Vad har hännt med blogg.se?

Jätte konstigt går inte o logga in eller något och sidan är helt tom o massa..

Men ja får väl blogga med mobilen så länge men det brukar ju också krångla. Men iaf fått min nya bikini idag den vart super bra förutom att det inte va något foder i så sydde fast från en annan bikini som jag ändå inte kunde ha så blev bra! Nu ska jag lägga mig, godnat sweeties.


film time!

Nu blir det film, ska nog kolla kung fu panda så himla rolig! Sen blir det plugg... Ha det gött igelkött! :)
gulligt

slapp dag :)

Hej
Nästan direkt idag när jag vaknade åkte mamma pappa o jag ut till bengstorp och tog lite kort oså vet inte varför men sprang runt där som en mästerfotograf haha,
men vart lite fina bilder ändå :)
Sen har jag bara kollat på family guy och spelat nå bil spel men vart för arg för att fortsätta för alla körde på mig :( Sen juste tränat lite läxa med! Har inte mycket mer och berätta blev ett ganska tråkit inlägg men ni får stå ut.
Puss och kram skummbanan!

MIN BARA MIN!

true!


slut..

hejsan svejsan!
Hafft en toppen dag i örebro, massa skratt och shopping! Vi kom typ hem nån gång vid halv 4 tror jag så åkte hem och slappa ett tag sen drog jag, mamma och pappa till maria langs och åt mat där, gott! Sen gick jag direkt till linnea, vi spelade något spel med hennes syster och kompis och jag förlora (såklart), så fick gå till nöjes med ett par jäkligt fula brillor, men tror ingen såg haha! Men här kommer det jag handlade idag:
bikbok
bikbok
cubus
new yorker
new yorker
så det var allt :)

hemma efter en trevlig kväll med massa cod spelande!

Känner mig lite som en pojk flicka nördat cod typ hela kvällen, super kul ju!!! Hållt på och skrattat ihjäl mig för linnea blev så sur för jag vann. Kom iallafall hem nyss duschat lite oså nu ska jag se om det är någon rolig inne på skype annars vettefan vad jag ska göra hehe,hejs svejs lingon fejs!



dö trött

Halloj
Kom hem från skolan nyss skön att gå dit och nu är det helg gött det med haha! Senare ikväll ska jag till linnea med tror det blir jag lina emma och josse som ska dit :) Men nu ska jag vila ögonlocken en stund.
det får plats en hund där i med haha

hahah

så jädra kul HAHAHAHA!!!

wouldn't change A Thing

Den här låten ger så många minnen ifrån förra vinter får lite rysningar faktsik, allt var så perfekt då,saknar den tiden! titeln stämmer in hehe.

every day we go apart more and more, i hate it!

Halloj,
Skola i morgon för min del, saknar klassen enormt super mycket! Ska bli kul att träffa alla igen :)
Mindre kul är väl skriskorna och engelska läxan men det går!
Får hosta mig igenom hela dagen. Och i morgon kväll ska jag till linnea för hon fyller år idag,
Stort fett grattis till henne!♥ Kommer bli super duper mega bra.
Och nu blir det att kolla engelskan som jag inte har gjort än ouuuppssi!!!
Puss och godnatt!!!
min lilla fjortis :')

lite saker jag ska kolla på när vi åker in till Örebro!


hej på er

Är sjukt seg och allt det där när man är sjuk, blir att vara hemma i morgon igen, lika bra att inte slita ut sig så kanske jag blir friskare snabbare?. Sen sitter jag och dö längtar tills på lördag då det bli shopping med Lina och Linnea♥
Kommer bli det bästa på länge, har inte köp något sen mellandagarna.. nej men nu ska jag kolla lite på datan oså puss o hej leverpastej!

tja tja

Är hemma från skolan idag, men går nog i morgon. Vaknade kl 10 idag och har bara kollat tv sen dess och ska fortsätta med det med! ha det bra puss o hej!

beställt hem!


såhär kul har jag nu...


dagens låt.

glömt visa min nya bostad! ;)


sick..

sitter här och kan inte sova, håller på och hosta upp mina inälvor så är inte så jätte mysigt lite feber har jag med. Så blir ingen skola för mig i morgon, och vi som sluta 1 buhuh. Sen nu helt plötsligt blev jag sugen på att göra örhängen och sånnt så suttit och pillat lite med det:
örhänge
earcuff sak är även en vinge där upp som typ inte syns
vrist kedja eller vad det heter sån man har runt fotleden haha :)

3 favoriter just nu!


hello hello

kvällen idag har jag spenderat med Jonna,Rasmus,Patrik och Emma vi kollade på maskerade, ganska äcklig film. Sen tidigare idag gjorde jag inte så mycket eller jo städade min garderob så den är fin :)
Sen i morgon hänger jag med min vän Lina hem, vi ska träna lite och så, vi ska ju bli biff haha eller inte.
haha  fråga mig inte varför jag har tagit kort på en jordgubbe, men har inga bilder

bio m.m.

ojj glömmt bloggen helt totalt haft fullt upp med skola och vänner mm. Igår var jag iaf hemma hos Pontus med Anton,Patrik,Jonna,Linnea,Henke,Rasmus och Tobbe,Super kul. Sen efter det sov Linnea hos mig.

