så fin

Mamma överraskade mig ikväll när jag hade tadig en powernap. Hon tyckte jag var värd den för praktiken, världens bästa mamma. Den är från Ester Elenora och kostar 800-900 om jag inte minns fel. Det finaste var ryggen, så söt. 

2 nya kuddar

Nu börjar det bli så fint i mitt lilla rum. Förutom min soffa som jag hatar, usch den är så obekväm. Men tur att jag "mognade" lite och valde att köpa nytt överdrag mednas det fortfarande fanns kvar på ikea. Annars hade den varit pippigul just nu ":)" haha. Tog med två nya kuddar hem från mammas affär igår i alla fall. Dom passade riktigt bra så jag är nöjd!

Emmis



Nu har äntligen Emma kommit hem. Är så glad! Så har träffat henne ikväll och vi bara prata om allt och tagit igen tiden vi varit ifrån varandra. Nu har jag nyss ätit och ska göra matlåda. Sen är det kväll, äntligen. Är så galet trött.

Praktik

Två från snapchat haha
Hej på er fina läsare!
Idag var första dagen på praktiken, är på ett café här i stan och det var riktgt roligt. Att se människor hela tiden, det känns som min grej. Sommar jobbet jag hade i sommras var jag mest själv och det var så tråkigt efter ett tag. Roligare att prata massa haha! Ska krypa ner under täcket nu och slå på en film, är så trött. Sov 2 timmar inatt...
 

Klar

Så nu känner jag mig nöjd med designen.
 
Idag har jag inte gjort någonting. Vaknade halv 3!!! (Inte sovit till längre än 12 sen i sommras). Duktigt att jag lyckas vända helt på dygnet sista dagen på lovet med. Men jaja, imorgon är det APL som gäller i 4 veckor framåt. Ska blir riktigt kul faktiskt. Så skönt att slippa skolan och den stressen. Men behöver nog sova nu, godnatt. 

kämpar

 
Håller på med bloggdesignen för fullt, satt 3 timmar inatt och gjorde header osv. Blev inte ens nöjd, men nu vet jag i alla fall hur man sätter bilder i sin text. Sen har jag fixat massa små fel, som nog bara jag märkte och störde mig på. Men måste komma på någon bättre design snarast!!! Sen fixa runda hör som inte vill gå för mig. Kul...Nej men håll ut. 

Mello

Måste bara säga att kvällens mello låtar har varit det bästa av alla. Varit lite besviken på årets program, både bidragen och programledarna. Men Alcazar satt det! Så grymma, det dom gör, det är mello rakt igenom och det är så det ska vara. Ewald var ju inte lite snygg heller, men Alcazar var bäst. 
 
 

Godsaker till twilight


Idag har jag bara varit inne och sovit och ätit. Mår ap dåligt. Men har Twilight maraton med mig själv, inne på andra filmen nu. Så bra så man inte vet vart man ska ta vägen haha! 

nu mår man

Var en sån fet kväll igår så det är sjukt. Hade så jäkla roligt. Först till Linde och sedan till Örebro för gymnasiefest på Noise där några Paradise hotel deltagare var. Alltså åh, kan inte alla kvällar vara såhär? fast nu mår man inte så jäkla bra haha. 

ny tröja

 

Bad


Tog ett bad förut ikväll. Så himla skönt var det, lite musik och tända ljus. Perfekt avkoppling. Tidigare idag har mina class mates varit här, och vi har alltid lika roligt haha! 

Blondie

När jag ser bilder som denna så saknar jag mitt blonda hår enormt. Känns bara som att jag var finare i det. Vissa stunder fattar jag inte att jag kan har varit blond och skulle aldrig tänka mig färga tillbaka. Men nu tvivlar jag, är rätt sugen nu. Fatta solblekt hår och massa fina vår/sommar kläder. 
 

Kvällsmat en tisdag

Kvällsmaten idag. Enkelt och gott!

Tisdag

Fatta sommar nu, maten, sena varma kvällar och massa härliga mäniskor.
 
