Tråkiga, sköna dag

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
Slappat hela dagen, kollat tv, hoppat i sängen, kollat dokumentär om hur livet uppkom i havet (allt börja med plankton *jätte seriös röst*. HAHA intressant), halvsovit, ätit glass, hoppat i sängen lite mer, lyssnat på musik och så vidare. Skönt ändå, kan räkna alla dagar som dessa jag haft under lovet på en hand. Har nyss ätit korv med bröd och ska nu leta efter halv tråkiga spel på spela.se :) Mogen_97.
Puss hejdå!
 
 

hur?

Bild: baxad från josses blogg
 
Haha asså ibland undrar man...Det börja med att Emma och jag tog fram samma bikini överdel, sen ba samma underdel med. Jag bara skämtar du med mig eller? hahaha. Men det är ju inte det, utan det är ju ingen matchande bikini utan den ena delen är ju gammal och den andra ny. Lite små sjukt. 
 

Underbart

Hej på er!
Igår tog jag och Emma moppen ut till Josefine. Vi badade och hade picknik på några klippor. Sen på kvällen rodde vi ut till en liten ö och tältade där. Huuur mysigt som helst, bara sitta och kolla på solnedgången och prata om allt möjligt. Sen idag började det regna (såklart, typical svensk sommar). Men vi hoppade i vattnet och bada ändå och grilla korv till frukost. Nu blir det att kolla film hela dagen, mysigt med regn iblan.
 
 
 
 
 

Q/A

Anonym:
vart är skalen ifrån? :D
 
Jag beställde dom från en sida som heter fyndiq. Dom har HUR mycket skal och grejer till telefonen, och allt är super billigt så kan ju inte bli bättre eller hur :) För en femhundrig fick jag 4 skal och en laddare! Fast frakten är väl det enda negativa, med faktura blev den 70kr.
 
 
 
 

nya skal

Är typ dött här på bloggisen. Ledsen för det. Men har inte varit hemma någo i veckan typ förutom när jag va tvungen att duscha och packa om. Har varit i sommarstugan med päronen mfl. Men iallafall idag har jag varit hemma och kommer nog vara det nu, eftersom mammas semester är slut. Så idag har jag först läst " för dig blottad", liknande 50 shades of grey, eller ja väldigt likt, samma handling. Ung stenrik vrålsnygg kåt kille. Åh kan gärna byta plats typ så. Började i går eftermiddags och kommer antagligen läsa ut den inatt. Bokmal jag blivit (lol) aldrig läst en bok typ eller inte frivilligt. Aja. Sen var Emma och jag ute och powerwalka/jogga, dog. Sitter fortfarande sverrig i träningskläderna och vi var tillbaka typ halv 6 hahah. Kanske även blir en spontantripp till huvudstaden på tisdag (om vi har tur), skulle sitta fint! Men nu ska jag nog ta och duscha,
hörs puss!
 
 
Två från insta, som vanligt.


Tråkig blogg

Asså dör, min blogg består endast av alla kläder jag har köpt (vilket har blivit MYCKET på senaste tiden). Men vad ska man annars lägga sina pengar på? Godis och bli smäll fet? tvek på den. Då köper jag heldre massa kläder. Var iallafall i Örebro igår med ma friendos. Härligt och massa rea!!! 
Nu sitter jag halvnaken, ensam och är rädd för boogieman. Ska tejpa igen alla garderober och ska inte sätta min fot nedanför sängkanten ikväll, kanske till och med sover i soffan. Har blivit så jävla chiken för skräckisar, det som är det bästa som finns ju. För nått år sedan var jag helt själv hemma mitt i natten och satt och kolla på the grudge m.m. och vart inte ens rädd?!?! Vad har hänt? 
 
Vit stickad 99kr från bikbok, Blå stickad från monki 99kr.
Vita shorts från cubus 99kr. 
Militärgrön klänning från bikbok 29kr.
Sämsta bilderna och ljuset, men vad gör man när det börjar bli mörkt redan vid 9...

Trött

Hello everybody!
Ligger just nu i sängen och är ap trött. Har åkt lite fyrhjuling tidigare idag, fattar inte varför det är så sjuukt kul!? Tror pappa och jag ska ta en sväng senare med. Tänkte bara skriva lite så att det inte blir helt dött här på bloggen. Puss och kram!


Nytt

~from GANT and Odd molly~

∞ Friends ∞

 

Halmstad

Har haft en trevlig weekend i Halmstad med mamma och pappa. Vi har gått och strosat i staden, ätit massa god mat och badat i Tylösand. En bra semester helt enkelt!

