Gott nytt år!

 
Ha en bra kväll allesammans. 

Ändrat om

 
Som ni ser så har jag ändrat om på bloggen. Kände att jag var trött på det gamla, så blev lite enklare i svart vitt. Duger, är inte proffs på sånt här. Så får vara nöjd haha! 
Idag har jag verkligen inte gjort ett skvatt. Varit ut och åkt lite bil och bara degat. Standard på lov. Imorgon ska jag i alla fall upp tidigt och följa med mamma till affären, ska nämligen hjälpa henne att inventera. Inte så kul, men det måste göras. Nu vill jag bara ha nyår, kommer bli så kuuul. Nu ska jag försöka sova, godnatt!

2013

 
Fem händelser som har varit bra det här året?

1. Att sluta nian, den veckan var underbar. 

2. Att jag kände mig älskad där ett tag.

3. Att börja på Thoren, lärde känna massa nya människor. 

4. Att jag fått tillbringa så mycket tid med de jag älskar mest. 

5. Den sista bra saken är att mitt självförtroende har stigit enormt. Börjat acceptera mig själv mycket mer. 

 
Fem händelser som har varit sämst det här året?

1. När Mini dog, det var det värsta som har hänt mig. 

2. När jag blev bortvald.

3. Att de inte har hittat ett botemedel mot cancer.

4. Att jag känt mig så oduglig så fruktansvärt ofta. 

5. Sedan alla dessa bråk, som var helt onödiga.

 
Vad har du lärt dig i år?

Oj, jag har lärt mig en massa nytt. Dels i skolan och om livet. Man ska aldrig ta saker förgivet och att sorg läker sakta med tiden. Vet också hur rent hat känns, kan känna det så fort jag tänker på en person. 

 

Blev året som du har tänkt dig?

Verkligen INTE. Blev helt tvärt om känns det som, både bra och dåligt. 

Vilka kläder har du använt mest?

Mina svarta jeans haha. Alltid. Nej men jag vet inte riktigt, stickade tröjor i olika slag. 

 
Ångrar du något?

Oh ja. Att kärleken är blind. Att man kan falla för en person igen även fast den har varit ett svin. Nej usch, blir äcklad av tanken. Även alla dessa "yolo" moments jag har haft, ångrar en del haha. 

Vilka människor har du hängt mest med år?

Emma, Lina, Jenny, Linnea, Josefin, Albin, Rebecca, Matilda och Julia :) Sedan såklart min familj.

 
Vilka nya personer har du lärt känna i år?

Jätte många, började i en ny klass. Lärt känna så många nya härliga människor. Ni vet vilka ni är. Big love!

 
 Vad är det vackraste du fått i år?

Vackraste? hmm, tror inte det är någon sak. 

Vad var din största framgång 2013?

Tjänade helt egna pengar för första gången woho!

Största misstaget?

Att bli "kär" i den där. 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Både och, Har varit ledsen i perioder och trott att livet slutat där. Men har även varit den lyckligaste i världen ett fåtal gånger. 

Vad önskar du att du gjort mer?

Hittat på mer spontana saker!!!   

Tror du 2014 kommer bli ett bättre år?

JA, hoppas det med hela mitt hjärta.

Vilken låt från i år summerar bäst ditt år?

Heart attack-Demi Lovato, hemska låt...

Har du några nyårslöften?

Nej det har jag inte, känner inte att det är nödvändigt. Man håller aldrig dem endå. Har jag något jag vill lyckas med så börjar jag med det direkt istället.  
 

Mellandags rea

Var inne i går och shoppade, först med Emma sen mina föräldrar. Fick med mig massa bra saker, fast jag igentligen ska spara mina pengar till Stockholm om mindre än en vecka. Wiho. 

christmas gifts

-Ralph Lauren skjorta
-Michael Kors väska
- Mysiga tofflor, lakarn till sängen, VS body lotion, Thomas Sabo berlock, Depend gellack och ett presentkort på kicks som jag missade ha med på bilden. 
 
