it's all about the details

Tänker mig dessa två olika detaljer till antingen en enkel långklänning eller en stilren outfit. Egentligen är detta mina "vardags" smycken men de funkar till alla tillfällen. Älskar att hålla på och kombinera olika saker tills det blir skit snyggt. Bryr mig inte så värst mycket om man blandar guld och silver, blir ganska fint ändå. 
 

99 problems but you ain't one

Tjäänna! Bloggtorka delux haha, ledsen för det. Men det är och har varit gnaska mycket i skolan nu och jag har prioriterat annat än bloggen. Är extremt skönt med långhelg nu, känns som det är sändag men det är lördag. Underbart. I torsdags var jag och några vänner på gymnasiefest i Örebro och igår hade vi en mysig hemma kväll hos mig. Gud vad jag älskar tiden som är just nu. Kvällarna börjar bli varmare och allt är så ljust och fint.
Cheesy, men sant.
3 Bilder från senaste tiden. 
 
 

Klänning




Måste ju bara älska min nya klänning. Den kommer bli perfekt i sommar och hade även tänkt mig den på skolavslutningen, men får se om jag har den då. Den kommer i alla fall från Nelly and i love it!!

Dagen



Dagen spenderades först hos tandis, plastade min tand så nu är rotfyllningen helt klar. Sedan åkte jag till skolan för en mattelektion och sedan vidare till Linde för att hänga med dessa på bilden ovan. Härlig dag ändå, har så fina vänner ❤️

RSS 2.0