det är ju du som gör det, då kan jag lika gärna vara med nån annan, och då är det ju inte jag som dissar...


hola a todos

Ska börja fixa mig lite smått, orkar inte riktigt än hehe. Ska kolla på nya slalom skidor idag för min kusin fick tillbaka sina förra året. Sen hoppas jag vi tar en sväng till marieberg :) Det är min dag sen kanskejag ska till Lina ikväll ♥ Blir nog ingen uppdatering mer om jag inte är hemma ikväll! Men stå ut. Puss och kram skumbanan!



dunkar high school musical

var värsta freaket av dom filmerna förut haha sen var jag "kär" i zac efron med haha, fast han ser ju inte så dålig ut iof. Det var tider det haha. Pratar skype med lina, linnea och emma med, så dom får lyssna på min vackra sång ;) Men godnatt, ska lägga mig snart ska in till örebro imorgon med pappa och mamma.

vad är poängen med att vi ska vara om du ändå inte vill vara med mig?

Lite halv depp just nu hatar att vara det så är det inte ofta, men ibland måsta man va det. Får se vad som händer annars skiter jag i det, få bli som det blir. Nu ska jag lägga mig i soffan och glo på tv resten av dagen har inget bättre för mig så.
drog bild haha men hade ingen bättre!

tråk lista :)

Har du under det senast 2 veckorna
Druckit alkohol? nope
Saknat någon du inte borde sakna? kanske
Hört någon snacka skit? japp
Skolkat från skolna? nej
Hjälp någon som har kärleks problem? nej :)
Blivit irriterad på någon? JA
Dig själv
Trivs du med ditt utseende? nje
Vad är din normala hårfärg? typ vanlig brun
Vart vill du helst bo? örebro eller stockholm
Redo för barn? haha NEJ
Redo för att flytta hemifrån nej tror inte det
Använder du linser eller glasögon? har linser för det mesta eller inget alls, fast när jag är hemma har jag glasögon!
Du och kärleken
Har du pojk/flickvän? nej
Är han/hon äldre eller yngre än dig? -
Namn på din första största kärlek? har nog inte haft nån sån
Saknar du din första största kärlek?-
Pengar
Tjänar du egna pengar? nej
Hur mycket pengar går det åt per månad? hela barnbidraget oftast
Gillar du allt du köper? ja annars skulle jag väl inte köpa det? hah
Hur mycket pengar tror du att du lagt ut på hårprodukter? mamma eller pappa betalar alltid det
Sparar du till något? nej har allt jag behöver just nu
Har du pengar på dit konto nu? 100 spänn max
Hur mycket pengar går åt till alkohol i månaden?-
Betalar du allt du behöver? nej :)

favoriter

lyssnar sönder dessa låtar nu:
Smash into pieces♥

tipp topp

Hej!
Haft en super kul dag, trillade bara 1 gång med, känns bra för att inte åkt på evigheter. Var hur kul som helst som sagt! Och när jag kom hem slocknade jag i soffan och sov till halv 8 så nu är det dax med svenska plugg som jag inte börjat med :(
vi var på norra sidan! :)

SLALOM!!!

Taggar en dag i storstenshöjden men skolan, med massa skidåkning och så. Fast ja haha kommer trilla många gånger! Så seupp! ;) Men nu ska jag packa min väska ha det gött!

dag 12, vilka kändisar jag tycker är snyggast

hade bara lust och göra en sånhär.
Chad Michael Murray, my love
Och James Lafferty är ju inte så ful heller.

when the stars go blue

Dancin' where the stars go blue
Dancin' where the evening fell
Dancin' in my wooden shoes
In a wedding gown

Dancin' out on 7th street
Dancin' through the underground
Dancin' little marionette
Are you happy now?

Where do you go when you're lonely
Where do you go when you're blue
Where do you go when you're lonely
I'll follow you
When the stars go blue
When the stars go blue

Laughing with your pretty mouth
Laughing with your broken eyes
Laughing with your lover's tongue
In a lullaby

trasigt internet

eller säger man trasigt? det har iallafall inte funkar normalt på ett par dag, men löste det genom att ryckar ur det och sätta i det igen... haha. Kom hem för en stund sen, dryg dag i skolan men men. Och nu ska jag äta lite mat och plugga till svenskan!
En bild på mitt linne jag gjorde ett tryck på i bilden förut :)

RSS 2.0