tjena tjena

Skit dåligt med uppdatering i know, men är ju höstlov. Iallafall igår var jag på bio med Lina och Olivia, vi kolla PA 4...skit läskig i slutet men också as bra! idag träffa jag mina kusiner från norrköping ett tag och sen gick jag en promenad med Leo och efter det kom Lina hit en stund och vi kolla lite film oså :) Två awsome dagar. Imorgon ska jag färga håret och klippa mig /hursupermegaskönt som helst och ska även shoppa med mamsi då! ja as tråkigt inläg som vanligt men aa Puss och hej!
 
 typical mig!
 

colder

Hej!
 
Chill dag i skolan, sluta ett och ja inte så mycket mer. Tycker alla ni ska lyssna på smash into pieces nya låt "Colder" på spotify, riktigt riktigt awesome! Ska snart leta på om det finns word att ladda ner till min dator då jag inte får använda mammas någe mer... men har inget att skriva så hörs nån gån /gladtjejsomharhöstlooooooov
 

•höstlov•

Åh vad jag längtar tills höst lovet nu, bara få ha sovmorgonvarje dag och vara med mina underbara vänner. Lite saker jag ska göra är iallafall färga håret, gå på bio pa4, till Vendela på fest och träffa mina kusiner från Norrköping! Känner på mig att det här kommer bli bra, längtar bara mer och mer när jag tänker på det. 
 
 så opassande bild man kan hitta men ah haha 

i want you to know

Hello!
 
Hade pedagogisk eftermiddag idag så slutade redan kl 1. Gick hem men världens huvud värk kollade på lite läxor och somnade... Har komit på en sak om man inte kan sova på kvällen så är det bara att börja plugga så somnar man direckt iallafall jag haha. Har lust att gå en promenad eller något men min hund hatar mig och vill inte gå med mig. Så blir nog inget. Har värkligen inget att skriva så ni får nöja er med dessa tråkiga inlägg. Puss och hej!

give your heart a break

Love it!
 

Oct. 22, 2012

Hejhej!
Varit på utvecklingssamtal ikväll, gick toppen och det känns uber skönt! Även gjort klart min engelska inlämning osv. Kollar just nu på one tree hill och bölar sönder, orkar inte hehe :( Men så jädra bra. Hörs kanske imorgon, puss!!!


Shopping och jensen

Hej!
 
Varit inne i Örebro idag och varit på öppet hus på jensen som sagt, och kändes jätte bra ska söka dit som mitt förstahandsval. Sen efter det gick vi en snabbis på ginatricot fick med mig en svart tubhalsduk och en stickad tröja med nitar på axlarna! Tänkte på en sak har varit i Örebro varenda helg i över en månad haha. Ska gå och vara lite social med min familj, alla är här idag, mys! :) Puss och hej! 
 
 
 
 
2 från idag :)

hej hej!

Inte bloggat på ett tag nu, varken haft lust eller ork. Men nu är det äntligen helg, är överlycklig. Imorgon ska jag och mamma in till örebro på öppethus på jensen, hoppas det är bra! Sen kanske jag ska på bio. Blir awesome! Idag då, vi tog en till cancer spruta som den här gången gjorde ont och nu kan jag knappt lyffta på armen. Hade tänkt att sova lite nu fick inte sova många timmar inatt och inte nån natt i veckan heller, så har lite att ta igen hehe ;) ha det gött! 
 3 från i somras!
 
 

min helg

Igår kom Linnea hit och vi gick ner och köpte godis och sånnt, sen kom Emma och vi nörda nintendo 64 hela kvällen och hade det bra! Sen idag var jag i Örebro med Lina fick med mig en ear cuff, vi åt på la baguette osv, har haft 2 jätte bra dagar. Imorgon blire sovmorgon och massa skrivande 3 inlämningar woop woop. Ha det bra fellas!
 
 

Jeans och deo

Pappa vet hur man gör mig glad!


citizen/soldier-3 doors down

 
fasiken så bra!

jeffrey campbell

 
 
 
 
beslutsånges? JA. 

gymnasiemässa

Hej!
 
Varit i örebro på mässa med skolan idag, fått fråga alla skolor om programen osv, har bestämt mig på mitt förstahands val iallafall, känns skönt! nu gäller bara att jobba upp betygen liite så blir allt super bra. Ska in i duschen stax och sova, gött. Ha det bra! :)
 
 ca 1 år gammal bild!
 
 

modekungen.se

 
Skulle inte tacka nej till nått av det här precis, särskilt inte den rosa tröjan, sjukt snygg!
 

ny vinterjacka och skor

Halloj!
 
Vart inne i Örebro idag med mamma och pappa, fick en ny vinter jacka är helt förälskad haha, och även skor. Super nöjd. Har inte mycker mer att skriva, ska sova snart för skola imorgon, it sucks. Hejs!
 

Det jag hade på mig idag.
 
ingen bra bild, jackan är svart iaf!

tråkigfredag.se

TJoooo!
 
Sluta 12 idag för att vi hade nån mässa i gympasalen, sen följde lina med mig hem och när hon åkte så somna jag (såklart) och vakna halv 10, kuuul fredag kväll osv. Men men ska väll sitta uppe och dryga resten av natten, Hejdå/kul inlägg!

supershoppingkväll!

 
Hej!

Kom hem för ett tag sen, har vart på mareberg och shoppat med Lina och Hanna. Super kul! Fick med mig en skjorta,tröja,nagellack och en hårmunk! :) Nu blirre duschen sen SOVA, karlsängsloppet gick ju åt helvete sämre tid än förra året med bättre placering, 35:a...skratta eller gråta? Men men godnatt!

she wolf (falling to pieces)

 

what the hell is your problem?

Hej hej!
 
As dryg dag i skolan, bara tråkiga lektioner + matteprov. Väntar nu ihjäl mig efter mamma för hon ska köpa mat från berra burra, kan det bli bättre? NEJ. Bytte nyss skärmskydd på min mobil efter som några i min klass drog bort den, drygt. Tur jag hade nått kasst plastskydd att sätta på. Men nu ska jag fortsätta att vara hungrig i ca en halvtimme! Puss puss
 
 

punka...

Hej hopp!
 
Efter skolan idag gick jag hem, gjorde inte så mkt, sen runt 6 kom Lina och Hanna hit och vi åkte till Linas syster, vi var barnvakt. Super mysigt, bara det att jag fick leda moppen hem för har fått punka, fml... sjukt tungt var det med den väger ju trotts allt 100kg. Så kommer inte kunna åka på ett tag nu, vilket suger. Men men... Ska ta och plugga lite matte, sen tha bed!!!! Godnatt sweeties!
 

studiedag in my ♥

Haft studiedag idag, kan det bli bättre?? nej! Känns som att denhär helgen har varit den bästa på länge, inte gjort något speciellt men allt känns bara bra *ler*. Har ni nån gång bara varit glada över ingenting? typ så är det nu, vet inte varför. Ska läsa lite biologi sen sova ochmaby kolla på ett one tree hill avsnitt. Hejs svejs! 
 
en bild från påskdagen i skolan! söta.

Shine bright like a diamond

 
Favoriten just nu!

RSS 2.0