hola

Sitter just nu livrädd hemma, är nämligen helt själv och sist jag var det så slutade det ju inte så jätte bra haha satt och grät till klockan 3 på natten. Kollar på lite på kläder och måste värkligen ta och skaffa mig ett par vinröda jeans! skulle även sitta fint med en vinröd jacka, riktigt snyggt. Men nu ska jag fortsätta med att vara rädd, godnatt!
 
 

sjuk

Hej!
 
Sitter här och vill bara vara frisk, genom förschyld hemskt. Får se om jag går till skolan i morgon. Annars idag har jag väl inte gjort något speciellt lina var här någon halv timme, sen har jag bara kollat på one tree hill, börjat om och är på säsong 4 hehe. 
 

badat ute.

hello!
 
Igår var det skol foto, hatart ser alltid ut som en bajs, men orkar inte bry mig haha. Sen idag så har jag simmat i norasjön kallt? svar ja. Dog nästan, eller nej men var hemskt iallafall. Förövrigt är jag redan skoltrött känner bara att jag vill vara hemma och ligga i min säng hela dagarna. Men ska pyssla med mian armband nu, hörs!
 
 ångest vart försvann allt mitt bruna?...

Noramarken

Hello!
 
Har haft en awsome helg med härliga vänner och vi va nere på discot igår och det blev massa dans och karuseller haha! Och i morgon är det skol foto, som vanligt kommer bli förjävligt med dubbelhaka o skit, standard. Ska även upp kl 6 och duscha känns sådär halv kul. Gjorde även ett riktigt kap eller jag två på marknade nämligen 2 väskor för 100 kr styck, inte illa. En svart med nitar och en brun :) Men nu ska jag sova eller försöka iallafall!
 
 

döds trött!

Är det bara jag eller har min blogg fuckat up helt totalt? inläggen är huller om buller. Får försöka fixa det när jag orkar. Första dagen som en 9:a idag och det känns otroligt skönt måste jag säga, fast längtar ju redan till jullovet haha. I morgon och på lördag är det nora dagarna, ska gå med några vänner det blir kul. Men ska lägga mig nu, har bara sovit ca 4 timmar idag så har inte lilla huvudvärken. 
 

nya ska till min mobil

måste nog säga att jag gillar ed hardy sklet mest!

nails!

fixat kläder inför i morgon nu, även letat på min skåp nyckel, känner att bloggen kommer komma efter skolan efter som jag ska jobba upp mina betyg riktigt mycket nu här i höst, för ska ju prov söka gumnasium. Det känns ju lite halv läskigt. Men men nog bäst att jag går och lägger mig. Hadet!
 

som sagt målat naglarna 

sämsta sommaren.

Halloj!
 
Måste bara säga att det här sommarlovet har varit det sämsta i mitt liv dels pga vädrett och andra saker, visst har varit på en hel de ställen, Cypern,göteborg,västkusten,skara,skövde mm. Men ändå ut över det har jag typ inte gjort ett piss, nej usch. Ska försöka lägga mig i tid idag för ska upp kl 6 i morgon... sen har jag lite panik när det gäller kläder haha, som vanligt då men. 
 
Några bilder från roliga saker i sommras!

overcome

Hej, just nu har jag ju bara lust att gå o lägga mig i ett hörn och gråta för skolan börjar i morgon. Vaknade nyss iaf och ska väl ta och äta lite frukost, ikväll hoppas jag på att mamma vill sola med mig sen ska jag måla naglarna och ha ansiktsmask osv, standard in för skolan. 
 
Har nog världens sötaste hund, haha.

usch

Kommer somna när som helst inte meningen att man ska vara vaken såhär tidigt, tandläkaren gick bra bara det att jag har ett hål som ska lagas om några timmar, kommer seriöst dö, är så sprut rädd så det finns inte... åhhh kill me. Men antagligen skönt när det är gjort antar jag. Om jag kommer kunna prata. Men nu ska jag äta frukost, hejs!

hi.oh hi, go to hell, bye!

Godkväll!

Känns så roligt att jag måste gå upp kl 7 imorgon.. för ska till tandläkaren 8.10 så blir exakt som en skoldag när jag ska upp, fml. Hade ju tänkt och sova hos lina men icke. Dumma tandläkare fast iof det är ganska kul haha är väl den ända som tycker det... Sen idag kom pappa hem med ett attract löpband idag, så testade det i ca 10 min kommer kötta som fan på det, för hatar att träna när man kan möta folk eller att nån ser på så det här blir perfekt! :D
 
 

.


hej!

