bilder som betyder mycket för mig

 
 

Yankee candle

Kan inte sluta lukta på dom nya lukterna mamma har köpt. Är ungefär som en drog. Ahh dom luktar såå gott!! Särskilt campaca blossom och banana cream cake. 

när lyktorna tänds på andra sidan bron

 

New in my room

Nya gardiner, riktigt nöjd. Måsste passa på att byta nu när mamma ska stänga sin affär. Så tror jag hinenr med ett till byte, så jag har några olika par sen. 
 
 

Dessa kommer pryda mina fötter närmsta framtid

 

En dag i Romme med underbara vänner

Ni förstår inte hur härligt det var i Romme igår. Perfekt väder och perfekta backar. Åhh kan inte varje dag se ut såhär. Trotsade min förkylning och det får jag lida för idag. Fått feber och ännu ondare i min hals. Men det var det värt. 
 
 
 

bra helg!

Hunnit med att fira båden Linnea och Jenny i helgen. Har varit så jäkla kul, men idag är det back to reality. Har ton med plugg, ligger efter i sam och har lite ångest över det. Så det är prio ett idag. Sedan vill jag ta mig iväg till solariumet. Vi får se vad som händer. 

tjolavippen

två från idag

Idag var första dagen med nytt schema och guud vad jobbigt det var kände jag. 2 timmars företagsekonomi, 2 timmars svenska och 1.5 timmars engelska i slutet på det. Får trösta mig med att det är endast 4 veckor!!! kvar till sportlov. Sedan går vi ut på APL i 4 veckor. Sen är det bara 3 veckor i skolan och posklov efter det. skönt. 

haha!!!

 
Kan inte sluta skratta, det här var det roligaste klippet på såå länge. Har kollat på det 1000 miljoner gånger idag och skrattar varje gång. KOLLA hahahah

måndag 13e januari

 
Hej hej!
Idag var det en vanlig måndag, hade en liten sovmorgon. Jätte skönt. Sedan har jag bokat Romme med skolan, är så gaalet taggad så ni anar inte. Ett år sedan jag åkte sist och det är ju så jäkla kul att åka skidor. Typ det ända jag inte är ur kass på. Nu håller jag på med ett historia projekt. Vi ska leta på en gamal bild sedan början av 1900-talet ungefär, sen ska vi leta på platsen idag och ta ett liknande kort i samma vinkel och smälta ihop bilderna. Älskar att hålla på med bilder så är sjukt kul. Ni kan få se resultatet när jag är klar! Ska fortsätta nu så jag blir klar. 

Goda!

Godaste kvällsmaten jag ätit på länge och jätte enkelt. 1 avocado, 1 Vitlök och lite gräddfil/creme fraiche. Smakar precis som guacamole mums. Så tänkte bara dela med mig för det var så gott haha!

Q/A

Hej! Kan du tipsa om bra saker för håret? för ditt verkar så himla fint och lent. Även vad som är bra för huden? Skulle verkligen uppskattas!!!
 
Alltså jag gör inte något speciellt med mitt hår när jag tänker efter, jag sköter det jätte dåligt. Plattar det varje dag utan värmeskydd och tvättar det oftast varje dag med. Har väl helt enkelt tur att det tål så mycket som det gör. Sedan färgar jag inte sönder det heller, färgar det 2 ggr om året och samma mad klippningen. Blir inte oftare haha. Men kan tipsa om ett sjukt bra schampoo och balsam. Matrix heter det och jag har för att få volym i håret. Det är lite dyrare än vanligt schampoo men det är så himla bra. Håret blir så rent. Sedan om jag inte tvättar håret eller glömmer det någon dag så har jag torr schampoo, det är riktigt bra och värt att lägga pengar på. Har för mellan brunt hår, så det inte ser vitt och fläckigt ut.
 
Och det här med produkter för huden. Jag gör nästan ingeting med den heller. Sover ofta med smink och allt sånt där dåligt. Men ibalnd kan jag ha en ansikts mask och då tycker jag att peel off masker är bäst (sådana som torkar och man drar bort). Eller så använder jag mig av Neutrogena visibly clear. Det är en ansikttvätt och man kan även ha det som en ansiktsmask och man märker skillnad redan efter första användningen. Men jag är så dålig på att använda produkter så det blir inte så ofta. 
 
