one dress

Super söt klänning från rut m fl. Gillar klänningar tycker det är så fint bara det att jag aldrig hittar någon som sitter bra, ska kolla på den här någon dag om jag åker in till örebro. 

hola fellas!

Har varit med Lina hela dagen, först satt vi vid kyrkan och tog lbetalt för lådbildar sen solade vi en stund och snart kommer hon hit så ska vi åka till Emma och sova där :) toppen! Så måste packa nu hörs imorgon kanske!

hoppar min garderob så länge. 4. låtar jag lyssnar på när jag är glad, ledsen eller arg

Glad:
automatic-nicki minaj
tacatá-tacabro
ma chérie-dj antoine

Ledsen:
sweet dreams-marilyn manson
bad girl-smash into pieces
everybody hurts-avril lavinge

Arg:
crash-the primitives
living on the run-h.e.a.t
highway to hell-acdc


trött och sur.

Hejhej!
Moppe saken gick toppen var inte så farligt hehe, men känner nu att jag kommer somna vilken sekund som helst. Sov ca 4 timmar inatt + 9 timmar på en stol och lyssna på massa trafik regler mm. Mör är vad jag är. Sen är jag sur på mamma och pappa för jag är så trött sen åt dom upp halva min marabou.. aja. pusspuss!


trött? svar JA

Just nu vill jag dö.

Ska på moppe teori imorgon i 8 TIMMAR! Sen känner jag inte en ända så kommer sitta där helt tyst som ett retard... nej usch har värkligen inte självförtroende för sånt här. Fast värst blir när jag ska köra upp i 6 TIMMAR. Helt seriöst sitta på en moped så länge och sen om man trillar blabla haha ja ni förstår hur jag tänker. Känns inte kul.

nån gammal ego bild.

right now

mitt fina och städade skitiga rum...
Väntar på Lina och mamma just nu. Ska snart laga lite mat tror jag, hoppas jag slipper. Har inte mycket mer och skriva. Hörs sen!

kryptonite-3 doors down

bra, bättre, bäst.

Blev inte något jobb!

Hello.
Blev inte att jobba idag p.g.a att det regnar aldeles för mycket. Skulle sitta och ta betalt för små barn ska åka tramp bil och det kanske inte är så kul att göra när det regnar. Så Lina är här och vet inte riktigt vad vi ska göra, knäppa på någon film kanske :) Peace out!


haha lite små kul.

heels

Något som jag gärna skulle vilja ha är ett par klackskor, äger inte ett ända par. Men den ända anledningen till det är att jag värkligen inte kan gå i dom. Skulle testa ett par kil klackar hos Lina och då vrickade jag nästan foten... haha. Tog ut några från nelly som är dödligt snygga.

hiss/diss

Sommarlov! helt klart en hiss till sommarlov, finns inget bättre. Bara ta det lungt, va med vänner, bada, åka på semester och även fylla år för mig!
Ginatricot! Dom har så fått in så sjukt snygga kläder på sista tiden och deras smycken är ju helt underbara. Stor fet härligt hiss för det.
Svikande vänner! vet att det är något alla skriver men faktiskt så är det nog nått av det värsta som finns. Att nån vän lovar en sak hur länge som helst sen bara skickar ett sms nån timme innan att den inte kan. Och går och pratar massa skit om en sen när man frågar om den gjort det så nekar den, fast man själv vet att den sagt massa saker. Och så vidare...
Utsvängda jeans! Enligt mig så är det nog bland det fulaste man kan sätta på sig. Vet inte vad det är det bara är så gräsligt. Har själv haft ett par när jag var lite och fattar inte hur mamma kan viljat att jag haft det.
ehm.. fint?!?!

jobba!

Hej!
Nu är jag klar med designen än så länge, och tack patrik som hjälpte mig med headern! :) Ska snart lägga mig för ska nämligen upp och jobba i morgon, fast bara mellan 2-4 så behöver inte gå upp tidigt men vill det.
en bild på mitt favorit band, smash into pieces! var och kollade på dom i Örebro för ett tag sen.

2. bilder på mig från när jag var liten tills nu



ändrar om lite!

Som ni kanske ser håller jag på och ändra om, gör så att inläggen blir större och då även bidlerna tycker det blir bättre så! Sen ska jag se om jag fickar någon ny header, fast skulle behöva lite hjälp med det :) så vi får se när det blir (om det blir).
bjuder på en bild från cypern så länge! :)

test

.

