:)

http://www.youtube.com/watch?v=IX3IP83AS_w <--- Lyssna!  

from gbg


göteborg

Hej hallå!
 
Kom hem från Göteborg i förrgår kväll, har haft 2 underbara dagar där med mina bästa girls! På liseberg träffade vi även Hanna som vi va med och var toppen väder så har inget att klaga på utom kanske dom långa köerna. Sen vart det massa shopping när vi väntade på tåget hem och även fikade vi på starbucks, som var sjukt gott! Kan visa det jag köpte senare kanske :)
 

LISEBERG

Nu är jag taggat till 1000! Åker till liseberg snart med Lina,Linnea,Emma sen Emmas och Linneas mammor :) Vi sover där tills i morgon och då ska vi nog shoppa lite. NAJS! :D 
 
 

bilder från saltön


saltön

 
HEJ!
 
Vart en sleepover hos Lina inatt, somnade runt 6 tiden på morgonen så är skapligt trött nu. Vi kollade på Mupparnas nya film haha för bra! Har packat idag tills i morgon då vi ska åka till saltön, där dendär serien spelades in. Blir där tills på onsdag så bloggar nog inget förens då! Ska försöka ta lite bilder :) Men ska packa klart nu, bye bye! 
 

birthday!

Ett tag sen nu igen hehe, men jag fyllde år i måndags, och det var blandade känslor kan man säga, men om man bortser från kvällen så var det en toppen dag med massa moppe åkande (yes, jag klarade provet, woopwoop!!!), tårta och fint folk. Sen i tisdags så åkte jag (på moppen såklart), mamma och pappa till Bengtstorp och sov där för första gången någonsin! Mysigt värre. Vi sov där även igår natt. Vi fiskade hade napp men fick ingen firre, åkte båt/rodde, kolla på 2 små söta bävrar med kikare som pussade på varandra och jag åkte fyrhjuling en massa hur kul som helst! Och sen spelade vi kort såklart, standard när man är borta! Ja här har ni mina dagar lite kort. 
 
 
Just nu! :)

nervös!

halloj!
 
Sitter nu och pluggar järnet för moped provet imorgon, det börja gå bra. Gör sånahär övnings prov på körkort.se kan värkligen rekomendera den sidan! Har knapp läst något i böckerna faktiskt. Som ni kanske kan lista ut så fylelr jag år imorgon och då först på morgonen ska jag göra provet, sen kommer min släck hit och även mina fina vänner som ska sova över här, kommer bli en toppen dag. Sov gott!
 
 

min garderob

om ni minns den där lista jag skulle göra så har jag städat min garderov idag så ni får se den :)
 

shopaholic

HEJ!
 
Var i Örebro igår och shoppade litegran var väldigt mycke rea på sommar kläder och det brukar de inte vara såhär tidigt? beror väl på vädret antagligen, så fanns jätte mycket fint kvar som var på halva priset och mer. Så fick med mig en jeans jacka som dock inte var på rea, en blommig klänning la ut den på bloggen för ett tag sen och ett blommig linne. 
 
allt är från rut m fl, men köpte linnet och klänningen på blu di blu för ca 300:-, jeans jacka gick på 400:-

Förvirrad

Hej!
 
var ett tag sen jag skrev sist, och nu när jag gick in så har dom ändrat om hela sidan där man gör inlägg, så sitter här och är lite halv förvirrad haha. I kväll ska jag, mamma och pappa ut och äta på maria langs, gott. Har inga andra plander för dagen så, vi hörs :)
 
 

peugeot speedfight 3

Min pärla♥

ont

hejhej!
Snart så komemr pappa hem och vi ska åka iväg, har precis duschat så ska torka håret och klä mig snart. Har så jädra ont i magen och nån tablett hjälper inte kuuuul. Men men är så glad så det ska inte förstöra min dag! nej nu måste jag börja fixa miiig. Ha en bra dag, puss!



överlycklig!

Ska åka iväg med pappa runt 3 tiden i morgon och hämta min moped, som jag väntat ÅH. Ska vara upp länge inatt så jag vaknar sent imorgon så jag slipper vänta haha, genious. Ha det gött!


ego? yes

Nu komemr min bror hem, han som bor i Stockholm. Hörs, puss!

good, very good.


mobil inlägg?

haha ska nog inte gör inlägg från mobilen, var dubbla bilder o massa, sen den första hade jag inte ens lagt upp? men ja då fick ni se min balla foppor. Ska snart lägga mig, är inte på något bra humör alls. Har lust att slå på något eller nej usch. Bäst att jag lägger mig. hejs!

Ro,ro,ro din båt

Hej! Inatt sov Lina och Linnea hos mig, sen idag var vi nere på stan en stund och efter det åkte Lina och jag ut och rodde, mysigt! :) Fast fick vatten blåsor på händerna. Ska plugga lite nu sen blir det att knäppa på någon film eller prata skype like always. Kyss!


smile

Hello my friends!
Sjukt nöjd över mig själv, klarade av att köra moppe galant även fast jag inte åkt något innan. Och nu är prov tiden bokad blir på min födelsedag, och om jag inte klarar det förstör det min födelsedag men men nu jäklar, tagga! sitter förövrigt bara framför fejjan och lyssnar på volbeat, vi hörs!



sexy

Alive or not?

dåligt med bloggande här, i know. Har gått och varit nervös inetför imorgon varje dag typ, vill inte vakna imorgon haha... Ska ju köra moppe imorgon på drivelife, har aldrig kört förut så ja det kan ju sluta hur som helst. Aja kanske gör nått inlägg i morgon om jag överlever, Beso!



RSS 2.0