gråt (__)

Hej hej!
 
Är på sämst humör, allt känns så värdelöst (som vanligt) men ja... orkar inte blogga något typ. Och imorgon är det fredag, den är sjukt efterlängtad kan jag ju säga! Men nu ska jag äta lite sen läsa och komma bort från värkligheten en stund. 
 

värdelösa dag

 Idag har varit en sån där dag men skulle kunnat sluppit, låg typ o grät på golvet på gympan för jag hade så ont i magen och på tekniken brände jag typ bort lite skin på lilfingret, det sved kan jag ju säga. Nej usch på denna dag. 
 

monday

Hejssvejs!
 
Var en helt vanlig måndag idag, förutom att vi hade np i spanska, gick väl inte speciellt bra. Sen förut ikväll var jag på utvecklingssamtal, gick jätte bra faktiskt. Skönt det. Ska nog lägga mig nu, för blir alltid att amn tänker på kvällen "nu ska jag lägga mig i tid" sen typ 1 på natten "aja" och på morgonen "fuck my life" haha ALLTID. 
Men nu ska jag inte tråka ut er, natti!
 

Söndag

Har suttit och lyssnat sönder alla mello låtar idag för dom har ju släppts på spotify. Men igår då, army of lovers??? vafan, kan det bli mer perverst? haha herregud man satt ju där och vart äcklad. men visst låten var vl inte helt usel men ändå. Mamma och pappa kom hem för en stund sen så är inte själv längre weho, så vi tryckte i oss berra burra så dom somnade och jag har jätte ont i magen, bra mat det där! haha. Och nu resten av den här dagen ska jag fortsätta med att göra ingenting, för imorgon börjar skolan och då kommer det inte bli många lugna stunder.
 
 

Godmorgon

Vaknade vid 10 idag för mamma och pappa väckte mig, dom ska nämligen bort ikväll så det är ff (haha). Men sen jag vaknade har jag duschat, kollat lite på datorn och spelat mobilspel. Och min frukost idag består av pringles, det är ju ändå helg. Sen ikväll tror jag min bror kommer hit så ska vi väl kolla mello oså :) 
Bild från igår.

sthlm

Hej på er!
 
Haft en super dag i Stockholm idag med mina vänner, fast nu är man ju skapligt mör i benen och fötterna och ca 1500kr fattigare. Men jag överlever haha. Men här kommer bilder på det jag köpt idag, är sjukt nöjd. 
 
Hollister- 480:-
Hollister- 529:-
Från zara men ni får bara se ryggen för det är den som är snygg-180:-
Vanliga svarta jeans från bikbok-200:-
Och till sist världens gulligaste trosor, jag och paljetter kan aldrig gå fel, från H&M- 80:- styck.
 

new!

Var inne i Örebro idag som sagt, och gick lite på stan med mammi och pappi. Fick en ny tröja av pappa som "sportlovs present" hihi. Ger er 2 kassa bilder för kan inte bestämma mig vilken som visar färgen bäst, dumma kamera.
 
 
 

kläder kläder kläder kläder överallt

Har nog provat alla mina kläder i garderoben nu, har skapliga klädpaniken. Först för imorgon när vi ska iväg till Örebro för nå foto, ni kan ju gissa vem som kommer se muppgiast ut. Sen inför stockholm, vad fan ska man ha på sig? vill ju inte visa min Nora tattare stil precis. Funderar på den på bilden nedan men vettetusan. Vill ju att det ska vara vår så jag kan ha skinjacka och solglasögon, det skulle vara underbart. Och såg nu att jag hade ett rikitgt happy face på bilden.
Ciao! 

Hiss/diss

 
 Candy crush saga
Måste erkänna har blivit helt beroende av det spelet, spelar det 24/7. Sjukt kul och för er som inte vet så är det ett facebook spel. Man ska para ihop olika godisbitar, typ lite 3 irad eller hur man ska förklara.
 
Bikbok
Helt förälskad i den där butiken, dom har fått in så sjukt snygga vårkläder så man vill ju bara ha allt. Sen så är inte allt sådär äckligt dyrt heller så man har ju råd att köpa en tröja utan att känna sig pank och att dom börjat sälja skor är ju bara ett plus. 
 
Sportlov
 Eller ja, hiss till alla sorters lov. Den bästa uppfinningen någonsin, man går bara i skolan för loven haha. Men dom skulle gärna kunna höja det till 2 veckor istället för en! 
 
 
Shoutouts
Får allvarligt damp på alla som bara "follow this cute girl" på instagram, har slutat följa ALLA direkt som gör sånt. Är ni seriöst så beroende av lite följare? Ni kan ju lika gärna använda tags4likes appen för att få gillningar, det är ju mindre störande. Blir så jädra irriterad, för vill inte ha min instagram spamad av den där skiten.
 
Profilbilds delande på facebook
Sen dom som lägger upp en profilbild på facebook, sen efter några dagar delar sönder den eller taggar sig själva i den eller bara byter tillbaka till nån gammal HELA tiden bara för att få likes, komigen så töntigt. Ens liv går inte ut på att få gillningar, klart man blir glad om man får många likes men man behöver ju inte vara så jävla tydlig med att man är desperat efter dom. 
 
 
Tjaffs
Visst om det är om en vettig sak, då är det skillnad. Men dom här riktigt onödiga tjaffsen man bara vi går inte i 3:an längre väx up. Man blir bara förbannad och det löser inte ett skit, och det blir ju värre desto töntigare anledning det är. Man kan ju istället försöka lösa det på något annat sett och tänka på det som kan förbättras istället för att bara tjura ihop, skrika och klaga på allt dåligt, am I right?
 
 
 

stockholm!

Halloj!
 
