Outfit





4 favoriter just nu

 
Welcome to the Jungle-Neon Jungle
Enjoy the Ride-Vincetone Remix-Krewella
Dare (La La La)-Shakira
Bad feat.Vassy [Radio Edit]-David Guetta & Showtek, Vassy
 

Sista kvällen på lovet

Dos kassa cam bilder
 
Avslutar detta lov med stressplugg kvällen innan ungefär. Har verkligen släppt allt och det ångrar jag nu... Men så är livet, får skylla mig själv. Har i alla fall haft ett superskönt och lungt lov. Bara träffat mina vänner och familj. Är dock inte så laddad på skola. Men våren ger en motivation, gick runt i shorts i sommarhuset idag och frös inte, hur underbart?! 
 

Glad påsk!



Ville bara säga glad påsk till er läsare! Njuter av dom sista dagarna på lovet där av uppdateringen. Kram på er!

There's nothing here in the world that can replace you

 
Så himla fin låt. Får rysningar!

klippt och färgat håret

 
I tisdags innan skolan så var jag och klippte mitt hår, färgade det lite mörkare också. Är så himla nöjd, håret känns så fräscht. Klippte av ca 10 cm och ångrar det inte. Det är så mjukt och lätt att fixa nu. Min frisör är så himla duktig!

Fixat




Orkar inte med mina naglar. Det går verkligen inte att spara ut dom. Antingen delar dom sig eller så går dom av för dom är så mjuka. Blir så trött, vill ju ha fina långa naglar.

Påsklov!




känner ni igen mig?

 
 
 
 

Söndag

Två från igår
 
Hej på er!
Gårdagen spenderades hemma hos Lina, men massa godis och frukt. Idag har jag bara tagit det lugnt och varit ute i sommarstugan och jobbat lite. Usch vad tråkigt det va haha, bära massa ved och markera på marken för vi ska bygga ett garage. Skulle igentligen behöva plugga nu, men jag orkar verkligen inte. Få väl bli imorgon istället. Skönt haha!
Vi hörs i veckan, puss.

Födelsedags firande



Igår fyllde Rebecca år! Det firades med Sushi yama och presenter. Första gången jag åt riktig sushi och det var faktiskt helt okej! 

"marenas"

Var ute på spontan shopping igår och dessa blev med hem. Är supernöjd och nu står dom i mitt rum och väntar på sommar.

RSS 2.0