i have my mothers dreams, i have my fathers eyes

vill bara skriva så ni vet att jag lever haha. Sitter just nu och pratar skype med en massa, men måste typ upp kl 8 för ska ut och röja i bengstorp... KUL eller inte. men ska nog lägga mig nu hejdå!

/arg,ledsen och besviken

Man kan tydligen inte lita på någon längre, orkar inte med det här mer. från och med nu ska jag hålla allt jag tycker och tänker för mig själv, blir bäst så! känns som jag aldrig vill prata om nån mer, o för er som känner mig brukar jag aldrig vara depp men blir så jävla trött på sånt här, kan inte alla bara håll käften? tydligen inte. Har inte haft svårt för att släppa in människor i mitt liv men från och med nu ska jag vara väldigt noga, för i slut ändan skiter sig allt ändå och alla sviker. Och om man lovar något visst ska man hålla det då? tycker jag i allafall men ingen annan verkar det som, och sen ljuger man att man inte kommer i håg att man lovat osv. patetiskt.

euphoria

Är så himla glad nu så spricker snart, one tree hill nya avsnittet har kommit ut så ska glutta på det när det laddat klart åhh. Kom hem från skolan för en stund sen och vi hade kemi redovisning idag gick väl haha aa sådär ;) men nu ska jag inte tråka ut er puss and löööve

hejs svejs

Idag efter skolan så åkte mamma och jag och köpte en ny jacka till mig, riktigt fin släner inte en bild på den sen! Och snart kommer jonnis hit och vi ska ut på en lite promenad, har fått typ nån panik att jag typ längtar till att få gå ut och springa/gå så härligt :) Sitter även att dunkar justin bieber nya låt boyfriend, så sjukt bra!!! och han börjar även bli ganska så snygg. Men nu ska jag ta på min nån tröja och skor, hejdå




metropolis 2012


"sjukling"

hola!
Stannade hemma från skolan idag för hade så sjukt ont i magen i morse men nu är det bort gött! Så resten av dagen ska jag bara chilla, sen ikväll kanske jag ska ut och springa, får se hur det blir med det! Har även gjort klar min so läxa. Nu ska jag plocka lite på rummet, hörs!



breaking dawn part 2

längtar ihjäl mig!

årets tråkigaste dag

har nada att göra, kollat alla bloggar jag följer 100 gånger,kollar på film,målat med vatten färg har så jädra tråkigt så det finns inte vill ut och göra nått kul men vet inte vad... ruttnar bort just nu. Kanske ska ta o fixa mig för att fördriva tiden lite. ja så får det bli hejs!

just nu, ny duschad o allt det där.

music is my drug

hej
sämst uppdatering i know. Men har inte hänt något intressant ändå så, vart i skolan typ det haha. Sen igår kväll var jag med lina,leo,jonna och linnea en stund. Och idag har jag ingen som hellst aning om vad jag ska göra, får se vad jag hittar på. Ville bara skriva så ni vet att jag lever :) Puss och kram skumbanan!



i like google because it's like a brain i don't have!

hej
Har fixat prao plats idag! blev på interflora. Har även vart ute och gått i nästan 1 timme med mamma och pappa.  Och i morgon är vi lediga från skolan, hur skönt? jätte skönt!!! Så då drar jag in till örebro med Lina och Linnea, inte för jag ska köpa nått men haha. Nej men nu ska jag kolla tv hejdå!

hejsan!

Har varit hur duktig idag som hest, först så skrev jag om hela min engelska som jag tappade bort (duktigt pucko) sen har jag även varit ute och springt i typ 30 min eller ja gått lite haha. Sen skrev jag ju biologi prov idag som sagt känndes väldigt bra hoppas på lite högre betyg på det! En bra dag helt enkelt. Morgon dagen blir väl inte lika bra har teknin redovisning och det förstör hela min dag :( vet igentiligen inte varför.. sitter iallafall nu och lyssnar på bubbles-rock the world minnen alltså. Vad gillar ni bilden nadanför ska jag ha mer sånna som blädrar? säg vad ni tycker, själv gillar jag dom enormt! men nu ska jag o mina trötta ben sova, Godnatt pussgurkor!




exakt ett år sen!

maker gif
saknar sälen enormt! och var precis ett år sen jag var där på dagen faktiskt. lite kul haha



on the first page of our story

tjooooo!
Var ju somsagt i karlsborg idag vi var och köpte en lite båt att ha i bengstorp i sommar, så vart mest bara åka dit sen vända. Älskar att åka bil bland det mysigaste som finns! Sen efter jag kom hem så gick jag ut på en promenad med Jonna, som varit i sälen sen i onsdags!♥ Och på nått sätt så har jag överbelastat min höft så jag kan knapp gå och det kom efter jag var ute och spran för nån vecka sen, inte bra gör så onte så jag vill dö lite... men men hoppas det går över tills i morron då det är skola *suck*.  Nej men nu ska jag plugga biologi som vi har prov på i morgon "blodet" och sånnt. Godnatt!