Stört bra födelsedag!

 
 Bästa födelsedagen på väldigt länge! Först kom farmor,farfar,mormor, morfar, Jessica och Alex (dom har dock varit hos oss hela veckan så dom va redan här ;p). Vi åt lite lunch och tårta. Jag fick massa fina grejer! Och av mamma och pappa fick jag klockan, klockan jag velat ha jeg vet inte hur länge, sjukt. 
Sen på kvällen kom min fina tjejer hit, som jag inte träffat på över en vecka om inte längre? Åh vad jag har saknat dom. Fick massa finfina grejer av dom med, bäst är ni. 
Nu ska jag sova, ska upp kl 7 i morgon bitti. Halmstad nästa.
 

Vad hemskt.

Att livet kan ta slut så fort för vissa. 
 
 

åh nervös och uppspelt

Typ 1 timme kvar sedan är det min födelsedag. Haha ja jag tar det här som värsta stora grejen... Nu vill jag veta vad jag får i prensenter och har redan fått ikväll av min bror och tjejen hans. Finaste parfymen och en mini sminkväska. Åh vad jag älskar att fylla år :D Men ska försöka somna så fort som möjligt så det bli morgon!!!
Hejs!
 
 

Odd molly

Nu är jag äntligen av med min Odd molly oskuld! Så hiimla fin blus, kärlek. 
 
 

Bengan del 2

 
Så nu orkar jag inte mer, att det ska ta sådan lång tid att ladda upp bilder?...Nu är ju iallafall köket nästan klart där, så är väl helt okej att stanna över natten nu. Men gud vad man saknar en toalett innomhus och en dusch med för den delen!!! Sitter just nu och roar mig med att kolla på listan vilka som kom in på samma linje som mig, lite små kul sådär :)

bengan del 1

Laddar upp resten av bilderna senare eller imorgon, krånglar massa nu. Men här är lite bilder ifrån igår på vår lilla strand :)

bullboxer

Kär i dessa skor, lite stora men har letat som en galning och der truntar jag i helt enkelt. Det stog mitt namn på dom bara och då är det så!

Min dag

Hej på er!
Idag runt 11-12 åkte jag med mamma, Alex och Jessica till Bengan, där vi jobbat hela dagen även pappa Krille och Kajsa har varit där. Vi rodde även ut med mini båten på sjön och kollade runt. Är typ helt slut i kroppen, kommer förmodligen somna så fort jag lägger mig. Kan inte riktigt fatta att jag fyller om 3 dagar(räkanr inte med idag) Helt sjukt, 16 år och jag får övningsköra. Det är lixom det man pratat om i hela livet att man längtat till, och nu får jag det. Underlig känsla faktiskt. Haha men ska inte träla ut er med mitt ointressanta liv, ändrat lite små saker på bloggen btw, bara så ni vet. 
 
 

SÅ hemsk...

Gråter inte ofta, men nu. Kolla på videon själva, har ni något hjärta kommer ni sittar och stor tjuta precis som mig...

green and orange

ÅH vad glad jag är för denna bikinin, äntligen en som faktiskt sitter snyggt och inte är för liten. Har seriöst allvarliga problem med att hitta bikinis eller ja överdelar haha. Men nu kan äntligen jag och mina vattenmeloner också längta till stranden (haha igen). -från Twilfit överdel 299kr underdel 125kr
 GANT-REA (dog) 349kr
 
Cubus-99kr typ det somrigaste plagget jag äger nu, har seriöst bara svarta marinblåa och ljusrosa kläder...och ja den gröna pikén nu då haha hej vad jag ljuger.
 

i walk alone

Kan ju meddela att livet inte är så jävla roligt nu. Visst är överlycklig att det inte är något mer jobb och att jag kom in på Thorén!!! Underbar känsla. Dock är det andra saker som förstör det. Men livet rullar väl på, 12 dagar kvar tills jag bli 16 och 13 dagar kvar tills jag ska till Halmstad. 
Dom senaste dagarna har jag varit i mammas butik och hjälpt till, haha det lät snällt, har dock bara suttit och chillat. Sytt in och lagt upp lite kläder osv. Imorgon ska jag till btorp och städa, sen kanske mina tjejer och jag ska bada och kolla lite på noradagarna på kvällen, vad som nu händer, om det äns gör det haha? Vi får helt enkelt se vad som händer :)
Puss och kram från en forever alone tjej! 
De 3 senaste från instagram~ebbarylanderr

RSS 2.0