Onsdag

Hej på er!
Idag har jag vart med Albin en stund och vi försökte plugga men det slutade upp att vi gick och åt pizza iställlet haha! Sen var jag i min brors nya hus en stund och sen kom Emma. Har även bokat tågbiljetter till stockholm för ska dit över dagen på lördag och träffa min andra bror och Jessica. Sen ska vi kolla Hammarby! Har verkligen fullt upp hela hegen så kommer nog inte bli sån bra uppdatering. Ska även till Örebro imorgon. Men känner att jag inte orkar skriva, kommer bara bli massa drygt då.
Kram!
 
 

Tisdag?!?!?!

Asså whaaaat? det är tisdag, känns som söndag. Blä vad fort allt ska gå. Vill ha lov hela mitt liv känns det som haha. Men men ska FÖRSÖKA plugga idag, kommer gå rent käpprätt åt helvete. Men jag ska försöka. 
Igår var jag hos Jenny och vi hade just dance kväll. Så kul :) Kom hem runt 12 och somnade nästan direkt. Nu står jag inför ett val, äta frukost nu eller vänta 1 timme på mamma och få mat. Svårt val, blir nog båda haha.
Vi hörs, kram!
 
 

Svar på kommentar

Vart redigerar du dina bilder? :)
 
Det är lite olika vart jag redigerar dom, men oftast gör jag det enkelt för mig och gör det i iphoto där jag laddar in alla mina bilder. Det är både smidigt,enkelt och går fort. Behöver inte sitta och ladda upp på internet och spara osv. Men är det någon jag vill göra lite "extra" på så gör jag det på en sida som heter ribbet. Det är EXAKT som picnik och stängde. Fick sån panik när det la ner så satt i flera veckor och letade efter liknande sen hittade jag den här som är precis likadan. 
Sen det jag brukar göra i iphoto är att först ändra nivåer så bilden blir ljusare. Dock blir den ganska suddig då så ökar kontrasten och kanske lite på mättnad om den blir för blek. Ungefär det. Inte svårare än så haha!
Tar bilden i förra inlägget som exempel:
Oredigerad
 
 

Helgen

Har varit själv hela helgen, mamma och pappa var i Stockholm och shoppade UTAN mig. Men har haft det bra, inte varit själv så värst mycket haha. I fredags var jag och kollade handboll och var med my friendos efter. Igår så var jag först hos farmor och farfar och åt mat. Sen kom alla hit, haha gud den här natten. Aja nu är dom hemma och det är skönt, känns trygt på nått sätt. Dom hade även köpt med lite behövliga saker till mig :D
 
 

Önskelista-jul

Åh vill bara ha allt, men får hoppas på en av dom iallafall! :)

Fredag och lov

Den här dagen startade med att jag tog bussen till linde och vi alla i min grupp åkte och tjänade pengar genom att städa bilar. Hade det riktigt roligt och efter vi var klara så åkte vi till skolan. Där fick vi lämna in pengarna för dom ska gå till en skola i Afrika. Vi hade som en liten tävling och ekonomi programet hade tjänat mest, score! Sammanlagt med alla 3 program fick vi ihop över 20 000kr PÅ EN DAG! Helt galet och bra jobbat. Gud vad jag älskar min skola. Åh! 
 
 

chilligaste dagen

Va i skolan 1 och en halv timme idag och det var Så skönt. Imorgon ska jag till Linde på morgonen för vi ska driva ett företag för en dag, ser faktiskt fram emot det. Sen ska vi in till skolan och sen hem, så komemr bli mycket åkande imorgon. Men som tur är tycker jag det är mysigt :)
Men nu ska jag sova lite,
natti!
 
 
Bild från i somras, åh vad jag saknar värmen!

onsdag

Idag har det varit en lugn dag i skolan och dom kommande dagarna kommer bli ännu lugnare. Följde med Albin hem efter skolan och vi skulle plugga, men det gick ju inte så bra haha. Slutade upp med att vi kollade tv! Sen fixade mamma och jag äntligen mina jeans. Vilket var det vanliga lägga upp 100 meter och sy in i knäna och ner hur mycket som helst. Och nu har jag kollat Halloween avsnittet av PLL, dööör vill bara se meeer. Nej men nu får man vänta till februari eller när det är, blääää. Har även matkoma lite nu, ätit kycklingtalrik och satsumas så min mage sprängs snart haha. Men nu ska jag försöka ta tag i plugget fast är ingen stress behöver inte åka till örebro förens 12.37 SÅ underbart. Börjar halv 2 och slutar kl 3, kan inte bli skönare.
Men vi hörs amigos, puss!
När jag får välja sköna kläder: springtights, stickad tröja, varm jacka och sen uggs på det!

haha några bilder

 
 