Sen när vi vakna var det bara för mig och fixa mig och åka till Linde, där vi fira min kusin som fyllt 25 för nån vecka sen. Sen drog jag,min bror och hanns tjej till örebro och gick lite på marieberg, käka på burger king och sen såg vi hamilton på bio, sjlva filmer var sådär men annars var det toppen!
Sen vid nio drog jag hem till Jonna och där var även Tobbe,Emma och Patrik, och vi kolla mest på roliga videos och så :)
så lite som hänt, puss och kram skumbanan!
det här är precis vad jag brukar göra HAHAHA, så dummt...

Mobilblogg

Ligger i sängen just nu och lyssnar på musik och gör läxa. Efter skolan idag följde jag med linnea hem med lina typ min dag och skolan såklart men den är tråkig så haha.


hellooo

Skolan idag har varit chill vi skulle livrädda på badet och ja.. kan inte ens dyka. Sen hade vi bild som jag älskar! Och nu ska jag plugga ihjäl mig på fysiken hörs :)

dag 10- något jag vill uppleva igen

något jag vill uppleva igen är när jonna o jag var i grebbestad!
bjuder ;)

dag 9- min klass

ser ut som en röv haha

leopard


lite kladdigt men orkar inte ta bort.
och för er som undrar vad jag använde för nagellack, det ljusblå/lila är ett nagellack som gör nageln hårdare och att en inte flikar sig :)

tränat! :D

hej hej.
Efter skola idag åkte jag hem till lina med linnea och vi har varit super duktika och tränat i nästan 2 timmar! super. Sen åkte jag hem efter och sola lite med mamma, var i sommras sist jag sola, så skönt och inte bli blekare iallafall :) Men nu ska jag packa ner badkläder och sånnt till i morron då vi har bad, och sen blir det träna engelska, spanska och fysik WIHO. Ha det gött.
sen i sommras :( miss it

måndag

hej
haha har inget att skriva mer än att det är skola idag.

morr

Vill bara gå i ide och vakna när det är sommar, är så jädra arg så jag skulle kunna slå sönder nått.

.


dag 8- min skola

Går på karlsäng skolan och ja har inte så mycket att säga om den är väll inte så jätte stor, och den är tråkig men vilka skolor är inte det?

fredagen den 13:e

Haft en super bra kväll med massa film godis och vänner. Va hemma hos linnea med lina jonna rasmus moa pontus leo patrik och linus. Varit toppen! :) Sen tog jag sällskap med leo och linus hem och nu sitter jag här och trkar ihjäl. Men godnatt på er!

tjabba tjena hallå

Lina var här en stund vi han kolla typ halva the human centipede 2 sen kom linnea och dom skulle hem. Tänkte läsa fysik nu, så jag fattar nått av provet iallafall :) Sen ska jag kolla tingeling, älskar dom filmerna så söta.
konstnären ebba *host*

good morning

Sitter och äter frukost och väntar å att kl ska bli typ 10 i 8 för då kommer jonna och hennes pappa och hämtar mig. Slutar halv 2 idag med, hur skönt som helst. Vad typ det jag skulle säga, hejdå

3 tjejer jag tycker ser bra ut

Ashley Tisdale
Sophia Bush
Dianna Agron

mitt senaste sms

kör några stycken för har tråkigt haha, mitt senaste sms är från patrik "mm :o".

4 bilder som betyder mycket för mig


så himla fegt och ljuga, du får väl göra vad du vill.

hello babes
Linnea och Lina åkte för ett tag sen och har precis duschat. Ska snar gå och krypa ner i sägen är som en zombie, men först blir det någon film tror jag :) Och första skoldagen idag var väll chill förutom fysikprovet vi har nästa onsdag.

Kul att man kan sova.

Ska väll upp om typ 2 timmar så kännis inte som någon ide och sova precis. Kul att jag kmr va som en zombie i skolan WOHO.


godnatt!

Ska lägga mig nu och spela lite på ipaden sen ska jag sova för det är ju skola imorgon *suck* Så godnatt sötisar!

