dop och bio!

Hej! 
 
Har varit pp dop i dag, min tremönning som döptes, super söt. Efter åkte vi till ett café och åt och fika. Efter det var jag hemma ca 1 timme, fick en tröja och lady gagas parfym av mamma och pappa som kom hem från Stockholm. Sen drog jag, Lina, Emma, Josse och Olivia in till Örebro, åt på donken och såg filmen "hope springs" som var riktigt rolig. Kom hem för en halv timme sen, ska snart lägg mig är ap trött, var uppe till 3 inatt och kolla på svampbob maraton hehe... Peace!
 
 
orkar inte haha...

foooooooooooooooood

Hej Hej!
 
Är ju som sagt själv hela helgen, gick faktiskt bättre igår än vad jag trodde! Ska snart länga på mig lite kläder och sätta upphåret för ska till farmor och farfar o äta, blir gott har inte ätit någon frukost hehe. Sen tror jag min bror komemr förbi en sväng, och han har köpte en iphone 5 är skapligt avis :( får tjata lite på pappa ;) nej men dax att börja fixa mig, hörs! :)
 
 
 fett bra!

sovmorgon!!!

Imorgon börjar jag inte förens kl 9, supermegaultraskönt! Men vi har dock orientering då, kommer tappa bort mig som förra gången. Men men, ska snart börja lite på hemkunskaps läxan sen sovaaaaa <333333 Godnatt allesammans! :)
 
har ingen annan bild, så här får ni årets skolfoto...

skyll dig själv som tar bilder med min mobil!

 
haha mupp

orkar inte haha

Gjorts årets stora fail nyss... haha orkar inte. Ska snart duscha sen blir det bädda. Skönt! Har inte mycket att skriva idag. Så godnatt! :)
 
outfit från helgen! Jeans-dr denim, spetslinne-vero moda, tröja-bikbok, klocka-ur och penn.

Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ


ca 260 dagar!

Är det tills skolavslutningen, usch blir lite nervös faktiskt. Att man måste klara sig helt själv det finns ingen man kan fråga för det är ju ändå ens eget val vad man vill göra... sen vill jag inte lämna min klass, när man känner alla då ska man helt plötsligt börja med några man inte känner. Nej fy nu ska ag inte tänka på det mer. 
Var en helt vanlig skoldag idag, vi har lite läxor och inlämingar men inte så farligt mycket. Längtar mest till helgen, då är jag helt själv, kommer dö  (igen) haha, jag hatar att sova ensam men på dagarna är det de bästa att vara själv. Nej men ska nog duscha nu, Hejdå!
 
 ojojojoj :*

wake me up when september ends!

Sitter just nu och skriver lite med folk på skype, ska även planera lite med Emma och Lina ikväll. Vi hade tänkt åka in på bio imogon med Olivia och Josse med, om det blir av så blir det en toppen kväll! :) Men tror jag ska knäppa på ett one tree hill avsnitt nu!
 
 saknar att vara bruun, det bara pff försvann är lika blek igen...

Nått jag stör mig på.

Stör mig på sånahär riktiga bitchar, som tror dom är bäst, vakrast, har bäst själförtroende och kan allt. För i verkligheten kan dom inget och är så osäkra på sig själva så dom paratar hela tiden, och om det nu är själv förtroende så kan jag inte hålla med. 
Asså usch vad jag stör mig på det,går och putar med läpparna och fejkskrattar, tror att alla gillar dom fast egentligen pratar alla skit om dom. Och gör så att allt ska låta som om dom är små änglar och att allt är så bra hela tiden fast allt är raka motsatsen, vad har man ut på det? leva ett fejk liv KUUUL. Det är nått jag kan gå och tänka på och bli as förbannad, nej fy sånna ska man hålla sig borta från!

tränings kläder

inomhus skor, sport bh, och tränings tights (långa) :) Det va det här som låg i paketet! 

schuuula

Slutade halv 4 idag som vi gör tisdag, ochsadg och torsdag... riktigt drygt faktiskt. Är riktigt trött, så ska försöka lägga mig senast halv 11. Ska snart höra med mamma och ett paket har kommit, om det har det så visar jag er senare :) Men just nu håller jag på att lägga in lite låtar på min spellista "100 songs to save your life" lite små kul sådär haha. Ha det!
 
 

Vad jag vill göra i framtiden!

Jag hade tänkt gå ekonomi på gymnasium, sen vet jag faktiskt inte, skulle vilja bli riktigt framgångs rik få mycket pengar och inte bara vara en vanlig svenne, vill att många ska minnas mig för något bra! Är ju ur kass på att sjunga och sådant. Så någon som har ett framgång rikt företag. Men vill göra något bra med så vet inte riktigt, kanske mode designer och insperera folk. Ja något sådant, men det är bara mina drömmar. Bo i Usa och bara ha det bra, mycket med pengar och även vara lite känd, det är min dröm! Så nu vet ni det, man får ju alltid hoppas det slår in. Bara att kämpa i skolan och vara duktig med det man håller på med, man kan lyckas bara man vill och har rätt kontakter! :)
 

Trött as hell

Mår piss ont i huvet och vill bara sova, har precis tagit på mig one piecen och lagt mig i soffan, it's time fore spanish homework yeeeey...
Just nu:


The woman in black!