Fick så himla mycket fina saker, måste varit riktigt snäll haha skämt o sido. Tror även att mina föräldrar blev glad av det dom fick av mig, köpte en halsduk till mamma och en designer ljussläckare till pappa. Hade en jätte mysig julafton med familjen och släckten. Älskar jul mer än någon annan högtid. Till och med bättre än födelsedagar. 
 

GOD JUL!!!

 
 

Min garderob

Nu tänker ni säkert "åh hon har säkert värsta lyx garderoben med bara fina kläder", fast så är inte fallet. Har den tråkigaste garderoben någonsin. Har inga "roliga" kläder alls. Har mest vardagskläder i rosa, marinblått och vitt. Vet inte senast jag la pengar på ett onödigt plagg. 
 
 
Här är i alla fall min klädställning, där jag samlat mina finaste tröjor. Standard att den ska skryta om allt man har, men tycker det är skönt med. Att ha den och hänga av allt, inga blusar blir skrynkliga och man ser mer vad man har. 
 
 
Sen har jag tråk lådorna som jag lagt bikinisar och strumpor i för att de inte får plats i min riktga garderob. Har även en till låda med skit kläder jag hatar fast inte kan slänga, bara för de har så många minnen. Men skulle aldrig i hela mitt liv ta på mig dom. Så inte något att se haha. 
 
 
Och själva garderoben som är aldeles för överfylld med kläder jag inte använder. Av alla kläder jag har så tar jag inte ens på mig hälften. Men man vill ändå inte slänga något. Det mesta består av sov och myskläder jag bara har här hemma. Ganska skönt. Så ja det var väl allt. Är inte så fancy, bara en helt vanlig garderob och en klädställning. Vill få bort massa rykten om att jag är så "bortskämd" och "spoiled" osv. Har också gamla tröjor med hål i och de är dom bästa. 

vår julgran

Inte för att skryta men, den är pyntad av mig ;) haha nej men tycker alltid vår gran är så fin, även fast den inte är äkta. Dock ser den ut som det, så gör inget för mig, slipper allt barr och jobbigheter. Fast sen är det väl paketen under som jag bryr mig mest om. Längtar så och är så jädra nyfiken på vad jag får så jag sprängs snart. Låt de här 3 dagarna som är kvar gå fooort. 

Ny

Ursäkta jätte dåliga bilder. Fick hem den här godingen från odd molly idag i alla fall. Blir att ha den på julafton tillsammans med vita jeans och sockor. Mys!

Jullov

 
Hej på er mina fina läsare!
Jag är ledsen för att uppdateringen inte varit den bästa, men har verkligen haft sjukt mycket i skolan. Men igår lämnade jag in sista uppgiften och gjorde sista provet för i år! Vi hade även julavslutning på ritz, där Anton Ewald uppträdde även lärarna och elever. Blev nog kär i Anton, jäklar den killen. Var en grym kväll med min grymma vänner. Och det här jullovet kunde inte komma mer lägligt. 

Torsdag

Hej på er!
Idag började med att jag hade tid hos tandläkaren 20 över 8, gick som förra gången. Dom kunde inte göra klart något och jag började gråta haha. Men nästa gång så ska jag få lustgas och är livrädd, dom kommer typ droga ner mig. Men men, vill bara får rotfyllningen klar någon gång. Så vi var väl hemma runt 9 och sedan dess har jag kollar paradise hotel, vs fashion show 2013 och jäklar vad bra det var, pluggat historia, spanska och matte. Nu kom jag precis ut ur duschen och vaxade mina ögonbryn, helvete vad det svider nu, dör lite så sitter med en ispåse och kyler. Sen ska jag väl inet göra något speciellt, bara vila och kolla på tv. 
 
 
 
 
 
 

Hoppas du har det bra, där du än är!

Känner att jag inte orkar skirva så mycket just nu. Men i fredags var jag på Catching fire GRYMT BRA och det var livets dag i skolan. Alla var mysklädda och min klass vart Thorens mysigaste klass. Igår var jag i Stockholm med Emma och idag har jag tränat, slappat och ätit. Haha min helg i några meningar.
Det duger, hejs!
 
 
 

RSS 2.0