 Kanske ska sova hos Lina ikväll, får se för måste kolla mina linser i morgon i stan och kommer inte ihåg tiden hehe. Bara 2 sovmorgonar kvar innan skolan börjar, vill dö. Fast har ju lite att se fram imot, i helgen är det noramarken och sen i september nån gån kommer det jag beställt från victoria's secret *överlycklig* haha :)

skolavslutinings klänningar

redan börjar kolla på det,hehe vill ha typ nån sånhär blå eller rosa. Men ja kan ju lika gärna ändra sig eftersom det typ är ett år kvar haha...

är kär i denna låt

 Mixtape-Butch Walker
 
vet inte vad det är men får inte in youtube videor, gör som jag brukar med funkar inte ...

höst kläder från ginatricot

Blir frustrerad för har inga pengar, vill ju ha allt :(

glad tjej

hejhej!
 
Är super glad nu har finaly fått in filmer på min ipad så nu blir det att glutta one tree hill i sängen för första gången på länge! Annars idag då, varit nere på stan hos mamma tog 2 hål i örat vart en lite suprize för hon hade tid direkt, har även bokat tid för att kolla mina linser och städat mitt rum. Tog även en promenad med Jonna. Det var min dag de, imorgon är jag själv hemma hela dagen...kul.
haha cp, hade glitter på läpparna...

cleaning

helluu!
 
Inte haft tid att skriva något för i förrgåt natt sov Lina här och i går var vi i örebro med Linnea och Emma med :) Köpte lite sminkborttagning och ett par tröjor. Nu ska jag dra igång och städa mitt rum, känner mig ju inte så taggad till det... men men bara att börja! 
 

kan inte bli sannare


frågooor!

 
1.Har du ett par rosa string?- jajjemen
2.vad har du för bhstorlek?-80E
3.hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil?- några stycken
4.Gillar du nån nu?-vet inte riktigt
5.Vad gjorde du inatt?- sov hos lina
6.Och i förrgår natt?-sov i bengtstorp
7.Vad gör du innan du ska sova?- olika,fast brukar oftast prata skype eller kolla film.
8.kan du prata med din mamma om allt?-ja nästan!
9.Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig?-har ingen pojkvän, är forever alone.
10.choklad eller glass?-choklad glass!
11.push-upp eller T-shirt?-push up
12.String eller hipsters?-båda
13.Stövlar eller sneakers?-sneakers
14.kjol/klänning eller jeans?-jeans helt klart!
15.Sover du helst själv eller med någon? helst själv, gillar att vara ifred haha, fast nån gång då och då skadar inte. 
16.kärlek eller pengar?-båda
17.Vin eller öl?-inget
18.Dag eller natt?-båda
19.one night stand eller förhållande? förhållande antagligen
20.Vild fest eller romantisk hemma kväll?-båda
21.färgfoto eller svartvita?-båda
22.Telefonkontakt eller face to face?-båda där med!
23.Kan du vara på fest utan att dricka?-dricker inte
24.Kan dina vänner lite på dig?-JA
25.Kan du tänka dig pierca naveln?-tänkte faktiskt göra det förra året men blev inte så, men kan tänka mig göra det om jag blir smalare.
26.Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?-ja
27.Vem älskar du? min familj och mina vänner!
28.Vem vill du bli full med?- haha mina vänner isf.
29.Vem är den bästa artisten/gruppen?-vet inte lyssnar på mycket olika men nicki minaj,pitbull och mohombi har måga bra låtar.
30.Vem är snällst i världen?-oj finns många snälla.
31.Vem sov du senast med?-Lina,Linnea,Emma och Josefin :)
32.Vem vet allt om dig?-Lina och Linnea vet mest!
33.Vem hatar du mest?-hatar ingen riktigt mycket men finns många idioter.
34.Vem kan berätta allt för dig?-den som vill :)

Snart skola buhuhu

Tänkte passa på att göra ett inlägg nu när jag ändå inte kan sova. Har ju som sagt varit i sommerstugan sen i måndags och kom hem idag, shoppade en del och bara tog det lung med farmor ,farfar, pappa och lilla mini. Har kommit på att det är mindre en 2 veckor kvar av sommar lovet usch :( det ända jag ser fram imot i höst/vinter är nya säsongen av the walking dead,nya twilight filmen och att få välja gymnasium även fast jag inte har den blekaste aning om vad jag ska välja hehe. Och idag fyller världens bästa Lina år, grattis snyggish!


seg dag!

Halloj!
 
Har värkligen inget att skriva om, händer inte mycket nu vaknar runt 1-2 tiden varje dag, sen sitter jag bara och segar vid dator hela dagarna. Kul liv! haha. Men på måndag åker jag och pappa till falköping eller ja farmor och farfars sommarstuga ligger där nån stans på landet, blir väl mysigt om man bortser från utedasset och ute duschen. ja det var allt, puss hej!
 
 

.

pic:me

Frågestund!

FRÅGESTUND!

RSS 2.0