Ipadblogg

Hola a todos!

Kom hem från örebro för en stund sen, har världens huvevärk så var inte sådär jätte kul.. Sen har jag precis ätit världens äckligaste alvedon, såna här som smälter i munnen usch!!! Fick iaf med mig en tjocktröja, örhängen,nagellack och lite toffsar hem. Ska nog ta och sova lite så huvevärken släpper, hejdå!

Sneaky sneaky!


Hej

Har art världens sämsta uppdatering men har inget och skriva och har även fullt upp med skolan om nån vecka kommer allt blir bättre för just nu har vi biologi prov, teknik redovisning, engelska inlämning, spanska läxa, kemi redovisning, so läxa mm. KULIT :) det värsta är ju dom där jävla redovisningarna blir ju så nervös så jag blir helt stum och fryser elelr svettas som en gris... men men lärarna gillar att se oss plågas. Men iallafall ska barätta lite om helgen som kommer nu då imorgon ska vi kanske åka in en snabiis till örebro för mamma ska köpa nån jacka, sen ska vi nog ut till bengstorp suck.. sen på söndag blir det att åka till karlsborg tror jag det va för att kolla på en båt.. det är min helg hah.
försökte igår även lära mig lite mer av min kamera (canon 550D) och det slutade med att jag somnade haha, men lärde mig lite om ios och sånnt
hög ios
låg ios
eller nått sånnt, haha inte för jag tror ni bryr er men :)
jaja puss och kram skumbanan

bild löst.

hejhej!
Var ute och gick i nästan 2 timmar, mina fötter är helt slut haha ska lägga mig snart för är döds trött. I morgon går jag till halv 4 med KUL, tror vi har spanska och fysik läxa men shit the same orkar inte skolan kan gå till helvetet och brinna där i evigheter! så tycker jag just nu :) Nej nu säger jag godnatt och sov sött! det ska iallafall jag göra.

Walking in my pink shoes

Är just nu ute o gå med mini... Han är typ den värsta att gå med hejdå


walk

HEJ!
Var ute på en promenad för ett tag sen med Jonna, en hel timme var vi ute och gick och prata, sjukt härligt!♥
Är inte ens kallt ute heller. Och i morgon drar vi och solar efter skolan sen går vi hem till mig eller Jonna, toppen.
Längtar sjukt mycket tills på torsdag med för då komemr det ett nytt avsnitt av one tree hill, är värkligen fast nu! värsta säsongen hittills om jag får säga det själv! Ska ge er en liteen ledtråd för et som inte sett nathan är kidnappad och dör kanske!!!
ockej det vart typ allt hehe men var tvungen.. Nej nu ska jag komma på något mer att säga på teknik redovisningen i morron, ska prata om min plattång hur den fungersr oså, fjortis varning?? ;)
Puss och kram skumbanan♥


oh jises, 2 år sen snart!!! fjortis timeee

you're gonna go far,kid

Sitter just nu och äter ostbågar och dricker oboy haha vilken blandning, lite små äcklig. Hjälpte även mamma med fb för hon är någ den mest otekniska personen jag känner, sen visa jag även roliga klipp på youtube har inte skrattat så mycket på länge haha. Ska snart lägga mig för i morgon är det ju skola igen kul.. Är inte ett dugg taggad precis. Sov sött!




min sötnöt.
Har även lärt mig idag att euphoria på svenska är eufori och det är typ lyckorus och välbefinnande, kul o vet i know...

söndag

HOLA!
Vaknade halv 12 idag, har legat på en uppblåsbar madrass inatt inte det skönaste precis har typ lehat vaken hur länge som hellst så är lite seg. Vet inte vad jag ska hitta på nu i eftermiddag blir väl att vara här hemma, kanske ska ta o spela lite wii var länge sen :) Är så sjukt sugen på att shoppa men har inga pengar så det får vänta ett tag bara nån vecka kvar tills 20:e!!! men ha en bra eftermiddag nu. Puss och kram skumbanan




...

Är fett sur, tyckte dead by april skulle vunnit mello och 20kr bortkastat på röstning, men men. Loreen är väl okej hon har nog ganska stor chans att komma på en bra plats i eourovision :) Tyckte ni det va rätt som vann?
Var det bara jag som inte visste att hon var med i idol 2004? har inte sett människan tidigare men tydligen har jag det...

årets första påskmust.

sitter och dricker påskmust har redan kommit ut på ica, väldigt tidigt men gott :) Ska nog gå och lägga mig snart är jätte trött och sen ska jag upp "tidigt" för vi ska till mormor och morfar för morfar fyller 82! Älskar att vara hos dom mitt ute i skogen där dom bara har några få grannar hur mysigt som helst! men godnatt på er!

it's a mystery, why i can't stop thinking of you!

