-

Okej, tänkte vara duktig och städa mitt rum nyss, så började att plocka upp lite kläder från golvet och vika. Kommer det då inte en FET ÄCKLIG BEIGE SPINDEL krypandes under en tröja!!! Så här blir det inget mer städande förens jag sett spindeln död och såklart är jag själv hemma tills ikväll. Kommer sitta på min data stol flera timmar innan jag vågar gå på golvet... usch det känns som den kryper på hela mig. Haha jäkla spindelfobi. 
 

new

Följde med Lina till Örebro idag med Linnea efter skolan. Såg då att det var 50% på HELA Bikbok och jag bara gick där inne och tänkte för mig själv "halleluja". Fick med mig 2 tröjor och linne där ifrån, sen en jeans jacka från H&M. Är jätte trött nu så skriver inte mer än så.
Puss och hej!
 

trögt

Hej!
 
Känns som jag glömmer bloggen hela tiden? Har verkligen fullt upp med allt, skolan tar för tillfället all min lediga tid. Men men bara någon månad kvar, tagga!
Är det bara jag eller blir man mycket och då menar jag MYCKET piggare när det blir ljusare och ljusare på kvällarna? Det är nästan ljust till kl 9 på kvällarna nu. Man blir ju bara lycklig utav att tänka på det haha. Iallafall jag. Men nu ska jag plugga Afrika berg, sjöar och jag vet inte allt.
Hejs svejs!
 
 ~Min första Noraglass för i år~
 

l love you friday

Tjenis p!
 
Älskar känslan när det är helg, den är helt underbar. Men iallafall så i onsdags var jag inne i Örebro på Thoréns "kick off" (haha), och är riktigt glad att jag valde den skolan, den verkar helt amazing. Sen var vi en stund på ritz och kollade på jem, har inte kollar på x-factor för pappa valt att kolla på dobido så jag har suttit vid datorn istället. Men dom var jätte duktigta. Var en riktigt rolig kväll. 
Sen har det väl inte hänt så mycket mer, sitter och väntar på att klockan ska bli 5 för då sma Emma och jag vara hurtiga och springa. Sen senare kommer mamma och pappas kompisar hit för vi ska fira mamma som fyllde år igår. 
 
 ~3 från instagram~
Följ mig om nu vill: ebbarylanderr
 
 

min nya favorit låt

Så svängig, haha! 
 
Hej förresten! 
 
Har varit riktigt duktig och gjort klart min so inlämning, lättnad. Har inte gjort mycket mer idag, bara tagit det lungt ocg varit i skolan förstås. Ska nog gå och lägga mig, måste läsa lite religion och det gör man bäst i sängen. Vi hörs, ciao!
 

Barbour international jacket

Fick hem min underbara jacka i torsdags, sitter helt perfekt och jag är överlycklig. Fast dock är min plånbok inte så glad, jackan kostar 3800kr men hittade den på rea för 3000kr så känns ändå inte såå farligt säger vi...

if i lose myself

 HEJ!

Äntligen helg, varit en ganska så jobbig vecka. Igår iallafall så åkte jag hem till Josefin och var där med alla mina friendoos, vi åt mat, gjorde fruktsallad, kollade let´s dance och bara hade det roligt. Fick även våra klasströjor igår som är så snygga haha. Sen fick jag se att jag är preliminärt antagen till ekonomi på Thorén och det känns typ såhär fshjoaidkopplgofajkslöd :D 
 
"Tur att man gick i en klass med idioter annars hade man känt sig utanför"

onsdag

Äntligen är denna dag slut, eller jag slur och slut men slut från skolan. Idag har jag haft nationella prov i engelska den muntliga delen, matte muntliga och kemi labben. Skönt att få det gjort. Så nu ska jag bara chilla resten av dagen och skriva på so arbetet. Har även fått hem 2 paket idag, ett från H&M med 2 nya bh:ar och ett med shampo till mitt platta och tunna hår! :) 

monday

Hej på er!
 
Varit en vanlig måndag den här veckan med, känns skönt att komma tillbaka till skolan, känner mig sjukt peppad. Det ända som är att vi börjar med bad nu, lite sådär fml känsla. Aja, blev en spontan tripp in till Örebro efter skolan med mamma och pappa. Fick med mig några skumma svarta byxor som har fickorna på sidan på låret istälet för på rumpan haha. Har inget mer roligt att berätta, vi hörs!
 
Kollade igenom lite gamla foton förut tycket det är så himla kul!

wanties:träningskläder

Från H&M, Ginatricot och Victoria´s secret.

just give me a reason


coming soon

Kär

Sleepover

Igår kom mina fina vänner hit och vi hade en riktigt tjejkväll som vi inte haft på evigheter. Oslagbart. 
 
 

today's

 

NAILS

Vart inspirerad av Victoria's secrets nagellack idag så gjorde min egen variant :)

Produkter jag använder varje dag

Från vänster: Biotherm body lotion, finns på kicks och kostar runt 300kr.
Make up store blothing powder, ett genomskinligt puder som mattar ner huden, bästa någonsin. Finns att köpa på MUS butiken eller kicks och kostar 259kr.
Make up store luquid foundation, finns och köpa på samma ställen som pudret och kostar 255kr.
Escada "sexy grafitti" parfym, luktar underbart dock är min nästan helt slut, inte säker på priset men ca 500-600 när jag fick den och fanns på kicks, det har kommit en ny som luktar körsbär så dom här finns inte i butik längre vad jag vet.
Juicy couture "viva la juicy", bästa parfymen enligt mig men äckligt dyr, den jag har som är 50ml kostar ca 700kr. 
Sen Sebastian sharper fierde hårspray, en av dom bästa hårsprayer jag haft, ska investera i en stor flaska nåsta gång, den här lilla kostade 100kr eller någo sånt. 

love

Efter jag kollade på twilight i måndags så har jag blivit kär i denna låt. Påminner mig så mycket om filmen så man ba "åhhh" när man hör den.
 

sjuk again

Hej på er!
 
Idag åkte jag in till Örebro med Emma och Lina, vi åt på la baguette och shoppade lite. Fick med mig några godingar hem och beställde även en jacka. Har dock feber just nu och mår allmänt dåligt, kul lov. Vill inte bli "sjukare" än såhär, då går jag seriöst och gräver ner mig. Vi hörs när jag orkar, byee!
 
 
Mums.

10

                                  •Jag tycker facebook har blivit tråkigt.
                                  •Just nu har jag väldigt mycket sparade pengar,vilket är jätte najs!
                                  •Jag är VÄLDIGT nyfiken, vill veta allt.
                                  •Jag har jätte svårt för att bli brun.
                                  •Jag har kollat på alla 9 One tree hill säsonger 2 gånger.
                                  •Jag kan bli väldigt blyg i vissa situationer.
                                  •Jag vill flytta till Malmö eller Stockholm när jag bli äldre.
                                  •Mitt sämsta betyg är i Kemi.
                                  •Jag älskar högtider och tycker inte dom är överskattade.
                                  •Jag dricker 4 engeridrickor varje helg.

RSS 2.0