 

nytt

Efter skolan idag gick jag till frisören och väntade på mammi som färgade håret. Sen så gick vi på stan ett tag och det var så mysigt att få vara ensam med henne. Älskar sånna här tillfällen. Fick iallafall med mig en stickad tröja och en sjal från H&M. Haha får sluta med att köpa stickade tröjor, har ca 30+ här hemma...och använder inte ens hälften. 

bra start, dåligt slut

Hej på er!
Dagen började med att jag åkte till Linde för att fira Emma som fyllt 15 år. Så ett stort grattis till henne! Vi åt mat och fikade och bara hade det bra, sen åkte vi hem runt 4. När jag kom hem satte jag mig direkt framför datorn och skrev på en inlämning som jag höll på med i ca 3 timmar. Sen kollade jag Solsidan (skräll). Och nu visae det sig att pappa raderade min inlämning jag suttit samanlagt 5 timmar med. FYFAN. Har inte gråtit såhär mycket på länge. Sen har jag fått en hälsporre med, så kan inte gå med ena foten, får typ gå på tå. Blää för slutet på den här söndagen. Nej nu ska jag leta på lite glass eller chips, sen lägga mig i sängen och kolla film. Tröst ätning hjälper alltid. Sen får vi inte glömma min mesnvärk heller.
High on life. 
Asså ÅH fatta gott :( haha av alla miljarder bilder jag har väljer jag en gamal på popcorn? wtf

ett väldigt seriöst inlägg

Jag måste bara få ta upp det här med våldtäkter och få skriva lite vad jag tycker. Alltså för det första VEM har ens stake och samvete för att våldta någon? vem? Jag tycker det är helt sjukt. Fatta att ha på samvetet att man kanske tagit nån flickas oskuld mot hennes vilja, eller bara ens våldföra sig mot en tjej och tvinga henne ha sex med en. Fattar verkligen inte. Och ännu värre dom som ger sig på små, verkligen små flickor typ 10 års åldern. Det kan ju inte ens gå att få in deras kuk eller är den så liten som en knappnål? nej usch vad hemska och äckliga gubbar det finns. Det är bara en helt liten oskyldig flicka som dom förstör livet för. Om jag skulle blivit våldtagen skulle jag varken vela ha sex när jag blir äldre, skulle se det som något hemskt och smutisgt. Sen skulle jag vara helt psykiskt förstörd och aldrig våga visa mig på ett offentligt ställe osv. Ni fattar. 
 
Sen i Örebro där jag går i skolan och är väldigt ofta sker det en våldtäkt nästan varje helg, okej nu kanske jag överderev men iallafall. Jag skulle aldrig våga gå på stan där själv en kväll. Ska det verkligen vara så? ska man inte kunna känna sig trygg i vårat samhälle? Nej tydligen inte. Man ska behöva stå ut med tanken att mannen som går bakom mig kanske bara följer efter mig för att få chansen att våldta mig. Blir helt ärligt äcklad. Lixom om man tänker, just nu kanske det är en tjej som blir våldtagen. Fyfan. 
 
Det är seriöst värre straff i Sverige om man skjuter än varg. Skjuter man en varg kan man få flera månaders fängelse och böter på upp till 200 tusen kronor. Men om man våldtar någon då kan man få psykisk vård istället om man anses vara sjuk. Det är sjukt, riktigt äckligt sjukt. Men om fallet skulle vara så att man på riktigt var psykiskt sjuk osv. ska det då vara OKEJ att våldta någon? ska man tycka synd om våldtäkts mannen för han är sjuk och inte kunde råför det? mitt svar är NEJ. Han är oavsett sjukdom eller annat en hemsk, äcklig, störd och en helt dum i huvet person som ens får tanken att angripa sig på en oskyldig kvinna. Känner att jag kan hålla på i evigheter och diskutera det här men sätter punkt där. Nu har ni fått läsa lite vad jag tycker, sen kan det finnas andra som har en helt annan åsikt om det här. Men här är min och hoppas ni tar er tid och läser det här och får en liten tankeställare! Kram. 
 
 
 

höst bilder

 

grymma tips som gör det jobbiga lite mindre jobbigt

Tänkte dela med mig av några jätte bra tips som alltid funkar på mig:
1. Jag är en sån person som alltid får huvudvärk i oftast flera dagar innan eller under jag har mens (sorry sorry men alla har det så inget konstigt att skriva om) så då brukar jag alltid ta en järn brustablett och det hjälper faktiskt! Finns lite överallt att köpa t.ex ica. Skit bra iallafall så värt att testa.
 