Don't forget

glöm inte frågestunden!!! släng in en komentar här
--> http://rylanderebba.blogg.se/2012/january/kor-pa-en-fragestund.html#comment =)

mitt smeknamn

Har inget smeknamn sådär men nån gån blir jag väll kallad ebbis eller ebburt haha, sen tycker alla killar att det är kul för om man skriver in mitt namn på google översätt så blir det peter...

peace

målat naglarna blev väl sådär kladda sönder..


nalle puh

kollar på nalle puh nu, tror det här blir en sånhär film dag! Men ska fortsätta kolla på när dom letar påsk ägg =)

spirit

Sitter och kollar på häst film, haha men det är så bra :')

Kör på en frågestund!

så fråga vad nu vill, svarar på allt inan den här veckan är slut!

jag gillar gula fyrkanter för dom påminner mig om svampbob.

snyggt från ginatricot och hm:

jeffrey campbell

nån gång i mitt liv ska jag ha dom!

kul att man kan sova oså.

sitter här klarvaken och har nada att göra längtar tills det blir morgon så jag kan prata lite med mamma och pappa innan dom åker till jobbet.
Och dagen idag blir det bara att vara hemma och ha tråk ska kolla på 1000 filmer och kanske träna? får se kanske blir lite situpps om jag orkar bättre än inget, för jag tränar ALDRIG, hatar sport för jag är så dålig på det.
Men ska sluta äta godis och sånnt som är onyttigt iallafall försöka, förra vintern klarade jag mig i 2 månader utan godis så det ska nog gå bra!
Ska kolla runt på lite kläder nu och längta till 20 februari då jag får mitt barnbidrag, får inget den här månaden för jag är skyldig pappa pengar buhuhu :( men så är det klara mig.
just nu..

vad jag helt klär mig i

Jag klär mig väl helst i mjukisbyxor och one piece för det är så skönt. Men Jag har nog inte någon speciell stil, Brukar väl ha jeans och någon tröja sen lite armband oså. Och sen har jag på mig det som jag själv tycker är fint.

alone in the house

sitter och kollar på OC men ingen aning om vilket avsnitt, kanske ska börja följa det? hmm vet inte riktigt. Skulle åkt till lina idag men har ingen skjuss så blir nog inte det, så får sitta här och ruttna. Sen börjar skolan på onsdag med så ska lägga mig tidit ikväll och det SKA ja nu. haha. Men nu ska jag inte tråka ut er puss och hej.

haha.

dör av tråkighet sitter och pratar med edvin och nån arab som bara kan engelska.. KUL LIV haha. Men ska väl fortsätta prata nu ;)
sötnöten.

mina vänner



:)

hej
hade ju gjort värsta långa inlägget igår men så raderades det, så typiskt, morr. Men igår så vaknade jag hos linnea med lina, sen gick jag hem med lina och så kom jonna, sen drog jonna o jag ner till stan och mötte upp moa och annis, sen va vi med massa fler. Sen idag var jag nere i idrotts huset med jonna, annis och ellis. Haft 2 toppen dagar! Orkar inte skriva mer så hejdå och godnatt!

10 fakta om mig och en bild.

1. Mitt hela namn är Ebba Elisabeth Rylander.
2. Jag fyller år den 16 juli.
3. Jag har bara varit utomlands 2 gånger, danmark och mallorca.
4. Jag hatar lakris.
5. Jag har 2 brorsor.
6. Älskar musik.
7. Jag älskar att shoppa.
8. Skräckfilmer är typ det bästa som finns.
9. Jag är ganska blyg när det gäller att prata med folk.
10. Jag är livrädd för karuseller som går upponer och har därför aldrig åkt någon sån.

kör en sån här :)

Dag 1 – 10 fakta om mig och 1 bild.
Dag 2 – Mina vänner.
Dag 3 – Vad jag helt klär mig i.
Dag 4 – Mitt smeknamn.
Dag 5 - 4 bilder som betyder mycket för mig.
Dag 6 – Mitt senaste SMS.
Dag 7 – 3 tjejer jag tycker ser bra ut.
Dag 8 – Min skola.
Dag 9 – Min klass.
Dag 10 – Något jag vill uppleva igen.
Dag 11 – Något som gör så jag mår bra.
Dag 12 – Vilken kändis tycker jag är snyggast.
Dag 13 – Mina svagheter.
Dag 14 – Min senaste utomlandsresa.
Dag 15 – Mitt starkaste sommarminne ifrån i somras.
Dag 16 – Bästa låten just nu.
Dag 17 - Min favorit plats på jorden.
Dag 18 – 10 saker jag vill göra innan jag dör.
Dag 19 – Min nästa utomlandsresa.
Dag 20 – Min absolut bästa vän.


hola fellas

Vaknade runt 4 idag inte så sent som det brukar, börjar bli lite bättre iallafall. Är hur glad som hellst fast vet inte varför. Ska forsätta kolla runt lite på datan nu Ha en bra kväll!
im a ghost buuu;)

älskart


trött.se

somnar snart och alla är helt jävla tysta i skype så somnar snart sittandes... ska nog lägga mig snart. Kul o veta haha hejs svejs lingon fejs!

tidsfördriv!!!