Vaknade för ca en timme sen och just nu sitter jag och planerar en tripp till stockholm med mina homies! Kommer bli awesome. Annars händer det inte mycket, har lust och fixa mig lite men till vad? ska ändå bara såsa hemma hela dagen. Ska nog leta på nån riktigt riktigt vidirg skräckis och kolla på, det var väldigt länge sen. Men det är ju det har aldrig sett nån film som jag kissat på mig av förutom dead silence och the grudge och det var ändå typ 2 år sen jag såg dom... jaja får väl gå ut i jakt.
 
Vi hörs!
 
haha åhh, det var ett tag sedan :')

17:e fabruari

Hej!
 
Älskar värkligen söndagar, för jag, mamma och pappa brukar alltid först laga mat tillsamman sen ut och åka bil i typ en timme på kvällen. Tycker det är jätte mysigt. Har inte så mycket att skriva idag, så hejdå!
 
Är så pro på att redigera bilder...

nån som vill vara snäll och köpa detta åt mig?

Asså åh vad jag vill ha dessa vår nyheter från gant, nån som vill lägga ut ca 6000kr och köpa detta åt mig? Skulle vara jätte gulligt haha!

sportlov!

Hej!
 
Äntligen är det sportlov, sjukt skönt ska bara ta det lungt hela veckan och vila upp mig. Volleyboll turneringen kom vi 4 på utav 6 lag. Hyffsat ändå. Sen efter det följde Lina med mig en stund efter skolan sen har jag bara sovit bort hela kvällen typ. Men ja, godnatt!
 
Bengtstorp i torsdags haha.

alla ♥-dag!

Hej på den största forever alone dagen!
 
Inte förens nu har jag kunnat sätta mig ner och cillat, nästan direkt efter skolan åkte pappa och runt till massa olika ställen så kom hem ca halv 7 och efter det har jag byggt på mitt hus till bilden, duschat, lagat mat och fixat allt till volleyboll turneringen för alla nior imorgon. Hoppas det går bra! Har även världens gulligaste mamma som hade lämnat paket i mitt rum när jag kom hem♥
 

woop wooop kul liv jao

Hei hei!
 
Har nada att skriva om för händer inte mycket nu, var och kollade innebandy ett tag ikväll och i skolan hade vi so prov som gick as bra enligt mig hehe. Och just nu sitter jag och pratar skype, kul liv. Tror jag snart ska sova för ha somnat skt sent i 2 dagar nu och känner att jag lider av det i skolan... Natti!
 
 
 

måndag igen!

Tjenis!
 
Varit en helt vanlig måndag idag, ganska skönt det med och jag är så jäkla glad att jag typ inte är någe skoltrött utan ser fram emot skolan lite faktiskt. Imorgon har vi so prov och inte pluggat något idag men känner att jag kan det mesta ändå, aja. Sitter nu och spam ringer på skype, hatar när folk inte svarar haha dom ska prata med mig varken dom vill eller inte ;) Men ska chilla lite nu, vi höres amigos!
 
Bild från helgen.

.

 

i look happy, but i'm not

Hejjjjjj!
 
Han inte skriva något igår då Lina och Linnea följde med mig hem och sen firade jag pappa som fyllde år. Och skulle behöva duscha nu för sen kommer massa hit och vi ska äta tårta osånt. Skulle igentligen bara vilja ligga i sängen hela dagen och bara tänka, skulle vara väldigt skönt. Men men,ska hoppa in i duschen nu! Hejdå.
 
 
 

lite bättre humör nu!

 Känner att jag är lite gladare nu, har duschat oså så ska lägga mig och läsa på lite till svenska nationella imorgon igen *suck*. Jaja efter imorron så är svenskan klar iallafall! Men somsagt behöver lägga mig itid idag så, godnatt!
 

and i don't really care if you love me or hate me

Hej!
 
Är på typ sämsta humöret, ni vet då man har lust att kasta en stol i väggen? eller bar slå på något riktigt jävla hårt. Men iallfall så ska jag lugna ner mig har inget viktigt att vara arg över den bryr sig ändå inte om mig så varför ska jag? Sitter och väntar på att pappa ska komma hem så ska jag tvinga med honnom och handla. Men pallar inte skriva mer idag, vi hörs när jag är glad!
 
Så äckligt stolt över mig själv som fick ett B på ett FYSIK prov!

every rose has its thorn

Hej!
NAtionella gick bra idag, bättre än vad jag trodde faktiskt var inte så svårt. Har inte gjort något i efter skolan bara chillat och sovit lite. Är lat idag så orkar inte gå in och duscha så får göra det imorgon bitti, kommer ångra mig då men haha. Har inte nått mer att skriva, hejdå! 
Världens bästa just nu!

Godnatt!

Nu säger jag godnatt! Läggermig tidigt idag så jag inte typ dör imorgon hehe. Hejd!


tråk tisdag

Hej!
 
har vart en vanlig tråkig tisdag idag. Inte gjort nått speciellt utom spanska läxan som tog forever att göra. Har även vart och handlat godis och en dricka till nationella imorgon, gött. Ska plugga lite engelska eller so nu, har lite besluts ångest haha... Men vi hörs, baii!
 

cupcakes!

Detta är vad jag gjort hela min eftermiddag! 

ego

Hej!
 
HAde en jätte bra dag igår. Jag, Lina och Anton tog bussen in till Örebro. Vi åt pizza och kolla bio, vi såg filmern "Ego" och den var riktigt riktigt bra! Så den är ett tips. Idag vet jag inte rikigt vad som händer, kanske ska till Linnea :) Men ska snart ut till sommarstugan och grilla korv. Vi hörs friendoz!
 

RSS 2.0