Vad har du för mål i livet? 
 
Oj ska försöka göra det här kortfattat. Vill träffa en kille som är så fin och underbar på alla sätt. Ta Studenten, styderna och få ett jätte bra jobb där jag tjänar mycket pengar. Sen gifta mig, köpa ett stort fint hus och ha några barn. Då skulle livet vara helt perfekt och jag får inte glöma att jag vill resa mycket med. 
 
Din favorit blogg/film/låt?
 
Min favorit blogg är nog Kenzas, hon är så fin och hennes stil är så jäkla grym. Är så svårt att välja en film så måste säg Twilight filmerna och hungergames filmerna. De är de bästa just nu. Sen min favorit låt måste nog vara Best song ever- One direction eller Hela huset- Veronica Maggio, Håkan Hellström. 
 
 
Dröm resemål? 
 
Har så många ställen jag skulle vilja åka till men Miami, New York och London måste vara de jag mest vill till. Har bara varit på Mallorca och Cypern. Så är så sugen på att åka någonstans, men inte så lätt att få med päronen när mamma är flygrädd och pappa lägger mycket av sina pengar på vår sommarstuga vi håller på att rusta. 
 
Hur länge har du bloggat? varför? 
 
Jag har bloggat sedan jag gick i 6an, alltså snart 4 år. Jag har haft en annan blogg som jag har kvar och ni hittar det i länkar i menyn här. Varför jag började blogga var nog för jag läsa kenzas, Kissies och Fokis bloggar väldigt mycket och jag vill inget annat är att vara som Foki då. Hade rosetter och allt möjligt i håret för att jag så gärna ville vara henne haha. Sedan var det min brors tjej som hjälpte mig att starta upp den, så lite pga henne med :) 
Haha såhär såg min första header ut...
 
och kan du berätta om din skola, varför du tog just den? 
 
Jag går på ekonomi på Thore business school i Örebro och har gått där sedan i höstas. När jag skulle älja program så hade jag ingen aning om vad jag ville bli och har inte det fortfarande. Så det stod mellan sam och ekonomi, valde ekonomi för att på sam blir man verkligen ingenting och det blir jag ändå nu. Så ifall att jag verkligen inte vill plugga vidare så klarar jag mig ändå. Sedan val av skola så valde jag mellan Jensen och Thoren. Hade även Linde som nödval. Men beslutade mig tillslut för att välja Thoren eftersom skolan är sjukt fräsch och det känndes helt enkelt som att den passade mig mer. Och jag kan inte vara nöjdare över mitt val, det är en så himla bra skolan och man känner verkligen hur man har utvecklats så sjukt mycket sedan jag började.  
Hur mycket pengar får du i månaden och vad brukar du köpa för dom? :)
 
Varje månad så får jag hela mitt studiebidrag dvs. 1050kr. Sedan får jag 300kr av farmor och farfar i månaden för jag sköter skolan så bra och det har jag fått sedan 8an, och hela barnbidraget/studiebidraget sedan 6/7an. Så det är rätt mycket jag får. Det jag lägger de pengarna på är kläder och mat. Typ om jag fikar med några kompisar osv. Sedan köper jag aldrig de billigaste kläderna så dessa pengar tar slut aldeles för fort. Har blivit en slösa efter har varit en som sparade till 10 000kr varje år. Just nu ligger jag back på 200kr till pappa och det känns förjävligt rent ut sakt. 

Kör på en frågestund! Fråga precis vad ni vill, svarar på allt. :)

 frågestund

Ny jacka

Så himla fin vårjacka, dör jackdöden. Love.

Nike träningskläder

 Nike Training clothes
Tycker det är så sjukt snyggt med neon gul, riktigt fräscht. Dessa tränings kläder skulle inte sitta fel. Ska börja försöka träna lite mer och inte äta lika mycket onyttigt som godis och chips. Ska verkligen försöka. Var ute och sprang idag redan haha. Men vill kunna lyckas någon gång. Faller alltid tillbaka efter ett tag för jag tröttnar så jäävla lätt. Vill vara en vinnar skalle, men icke. 