Vilken skola går du på? - karlsäng

 

Vilken klass går du i? - 8F

 

Fråga en personer i din klass vilken roll du har i klassen? -  fjortis enligt anton och fjäskare enligt lina, känns ju bra..

 

Bästa läraren? - Gudrun!!!

 

Sämsta läraren? - hehe

 

Favorit ämne? - slöjd,bild och engelska

 

 

Hat ämne? - fysik och matte!

 

Hur långt har du till skolan? - lagom lång så man hinner frysa ihjäl eller svettas ihjäl

 

Hur tar du dig dit och hem? - går,cycklar eller åker bil

 

Vad tycker du om dom här frågorna? - tråkiga

 

 


in the ayer

Kom hem från jonna för ca 1 timme sen, hade super mysigt :) Och just nu är jag världens gladaste för har ostågar och COCA COLA VANILJ♥ och choklad :D Ska knäppa på någon film nu eller prata skype, som vanligt!

hos jonnis

sitter hemma hos jonna just nu.
har haft myskväll tillsammans med Jonna och Emma♥
kollat på camprock och ätit massvis med godis.
nu sitter jag och jonna och dunkar musik och typ gör ingenting..
ska hem om en liten stund.
på söndag blir det att vara i idrottshuset hela dagen, för är innebandy cup där då.
Tillsammans med Jonna och sen tror jag Emma och några skulle vara med också, bästa! =)
nu ska jag draaaaa.
bye
oredigerad och oseriös bild...

svar på komentar

Varför bytte du bara bloggadress så där? eller krånglade den gamla?

Jag bytte för att jag hade haft den andra adressen i nästa 2 år och hade typ inga läsare, för hoppas det blir mer på den här adressen har redan märkt lite skillnad :)

before i die


626 blue sky

nytt nagellack

dagens!

tröja-gant jeans-rut m fl + min silvriga strassklocka.

hola amigos

Drar in en sväng med pappa till örebro snart tror vi skulle till ikea och ica maxi men ska tvinga in ha på marieberg, hur nu degt kommer gå. Sen ikväll tror jag ja ska vara med lina och linnea :) ska sminka mig nu kanske gör någon mobil bloggning om internet funkar!

in my head

hejsan!
har sovit sedan kl 9 sen nu kan jag inte sova för har så jädra huvevärk och är super förchyld, kuul. Men ska inte tråka ut er...

kör 5 sanningar till haha

1 Jag kan inte leva utan bearnaisesås.
2 Jag har en vit pudel.
3 Jag har precis börjat gilla räkor,smörgåstårta och rödbetssallad.
4 Jag är alergisk mor katt,hund och häst även apelsiner,färsk annanas och kiwi, men struntar i allt.
5 skulle vilja gå på hogwarts, om det fanns!

fml

spillde nys ett helt glas äppel juice över mitt tangent bord, lyckat.. fast det värkar funka som tur är! annars hade nog pappa dödat mig. Och sen luktar det disktrasa om mina händer för jag var tvungen och torka med den, har fobi för det :( men nu ska jag sluta klaga...

10 sanningar om mig själv

1 Jag hatar disktrasor.
2 Jag har tix i mina ben kan inte sitta still rör/skakar typ dom hela tiden utan att tänka på det.
3 Har spindel fobi.
4 När det kommer till musik lyssnar jag på allt förutom depp, som sofia o massa, inte kapten röd heller.
5 Jag har synfel, men använder aldrig glasögon utan har linser.
6 Jag vill jätte gärna ha bruna ögon.
7 Min dröm resa är att åka till new york och shoppa, och det SKA jag göra med!
8 Jag bor i en tattar stad eller ja byhåla.
9 Jag älskar att shoppa, det bästa jag vet!
10 Jag hatar sport, är världens lataste och så är jag dålig.

film mys i min ensamhet / forever alone

ska leta på nån film nu o kolla på, får se vad det blir!

hej hej

ny blogg, eller ja bytte igentligen bara namn och ni som vill kolla in den gamla -->www.eeeebbbbaaaa.blogg.se. Får se kanske byter tillbaka, men testar den här ett tag! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0