Sitter just nu propp mätt efter att ha ätit en bakpotatis, sprängs nästan känns det som. Snart kommer Alexander och Jessica hit, har inte träffat dom sen jul!!! Längtar. Nej men nu ska jag leta på nån bra film och kolla på! tycker även att i morgon ska ALLA rösta på dead by april!!! dom är mest kända och folk vet om dom så därför har dom större chans i eurovision!
kan det inte bara bli sommar? trött på allt slask och att att det är kalt!!!!!!! (helt oredigerad bild med)

we found love

just nu är jag kär i mammas nya plattång, den är bäst! love it.
blev såhär fint och lent på 2 min kanske gick hur snabbt som helst!! där fick nu även se mig utan smink + mina brända kinder haha

/grillad

halloj
Sitter just nu och kliar sönder mig, solade solarium 25 min idag och just nu känner jag mig som en grillad korv både på ett bra och dåligt sätt, det bra är att jag blivit brun det mindre är att jag just nu är sönderbränd... Hoppas det går över tills i morron för mina kinder är helt uppsvälda haha.Failade även med ryggen för råka ha mina trosor jätte högt upp så är helt vit nästan.Sen visade mamma mig att hon köpt en ny plattång, vilket är bra för mig med för kommer snatta den hehe ;) Nej men nu är det dax att rå plugga so för har prov i morron och kan inte mycket precis..
min lilla bebis blev 6år igår, puss på dig och på en gräslig bild...

just say fuck you and smile :)


om du försöker syka mig, lycka till! det kan behövas för bryr mig inte :)

hej
Vi slutade kl 1 idag, super duper mega dunder skönt, är på bra humör med så det är ett +. Sitter just nu och pratar lite i skype med leo, sen senare ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra men hittar väl på något behövs lite läx läsning!!!

spring tur!

Var ute och sprang med jonna förut, känndes hur bra som helst var typ 100 år sen sist haha. Ska försöka göra det lite oftare. Gjorde även pankakor nyss, gott fast nu är jag så mätt så jag dör liite. Ska försöka sova tidigt idag behöver värkligen det inge bra att lägga sig mellan 12-3 tiden på nätterna, blir svårare att konsentrera sig på lektioner och även att göra läxor man vill bara sova hela tiden... men ska försöka ändra på det! Nej nu ska jag kolla igeom lite läxor, puss och kram skumbanan

löparn ;)

har namsdag idag!

Har namsdag idag så grattis alla andra Ebbor där ute! haha, farmor och farfar var så gulliga så när jag kom hem låg det ett kuver med 100kr i. Ska kanske ut och springa lite senare med jonna, behövs värkligen haha!!! Har inte så mycket mer och säga. Hejdå


Can't you hear that boom, badoom, boom Boom, badoom, boom bass?

somnade till snu, lyckat eller inte men skönt ahah! sitter just nu och lyssnar på några nya favorit låtar byter fort hehe... Men nu ska jag ta en dusch för känner mig sjukt äcklig. Här är 3 snygga nagellack från ginatricot:

roman reloaded-nicki minaj

tjolahopp
Vaknade i morse av att mamama skricker att klockan är halv 8 och jag skulle gå kvart i... så fick ju stressa som tusan, men han ändå. Glömde mina SO och hemkunskap böcker i skolan med. Men nu ska jag sova liite är så sjukt trött så det finns inte ord till det. ha det gött igelkött

det jag köpte i örebro igår

1. make up store 2.skinnjacka rut m fl 3.gumpaskor intersport 4. cheap monday t-shirt rut m fl 5. virkat linne vero moda

godnatti

Nu ska jag snart sova fast först ska jag nörda jetpack på mobilen är helt fast i det spelet kollade hur länge jag spelat nyss och då var det i 11 och en halv timme heheh..  men är det kul så. Men ska ha lite puff krig nu!!! kommer vinna ;)

music is my drug

varför blir jämt sista videon mindre än de andra haha?...

städat

Har städa sjukt mycket nu hela mina rum + garderoben och även plockat disk i köket, känns bra. Nu resten av kvällen blir det nån bra film och sen sova! Är även helt fast i Ulrik Munther´s låt Soliders älskar refrängen men tycker ändå att dead by april ska vinna hela mello dom är vä mest kända och tror därför dom har riktig stor chans att vinna! Men Loreen kommer säkert vinna eftersom sverige inte värkar förstå att hon inte kommer ha en chans! Men det är bara min åsikt. Ska nog ta o måla naglarna med hatar depend nagellack dom täcker för det första inte sen skavs det bort så fort det torkat, diss på dom!

right now i love the weather!

Hej!!!
Är på så sjukt bra humör just nu, första dagen på riktigt länge jag inte har några läxor jag behöver göra, så sjukt skönt så det går inte att beskriva med ord. Och sen är även vädret på topp, känns värkligen som det är vår nu! Håller just nu på med en ny spellista tpå spotify "It's spring in the air" känns så härligt :) Kanske ska göra mammsen och pappsen glada med och städa mitt rum med, får se.
typ exakt ett år sen...

hahaha jag dör


RSS 2.0