2. Om man typ har svårt och somna eller bara vill sova så kan man ta en alvedon, okej nu ska man inte ta det som vana att ta en alvedon varje gång man inte kan sova. Men nån gång i månaden skadar inte, så himla skönt att bara få lägga sig ner och bara somna, så det är också ett tips. Men som sagt man ska inte göra det jämt och få något beroende inte det jag menar. Om man vet att man ska upp jätte tidigt och inte kan somna DÅ kan det vara en bra lösning men det är ju inte så ofta.
 
3. Haha och det här är en sak mamma visade mig. Om man har ont i ryggen eller så och antingen inte når eller ha rnågon som kan massera så kan man leta på ett dörrhandtag eller någon lådknopp m.m. och dra sig mot den. SKIT skönt faktiskt även fast det ser galet fult ut när man gör det haha... Men är ju bättre än inget.
Hittade ingen ny bild, så här får ni en sen i vintras!
 
 

känner lite fuck this i'm done

Är på sånt jävla dåligt humör. Hur vissa människor kan vara så elaka mot en är stört. Bli bara så ledsen, usch. Att  vissa kan ha sån äcklig personlighet och inte bry sig om andra som kanske inte "passar in" eller är efter idealen har jag lust att spy på. Jag skulle ALDRIG kunna vara elak mot någon jag inte ens känner, vill inte ens vara det. Jag vill tycka om alla och bara vara glad. Jag bryr mig inte ett skit om någon sticker ut eller så, det är bara awesome. Men orkar inte ens lägga ner tid på sånt här, vi hörs när jag är gladare!
 
 

glasögon

 
Jag fattar inte varför jag inte trivs i glasögon, är typ 1000 gånger skönare än linser men skulle ändå aldrig vilja gå en dag med dom. Utan linser skulle jag vara screwd, skulle går varje dag och nästan i se något... Haha så tur jag har dom. Men det är så himla skönt att bara komma hem, ta ur linserna och ta på sig glasögon. Kanske bara jag som tycker hahah, men om ni tänker er hur skönt det är att få ta av sig bhn efter en dag. ungefär den känslan är det. Fast vet nog varför jag inte vill gå ut i glasögon, är rädd för folk ska titta konstigt på mig eller typ prata om att jag ser förjävlig ut. Är nog bara osäkerhet. Kul inlägg osv
 

But now I hear you found somebody new And that I never meant that much to you To hear that tears me up inside And to see you cuts me like a knife I guess

 

Trött trött trött jätte trött

Men vill och kan inte sova. Dels för jag måste plugga in min spanska redovisning som förövrigt kommer gå bajs. Sen så måste jag alltid sitta lite vid datorn innan jag kan sova, litet tix sådär. Känns inte bra annars. Haha töntigt. Men idag har varit en helt vanlig torsdag, 11.15 bussen in till Örebro, en lektion mellan 12 och 2 sen hem! Skönaste dagen på hela veckan helt klart. Här hemma har jag verkligen inte gjort ett piss, vart på lågpris och kollat lite med mamma som tidsfördriv. Men nu måste jag verkligen läsa in det där fast det inte kommer gå.
Hörs!
 
haha giraff typ

4 år

Hej på er!
Har tänkt på en sak, i februari (alltså om 4-5 månader) så har jag bloggar i 4 år. 4 ÅR! Så lång tid. Ni har alltså fått läst och fått veta lite om mitt liv sen jag gick i 6an och var 12 år. Ni har fått läsa om mig genom hela min karlsängstid och nu i början av gymnasiumet. Känner att så sjukt mycket har hänt och att jag har gått från en liten blyg fjortis till en som faktiskt vågar vara sig själv och inte är riktigt lika blyg och försiktig. Jag har börjat acceptera vem jag är och hur jag ser ut, hatatde mig själv förut. Nu så bryr jag mig inte så mycket, tycker inte nån om mig. Fine jag vill ändå inte ha den i mitt liv då. Sen alla nya människor jag lärt känna, mina bästa vänner t.ex. Trodde aldrig när jag kom som en lite oskyldig sjua till karlsäng att jag skulle byta ut min vänskap helt. Okej det har jag inte men dom som står mig aldra närmast är dom jag träffat under de här 4 åren. Fast ibland är det klart jag saknar tiden som var då, man hade alltid eller rättare sagt jag och några hade ALLTID lackleggings och ni vet den där svar och vit randinga tröja från gina som var så poppis förut. Sen en badhair day mössa och aldeles för mycket foundation och i heeelt fel färg haha. Man visste inte så mycket fast man trodde man var jätte vuxen. Jag känner mig nästan mindre nu än vad jag gjorde i 7an haha. Men så är det väll. Nu känns det mer som att man vill sopla förbi den här gymnasium tiden och bara ta studenten, det är lixom det man väntat på hela livet, att känna sig fri. 
 
 
Från allt det här till det här:
 
 

Mina vardagliga smycken, dom jag näst intill alltid har på mig!




nada

 
 

RSS 2.0