Hej på er! Idag blir en lugn dag, som alla andra på det här lovet. Ska träffa Jenny sen, kommer bli så kul. Vi får se vad vi hittar på, tänkte bara slänga in en uppdate. Puss och kram!

Primeboots

Smörjde in mina primeboots igår. Har inte gjort något med dom sen jag köpte dom i september, så kände det var dag och vilken skillnad det blev! Nu ser dom nästan svarta ut, men det gör mig inget. Heldre det än att dom torkar och blir förstörda. Ni ser ju själva på bilden skillnaden. 

Outfit

Idag var det fördelsedags firande för är farfar som fyller 75 på måndag. Sedan drog jag vidare mot Emma. Hon åker ju till Barbados hela lovet och jag insåg idag att jag inte kommer kunna prata med henne på sjuuukt länge. Det suger. Bilden ovan är i alla fall kläderna jag hade på mig idag, funny. Hejdå! 

Dagen


Har haft en sån bra alla hjärtans dag, fick det här fina ni ser av mina föräldrar. Så himla lycklig att jag har dom. Även mina vänner. Åh är så glad idag! 

valentines day

 
Glad alla hjärtans dag på er! Hoppas alla får en mysig dag även ni singlar där ute. Själv ska jag bara ta det lungt hela dagen och ikväll kommer mina vänner hit, så ska vi mysa lite. Tycker denna dag handlar om att visa lite extra kärlek till alla, även om man inte har en pojk/flickvän. Puss och kram!

Fredag, Lördag & Söndag

 
Sov bort hela min fredag, somnade runt 5 och vaknade kl 9 dagen där på... Pappa fyllde år igår och vi firade han med massa god mat och närmsta släkten. Alltså mormor, morfar, farmor, farfar, min bröder och deras tjejer. Så mysigt. På kvällen kom mina vänner hit för mellomys. Galet dåliga bidrag, men vad ska man förvänta sig? 
Idag har plugg stått på schemat. har kommit en lite bit påväg mot toppen. Men har så galet mycket just nu. Så bloggen kommer nog få lida lite för det den kommande veckan. Men sen kommer jag vara tillbaka på topp. Puss och kram skumbanan!

Så bra


Det bästa jag har läst på ett bra tag. Det känns verkligen som att det här är något som stämmer in på mig. 

Skön kväll



Idag följde jag med Albin hem med Rebecca och Matilda. Alltod massa skratt och det är så härligt.
Inatt är även jag och mamma själva hemma för pappa är borta mes jobbet på möten m.m. Så vi har kollat lite på lågpris och handlat massa gott aom vi ätit ikväll. Nu så kollar jag på känn ingen sorg och sedan ska jag sova. Perfekt dag! 

4 februari


Hej på er! Idag så har det hänt ganska mycket ändå. Hade sovmorgon till halv 10, fixade mig och gick ner till da capo där jag ska ha min APL i 4 veckor. Kollade lite med tider oså. Sedan så var det idrott och matte på schemat idag. Nu har jag nyss tryckt en megarulle från 47:an haha åhh gott. 

shopping

Idag gick vi till kl 4 och efter det så kollade jag och Albin lite i affärer. Fick med mig ett par svarta jeans (BEHÖVLIGT!!!) och en snygg kappa/biker jacka. Svin snygg men vet inte riktigt om den passar mig. Men den var på rea och har spanat in en sådan ett tag. Måste bara flika in att gud vad jag älskar bikboks jeans, värda varenda krona. Stretchar inte ut sig och huur sköna som helst, dr denim släng dig i väggen säger jag bara. 

helg helg helg

Har varit en bra helg, i fredags var jag på frimis med massa vänner. Lördagen började med skoteråkning hos Josefin och slutade hos Vendela med mello. Idag har jag åkt fyrhjuling och byggt snögubbe (såg klart på filmen frost igår haha därför!). Varit en kanon helg, älskar när det händer saker. 

RSS 2.0