Sitter just nu ny duschad och kollar på "the eoman in black" känns konstigt att harry potter inte är harry potter haha :( men tror det börjar bli läskigt nu så måste kolla haha, puss puss!


löpband!

Hej!
 
sitter nu och dör lite har nämligen gått/sprungit på löpbandet i 30min, vill bara duscha nu... Ska bara chilla resten av kvällen kanske kolla någon film oså! blir bra. Puss och kram skumbanan!


angel

 

dr. denim

Har fått mina jeans idag, satt som en smäck. Så himla glad! Ska aldrig mer han några andra jeans. Sitter förövrigt och nördar gangnam style haha. Ska börja fixa mig lite smått, blåsa håret osv. Hejdå!
 



sovaa!

Sjukt trött nu asså, men vill inte sova haha :( Big problems... Har iallafall tjockat mig med ben & jerry's och chips.   I morgon blir det en chill dag och sen på kvällen ska jag bort till mamma och pappas vänner, blir säkert en bra lördag! Puss godnatt!
 
 Bästa på länge!!!

Don't you worry child

 

It's F.R.I.D.A.Y

Är på världens bästa humör just nu, känna att man inte har några läxor att gör just i dag eller i morgon och det är HELG! Var nere hos mammsen för en stund sen och fixa lite med mina jeans, så nu kan jag äntligen börja använda dom :) Snart kommer även papp med smörgås tårta, gott! Braiga fredag. Hejdå!




 
 

9F♥

Min oerhört muppiga och bästa klass!

pedagogisk eftermiddag!!! me likey.

Hej!
 
Slutade kl 1 idag, ultramegasuperduper skönt! Drog och åt kyckling rulle med leo,edvin och moa efter det. Nu sitter jag här hemma och ska börja med pluggandet har läxor imorgon/drygt. Baiibaii 

one direction

Är inget stor fan av one direction men den här låten är grym!
 

come to mama!

Dr.Denim jeans beställda!!!

Tårtslaget.

hejhej!
 
Idag hade vi som sagt tårtslaget hoppas våran klass vinner för det gick jädrigt bra enligt mig haha! men men kan alltid ha fel. Skulle behöva plugga lite på so provet men palla.. sen kl 8 ikväll så kommer allt vatten stängas av och kommer inte tillbaka förens 6 imorgon bitti.. ska nog ta och chilla ett tag, hörs! 
 
 

lina här ikväll

Hej!
 
Lina sover här ikväll och vi har kollat på x faktor och så, ska snart lägga oss. Så goodnight!
 

new in

vinröda jeans-vero moda, t-shirt-ginatricot, jeans-ginatricot, stickad tröja-cubus, gant tröja (marinblå)-D.O och vit skjorta-H&M

shopping!

Varit i på marieberg hela dagen med mamma och pappis, shoppat en hel del. Två nya jeans, gant tröja, skjorta, t-shirt och en stickad tröja, kanon! Kan slänga upp lite bilder senare kanske. Ska snart börja nörda one tree hill. Puss och kram skumbanan!
 


 
just nu.
 
 

victoria's secret

Hej hej!
Kom hem från Josse för nån timme sen, och ska snart lägga mig är sjukt trött! Idag kom även mina victora's secret saker som igentligen skulle komma 25:e september?! Men ingen är gladare än jag haha! Fast bh:arna var förstora så mamma och jag ska kolla på det där ifall det skulle kunna gå att sy in. Blir säker bra. 
 

save a tree, eat some beaver

Kollat klar på robinson finalen, måste säga att jag hoppades på att robban skulle vinna men icke...Ska snar in i duschen sen blir det sängen, gött! Sen är det fredag imorgon SKÖNT. Vi tog även spruta idag i skolan och det gick ju hur bra som helst, kändes inte och känner inte av det nu heller, min sprut fobi kanske håller på att försvinna? haha. 
Men här är två bilder från Noramarken:
 

hejhej

Ska snart kolla på robinson, jätte roligt faktiskt! Idag har det varit en helt vanlig dag i skolan oså, tråkigt. Sitter och stinker bensin för pappa spillde på mig när vi skulle tanka moppen... typiskt. Sen ska jag även gör läxor vi har tills i morgon fast har ingen större lust, nej usch vilket tråkigt inlägg blää, Hejdå!
 
superman naglar haha, fuck yeah!

Go your own way and don't fucking care about the bitches who think they are better than you, because they are just unsure of themselves.


skola imorgon

Känns ju inte sådär jätte lockande, är fortfarande lite halv dålig, hosta och sånnt. Men bara att tvinga sig iväg för har redan kommit efter skapligt mycket på 2 dagar... Måste  även köpa nya jeans för dom jag har har det börjat gått hål i så vågar knappt röra mig i dom haha. Men ska nog lägga mig nu, hörs!
 

some really good music!

 
 
 

RSS 2.0