Snabbis på stan

Efter skolan drog Jonna och jag till Subway och åt, jag fick även med min lite "behövligeter". Men sminket behövde jag i alla fall. Ikväll ska jag träna och bara ta det lungt, ska njuta av dagar då det är pluggfritt! åh och imorgon är det fredag, lovely. Vi hörs bebos. 

Ny jacka

sämsta och fulaste bilderna haha fyfan. Men varm och mysig är jacka, ska så börja använda den nu. Inte för att jag är frusen utan för att den är skön och snygg hehe :) 450kr på boozt.com galet bra pris! (ni ser även skymtar av mitt nyfärgade och klippta hår, hjälp det är typ svart!!!) 

4 jag aldrig kan tröttna på


haha asså jag orkar inte med min tunga

Haha lärde mig någott nytt igår, att vecka tungan eller ja det har jag säkert kunnat hela tiden men. Tycker det är så jäkla coolt. /barnslig, äcklig och tönt. 
 
 
 

Nya marinblå jeans

Hur sköna som helst och super billiga! 300kr från gina, sen så var det 20% på allt i butiken så fick dom för 240kr. 

de bästa från Aviciis album true


Favs

Juicy couture och Ralph lauren parfymer, ligger på runt 600kr styck beroende på vad man ska ha för storlek! Luktar ap gott i alla fall, så ett tips för er som är på jakt efter goda parfymer :)

Min bebo

Kan sitta och ta hundra bilder på Mini, han blir ju barar sötare och sötare för varje dag. Min lilla elaka och retardiga hund som inte älskar mig utan vill bara vara hos mamma. (tvingar mig på han för att få kärlek) okej ingen persverst tänkande nu HAHA. 

Min helg

Då böjar vi med i fredags då, pappa kom och hämtade mig efter skolan och vi åkte till sibylla och åt innan vi åkte hem. Standard på fredagar haha. Sen följde jag med och helghandla m.m. och på kvällen kom mis amigos hit, vi hade en riktigt bra tjejkväll. Igår vaknade jag av att Emma ringde mig och jag följde med till Smultrongården, så himla mysig liten gårdsbutik. Efter det drog vi in på bio vi såg The Conjuring, haha gud vad man satt och var rädd. Men riktigt bra skräckis! 
 
Idag då, jag vaknade runt 11 tiden och bara tog det lungt, sen tog jag tummen ur arslet och drog på mig tränings kläder och gick upp till löpbandet och körde. Fyfan vad bra det känns nu. Sen som alltid så MÅSTE jag plugga men skjuter upp det tills typ 12 inatt sen tänker jag "äsch kan göra det imorgon" sen händer det aldrig heller. NEJ JAG MÅSTE PLUGGA IDAG. Hörs!
 
 
 
 

Sanningar

Jag har väldigt svårt att visa känslor inför andra, typ att säga "men åhh gumman" går inte, spyr när andra säger det. Låter så himla falskt och överdrivet. 
Jag har börjat tänka yolo lite fööör mycket. 
Folk tror säkert jag är värsta märkesbögen och bara bryr mig om mitt utseende men är helt tvärt om. Ni ska bara se och vara mig hemma haha ojoj. Mina vänner får jämt stå ut med att jag springer runt i bara bh och antingen uppknäppta eller nerdragna byxor.
Jag är väldigt blyg när jag ska prata med personer jag inte känner så väl. Vet lixom inte vad jag kan säga och inte. Men börjar dom fråga massa oså då blir det jätte lätt haha. 
Blir jätte lätt svartsjuk, vilket är väldigt negativt hatar att vara det. Men går inte att få bort.
Det bästa man kan äta är nog sourcream & onion pringles, mitt lilla beroende. 
Har alltid 3 olika alarm på morgonen, så jag är såker på att något ringer och så jag inte somnar om efter första
Innan jag somnar så ligger jag och kollar runt i mitt rum. Först i alla hörn i taket så inte "the grudege" håret börjar hänga ner där. Eller om det läskiga ansiktet från sinister finns någonstans. Sen när jag är ute i skogen tänker jag alltid på wrong turn så är skit rädd när jag åker moppe att det ska sitta en taggtråd över vägen som komemr cutta av min hals. Haha så paranoid. 
 
 
 
 
 
 
 
 

En helt vanlig torsdag

Lätt skönaste dagen på veckan! Skola mellan 12 och 2. Åkte hem, köpte mat och kollade på pll. Nu ska jag snart in i duschen sen ska jag sova, måste ställa larmet på halv 6. Kill me. Men är ju fredag som tur är! Har inga planer i helgen mer än att jag ska träffa mina tjejer.
 
 
 

klickat hem

Beställde denna väst i går, sjukt snygg. Har letat efter en i marinblått och den här fanns i det men tänkte att svart passar ju verkligen till allt så blev den. 250:- går den på och det är ju ingenting!

primeboots

Vet inte vad jag ska säga, fått världens absolut finaste skor. Dom kom med posten igår så gick runt med dom hela kvällen här hemma, tog till och med inte dom till badrummet när jag skulle duscha haha. Men iallafalll, finaste och skönase skorna!
 
 

sämst uppdatering

Sorry guys för sämsta uppdateringen någonsin! Men hinner typ inget när jag kommer hem, blir fast framför pretty little liars sen sover jag, ungefär så. Sen har vi nu fått typ miljoner inlämningar, okej 3 st. Men känner mig helt lost hur jag ska skriva, märks att det varit sommarlov haha.  Men imorgon blir en skön dag iallafall, 1 lektion bara mellan kl 12 och 2 :) Sen kanske jag stannar och pluggar, får se. Skulle behöva till vero moda och kolla på en quiltad väst. Sjukt snygga och kostar typ 250:- såå värt. Men ska kolla vidare lite på datorn nu, puss hej!
 

RSS 2.0