1. I min smink väska

haha ja i min smink väska finns nog allt man kan tänka sig som ni ser på bilden nedan... men försökte ta ut det jag använder eller ja det som går att använda.
så blev det då, en massa puder 6 st som ni ser, massa lins burkar, foundations, täckstift, deo ,finnmedel, tadkräm ja allt möjligt!

lista!

Känner att jag har varit dålig på bloggandet på sista tiden så kör en sån här liten lista så kanske det blir lite roligar att läsa :)
1. I min smink väska
2. Bilder på mig från när jag var liten tills nu
3. Min garderob
4. Låtar jag lyssnar på när jag är glad, ledsen eller arg
5. Någonting jag vill ha
6. En parfym som jag använder
7. Bästa minnet från 2012 hittills
8. Mina framtids drömmar
9. Det bästa jag fått i födelsedags present
10. Mina syskon

hehe gjorde en lite egen lista, tog olika från alla möjliga ställen. Roligar när jag tycker det är kul ju!

lace

Har varit inne i Örebro idag med pappa och köpt smink, det är sjukt hur äckligt dyrt smink är igentligen?. Sen har Alex och Jessica kommit hit, för dom ska fira midsommar med oss. Saknat dom massor!
här får ni iallfall två b bilder, iphone kameran suger när det är mörkt.
från vänster: björn borg deo, the body shop body butter cocos, lumene täckstift, loreal mascara, mus foundation och puder.

super söta shorts från ginatricot.

hemma!

Kom hem igår morse vid 5 tiden, hoppa in i duschen sen la jag mig och sov. Har haft en underbar semester med massa bad, sol och glass!♥
Vi var även in till ayia napa en kväll och kolla lite i olika affärer, har köpt en väska, solbrillor och ett par jätte söta hörlurar!
Inatt sov jag hemma hos Lina med Linnea, Emma och Josse. Super mysig kväll. Vi kollade på film åkte ner till stribergs badet och massa mer.
en härlig bild från bryggan vid hotellet.

cya!

Ska upp om ca 7 timmar så snart dags att lägga sig! Blir inget bloggade på en vecka nu. Känner mig inte precis avendssjuk på er för ska regna hela veckan typ haha perfeckt timeing! Ska slänga i min tandborste i resväskan sen är jag redo. Gött! puss och kram skumbanan!

puss på dig,! 

shoppat

HEJ!
Tänkte skriva lite nu för har inte vart så värst aktiv med bloggandet den senaste tiden. Har varit inne i örebro idag med mamma, fick med mig 2 bhar,vitt frans linne och ett svart linne som är lite uringat i ryggen. Blir perfa till cypern som jag åker till på måndag morgon när alla städar i skolan och har "jätte kul" haha! Min familj var även hemma hos Jonnas igår och vi grillade, spela kubb mm. Mys kväll! men nu ska jag packa klart det sista. Bye bye!



*

hejej
Kom hem från klassdagarna runt 11 gick fort hem haha tog max en timme. Säger bara så att jag ALDRIG ska cykla så långt någon mer gång. Men var hur mysigt som helst när vi kom fram, vi grillade lite marsmallows, kolla VHS filmer mm.  Bjuder på en bild på mig och lina innan vi skulle cykla igår:

min önskelista so far!

1.
2. namn halsband i silver
3. bruna linser med styrka.

klassdagar

hej hej!
Har inte gjort många knop idag, varit ute i bengtstorp och handlat lite och äta till klassdagarna i morgon är det hela. Vi ska cyckla till järnboås och det är ca 2 mil WOHO min cyckel jävel hatar jag också går inte och bromsa normalt så kommer gå bra :) haha. Väntar på Lina med, hon ska sova här i natt, blir bra! Och nu ska jag måla nagalarna så hejdå!

skulle försöka ta lite seriösa ego bilder och ja ni ser hur bra det gick... kan inte vara seriös på bilder längre orkar inte haha

äntligen fredag!

Gud vad skönt med fredag. Har bara varit hemma idag och sovit även kollat på let's dance och ja ANTON VANN!!! han vart helt klart bäst! och snygg hehe *blink*. Fick även mina shorts idag, satt som en smäck, väldigt bra. Har lust att gå in på panduro och köpa lite nitar att sätta på, få se vad dom kostar osv. Puss!

RSS 2.0