dreaming of the times we had, just me and you

Hej på er!
Mår väl lite, lite, lite bättre. Men känns fortfarande jobbigt att andas. Känns som något saknas. 
I dag tog jag mig i alla fall till skolan, kändes bra faktiskt. Fast än jag inte var 100 med. Tröst shoppade lite, ett par nya skor och ljus till min kandilaber jag fick igår. Så fin!
Bild på skorna, så himla snygga och sköna. Är lite i shoe heaven haha. 899:- gick dom på och värda varenda litet öre. 
 

22 november 2013

Imorse hände det som inte fick hända. Jag vaknade av att mamma grät och så fick jag veta. Mini, min lilla plutt som funits hos mig sedan jag var 9 år, fanns inte mer. Jag fick sån panik att jag bara backade in i mitt rum och satte mig. Tårarna kom bara av att se mamma gråta. Grät så jag knappt kunde andas, det här fick inte vara sant. Vill bara gå och lägga mig. Somna och vakna att allt är som vanligt. Men så är inte fallet. Har gråtit konstant sedan halv 7 imorse, känns som jag inte orkar stå på benen. Min lilla Mini, usch. Det är så fruktansvärt att jag har lust att spy. Han har varit glädjen i den här familjen, nästan det ända vi pratat om. Han har verkligen varit som en av oss, människa. Kommer sakna när han står och trampar nere vid fötterna, för han vill ha maten som vi äter. Kommer sakna alla hans bus med leksaker och även våra saker. All glädje han spred. Och att se mina föräldrar, helt förkrossade gör inget bättre. Nej, jag kommer tillbaka när jag orkar. 
 
Min absolut finaste vovve. Du kommer alltid att vara en av de bästa och stunderna vi hade ska jag minnas med glädje. 

new

Så himla fint så jag dör. Från bikbok och kostade 249kr!

friday

Hejhejhejhej!
 
Är på så himla bra humör nu och jag ska berätta varför. Jag har haft en lagad tand i mer än ett år, en väldigt djup lagning. Hade jätte problem förra hösten, typ precis ett år sedan. Men tandläkarna ville inte göra nått åt det då, fast jag hade så ont så jag inte kunde leva. Fick tillbaka dom smärtorna i veckan och inatt somnade jag inte förens runt halv 4 för jag hade så ont, bara grät och grät. Alvedon hjälpte inte. Men tog mig iväg till skolan och hade utvecklingssamtal och redovisning. Sen åkta jag till tandläkaren och dom bedövade halva ansiktet DIREKT och bröt upp lagningen och fyllde i med något bakteriedödande provisoriskt. SÅ underbart är det nu, känner inget. Dels för att bedövningen är kvar kanske haha. Men det är så jäkla skönt. Så sen ska jag tillbaka minst 2 ggr till och göra klart rotfyllningen. Kommer äntligen kunna äta på den sidan nu, dör vad skönt.  Men ni förstår nog inte hur mycket smärta jag genomgått för en liten tand. Hemskt. 
Men nu är den fixad och jag har helg utan plugg. 
Ska nog till Jenny ikväll och imorgon, ska sova där imorgon. Underbart.
Vi hörs, puss på er!
 
HAHAHAHA va så jäkla sne idag efter bedövningen, kunde knappt prata eller nått

Hej hej!

Det har varit SÅ skönt med helg, bara vilat ut och träffat vänner. Igår var jag hos Vendela och firade halloween lite sen, men bättre det än aldrig? ;) haha hade skit kul i alla fall. Och idag har jag bara degat runt hemma, lagat mat till pappa och gett han paket osv. Sen har dom även tagit fram JULGRANEN, oherre blir bara tidigare och tidigare för varje år haha. Tur att den är fake. Men ska leta på någon bra film nu, vi hörs!
Två från igår:
 
 

helgen!

Alltså jag har haft den bästa helgen på länge, den har varit så hiimla rolig. I fredags åkte jag till lina och fira halloween och hade skit kul. Sen var det bara hem och lägga sig för skulle upp halv 6 på lördagen och ta tåget själv till Stockholm. Träffade min bror och Jessica, vi gick en stund på stan sen åkte vi till tele 2 arenan och åt på olearys med hennes päron och några andra. Efter det så var det hammarby match, shit vad kul det var. Efter det åkte jag tåg hem igen. 
Igår hade ungefär halva klassen reunion, vi bowlade på strike och efter åt vi på Coco thai här i Örebro. Kul att se dom igen, saknar dom. Var fullt upp, men det gillar jag. Idag var det måndag och tillbaka till skolan. Blandade känslor inför det faktiskt haha.
 
 
 
 
 

RSS 2.0