Tisdag

 
Hej amigos!
Gick precis upp ur sängen. Ni förstår inte min kärlek till att sova haha. Så känner att jag inte orkar börja skolan imorgon, vill ha sovmorgon varje dag isåfall. Men icke, gå upp halv 7 varje dag. Fast är väl lite skönt att få lite struktur på vardagen och inte bara ligga hemma som en degklump. Måste införskaffa mig en kalender, känns ganska viktigt. Vad händer sen idag då? nada, inget. Ha så kul sista dag på lovet, hejs!

Pretty spring outfit

 Pretty outfit
~Marc by Marc jacobs bag-watch-bracelet-wallet-laptopskin~Rayban sunglases~Dr denim jeans~fake fur~white blouse and looovely heels~
Tycker ni det är kul när jag gör sådan här collage? komentera gärna vad ni tycker! :)

My dream home

 
 
 
 
 
 
Jag vet precis hur mitt framtida hus ska se ut. Det ska vara i trä och någon ganska mörkt färg och vitt. Det ska vara luftigt och ha stor ytor. Även högt i tak, men takbjäklar. Finns det något snyggare än bjälkar? tveksamt. Sen ska det vara väldigt ljust men ändå mycket trä. Trä det gillar jag. Åhhh vill bara ha en man och barn nu, så jag kan flytta haha. 
 

Världens godaste handkräm

 
Det här är den bästa handkrämen jag har testat. Den luktar såååå himla gott, men ändå inte för starkt. Sedan är den inte sådär fet så händerna blir helt kletiga, utan lätt och sjunker in i huden fort. Så den rekomenderar jag starkt, det här är bara ett prov som var med i en goodiebag. Men ska försöka leta på en stor flaska om den inte är alls för dyr.

Lördag

 
Idag vaknade jag runt kl 1 och fixade iordning mig. Sedan vid 5 så gick vi till farmor och farfar för vi skulle äta där. Det bjöds på kex med seranoskinka till förrätt, laxgratäng med bacon och broccoli, även en med torsk och till det pressad potatis och till efterrätt farfars hemgjorda hallonglass med maräng på toppen och även spettekaka. MUMS säger jag bara. Gick där ifrån runt 7 och då kom Emma hit. Vi gjorde väl inte så mycket haha, gick till statoil och köpte isglass. Hon gick hem för någon timme sedan och nu kollar jag på svampbob filmen. Ska fortsätta med det, hejs!
 
 
 
 

Nytt skrivbord

Innan:
 
Köpte nytt bord och lampa idag på IKEA. Behövdes verklige, mitt gamla var trasigt, litet och bara allmänt äckligt. Så har suttit och skruvat och hållt på hela kvällen. Är så nöjd. Visst inte det finaste bordet men det är så himla mycket bättre. Det gamla var från början min sminkbord jag hade i mitt förra rum jag hade här hemma. Alltså typ 6 år om inte mer. Så bra att jag får plats och faktiskt kunna skriva på en läxa på papper eller sitta med skoldatorn bredvid macen. Förenklar allt så himla mycket, även om jag ska äta bredvid dator som jag alltid gör haha. Nu behövs bara en snyggare papperskorg, men har redan planerat att byta med mamma. Hon har en finare på sitt jobb nämligen, rutnätad i silver. 
 
Efter: 
 

Sthlm

Standarden, mums!
Hej på er!
Igår var jag och mina vänner i Stockholm hela dagen. Shoppade, åt mat och frozen youghurt. Men hade noll pengar så köpte bara 2 par jätte gulliga trosor. 30kr paret så kände att jag hade råd med dem i alla fall. Väntar ju på att få hem en jacka, men det dröjer väl tills på måndag antar jag *suck*. 
Idag har jag varit först på synundersökning och det hade inte förändrats något på över 1 och ett helvt år, jätte jätte skönt. Sedan åkte jag, mamma och pappa till Örebro. Mio, Jula, IKEA, Eligiganten och mediamarkt var de affärer vi var inne på, haha fyy vad tråkigt. Men fick med mig ett skrivbord + lampa och en extern hårddisk. Så det var ju toppen. Nu har min bror kommit hit och jag ska bara mysa med familjen ikväll. 
 
 
 

Nyår!

Haha var en sjukt rolig kväll, tog dock typ inga bilder. Men här är dom som blev. Vill ha nyår varje månad!

RSS 2.0