Rosa oktober


Hoppas ni har varit och införakaffat ett rosabandet den här månaden, och om inte gör det! Så lite pengar som kan gör en så stor nytta. Finns och köpa på ica, apoteker eller lindex, bara att knalla dit. 


Den bästa jag har

Måste bara få skriva att jag har hittat den bästa människan att dela mitt liv med. Är så himla kär så jag nästan spricker. Att få vakna på morgonen av att han drar mig till sig och bara få trassla i hopp sig med honom. Det, det är de bästa jag vet. Att hitta någon som är så lik sig själv, samtidigt så olik är svårt men jag har lyckats. Jag känner mig så trygg av att du är i min närhet, en liknande trygghet som man får av sin mamma när man är barn.
 
Att kunna skratta tillsammans och bara vara barnsliga, men samtidigt kunna vara helt seriösa och vara kapabla till att prata med varandra om allt. Han är den som lyser upp en tråkig, regnig och kall måndag, han är den som ger mig allt jag behöver genom att bara ligga tyst bredvid mig, han är den som får mig att le.
 
Ingen kommer nog någonsin förstå oss, att vi är så opassande för varandra som det går. Men jag älskar dig och du är den finaste killen jag vet och det bästa är att du är bara min. 
 
 

-

 
 
 -
 
 

RSS 2.0